Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A mnie dopadły straszne problemy z kręgosłupem, chodze teraz do rehabilitanta, do ktorego namiary kiedys podal mi własnie nasz Komtur.

Kiedy moja mama ciężko chorowała i spytalam o coś na forum, też Tomek się do mnie od razu odezwał.

Wiele dobrego zrobił, no to przeciez musi do niego teraz wrocić!!!

Trzymam mocno kciuki!!!

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od wtorku nie jestem w komturii sam. Mam wspaniałego przyjaciela Dinara.

Oto on:

http://images13.fotosik.pl/72/b2bd685ab268a57em.jpg

Prawda, że piękny?

.....

Jestem szczęśliwy.

Tomku.... życze Ci tego szczęścia jeszcze przez długie, długie lata .....

Tomek zawsze pochyla się nad potrzebującymi, ujmuje swoim dobrym słowem i czynem, zawsze znajduje czas, aby pomóc innym - nic dziwnego, że chcemy mu się tym samym odwdzięczyć, bo wśród nas jest wiele osób, które tej Tomkowej dobroci doznało ...

http://images44.fotosik.pl/125/3be1f7be7a8f8feem.jpg

osoby które siedzą w finansach i mogą pomóc w założeniu konta prosze o informacje na priv do Gabrysi - córki Tomka

Tomku, zabieram dziś całą pozytywną energię od forumowiczów na trasie łódź - warszawa - olsztyn i wiozę do Ciebie!

a jutro będę bardzo mocno i ciepło myśleć w moim ukochanym miejscu nad jeziorkiem w Olsztynie.

Tomku i ja przesyłam dobre mysli i dużo pozytywnej energii ode mnie i Marka.

Tyś dobry człowiek i wszystko musi skończyć się dobrze.

I tej wersji będziemy się trzymać!!!

Pozdrawiam ciepło Edzia

Tomku, od rana z Tobą rozmawiam,

i wierzę że nie raz jeszcze porozmawiamy w realu, siedząc na schodach Komturii, jak kiedyś...

masz jeszcze tyle do opowiedzenia, a opowiadać umiesz jak nikt inny.

Czekam na te opowieści, wiesz, prawda?

Majeczko, będzie dobrze, musi być dobrze, jeszcze tyle wspólnych wieczorów w Komturii przed Wami, wierzę w to mocno i przesyłam do Was wszystkie dobre myśli..

Wiadomość nami wstrząsnęła.

Tomku - myślimy cały czas o tobie. Planowaliśmy cię tego lata znów odwiedzić więc się szybciutko pozbieraj. Chłopaki ciągle pytają "kiedy pojedziemy do pana Tomka?".

Majeczko - trzymaj się; będzie dobrze.

Sciskamy

(Z i J - poprzedni "rodzice" Dinara)

Tomku, twój dziennik remontu komturii był moją inspiracją kiedy zaczynałam załatwiać pozwolenie na budowę swojego domku.

szczerze podziwiałam i podziwiam to co ci sie udało osiągnąć.

Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i do społeczności forum.

Wracaj szybko do nas.pozdrwiam Ciebie i Twoich najbliższych. :D