1Gabrysia 14.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam,mój Tata znany wielu Forumowiczom jako tomek1950 jest bardzo ciężko chory. Miał rozległy wylew. Wczoraj był raz operowany, a przed chwilą skończyła się druga operacja. Będzie utrzymywany w stanie śpiączki farmakologicznej aż do poniedziałku. Jego stan jest bardzo poważny. Jedyne co mu może teraz pomóc to wszelkie wsparcie, dobre myśli i modlitwy. Wiem, że społeczność Muratora jest dla mojego Taty ogromnie ważna. Dlatego chciałabym prosić wszystkich, którzy go znają o duchowe wsparcie, dobre myśli, modlitwy...Wiem, że ludzie ciężko chorzy, nieprzytomni czują takie wsparcie i ono im pomaga.Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No to mnie załamałaś. Mam nadzieję, że wszystko skończy się na strachu i niebawem będziemy wspólnie pić piwo.Pocałuj Tomka ode mnie bardzo mocno.Gdyby była potrzebna jakaś pomoc w W-wie - daj znać. Jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Twój Szanowny i Wspaniały Tato..ma wszelkie "duchowe" we mnie wsparcie ..jeśli tylko byłoby czegokolwiek potrzeba daj znac w miare mozliwosci..na pewno pomoge..jak tylko bede mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.05.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja też trzymam kciuki. Tata jeszcze tyle ma do zrobienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.05.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ... bardzo smutna wiadomość ... miałem nadzieję po przyjeździe do Polski odwiedzić go w Komturii i wspólnie pogrillować ... Jeżeli mogę w czymś pomóc z Florydy to proszę o kontakt na PW Mam nadzieję jednak, że w miarę szybko wróci do zdrowia i pelni sił. Wierzę w to. Pozdrawiam niezmiernie serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Nie chce mi się wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Trzymam mocno za rychłe i pełne wyzdrowienie, niech wszystkie dobre moce mają Tomka w swej opiece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.05.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 bardzo mocno trzymamy kciuki za zdrowie Tomka Gosia i Jurek z Olkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.05.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Tomku, trzymamy kciuki....wracaj do zdrowia...nie mogę uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.05.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 "Stary Ryj" z niego, więc na pewno uda się. Te stare maja siłę wewnątrz niezwykłą.Uda się i uda się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.05.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Tomku.......ostatnia wiadomoscia od Ciebie byla pelna optymizu notatka ze sie spotkamy ..... . Wierze, ze wkrotce wyzdrowiejesz ......myslami jestem z Toba i Twoja rodzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.05.2009 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 wróci,jestem o tym przekonany,powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2009 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Będę bardzo modlić się za Niego i wierzę, że wróci do zdrowia - Jego wiara i optymizm zawsze były ogromne, teraz Mu pomogą. Myślę bardzo i bardzo smutno, że musi przez to przechodzić. Jeśli tylko mogłabym w czymś jeszcze pomóc, może załątwić jakies lekarstwa z Niemiec - tylko dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.05.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gabrysiu trzymajcie się mocno w tych trudnych dla Was chwilach! Nie można tracić nadziei. Jest szansa, są rokowania więc tego wszyscy się będziemy trzymać i wierzyć, że Komtur wróci do komturni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Trudno mi w to uwierzyć ... Będzie dobrze ... musi być dobrze ... Proszę uściskać Tatę ode mnie i powiedzieć Mu, że czekamy tu na Niego wszyscy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 15.05.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kochani,bardzo dziękuję Wam za wsparcie duchowe i słowa otuchy. To jest właśnie to, czego najbardziej mój Tata i nasza rodzina potrzebujemy. I tylko to może w tej chwili mu pomóc. Lekarze robią swoje. Tata leży w szpitalu w Olsztynie, Mama jest przy nim codziennie. Trzeba czekać. Ten wylew był prawdopodobnie spowodowany wypadkiem samochodowym. W piątek Tata zatrzymał się przed przejazdem kolejowym, a ktoś w niego wjechał bardzo mocno w tył. Tata był obejrzany przez neurologa i ortopedę, ale nic nie stwierdzili. Kilka dni później z niezwykle silnym bólem głowy, a zaraz potem utratą świadomości został zabrany karetką do szpitala. Okazało się, że to rozległy wylew. Będę Was informować o zmianach i bardzo proszę o wszelką modlitwę, wsparcie, dobre myśli, energię.... i co tam jeszcze przyjdzie Wam do głowy.Wiem, że do Tomka to dotrze.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 też wspieram i wierzę, że będzie dobrze, musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 15.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gabrysiu kochana, modlimy się za niego i czekamy na jakiekolwiek wieści od ciebie, wierząc że nastąpi poprawa .... Jeżeli możesz to informuj nas o tym, proszę, bo siedzimy tutaj w strasznej niepewności i nie możemy się pozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jestem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Boże jak smutna wiadomość, jak w jednej chwili może runąć cały świat, jak często nie doceniamy tego co mamy , Tomku trzymaj się , modlę się za Ciebie, Dasz rade!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts