Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tomku jak ja Cię rozumię z tym wstawaniem, ale nie przesadzaj.
  • Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomciu - a ja specjalnie dziś z myślą o Tobie golonkę na słodko-ostro w sosie sojowym pichce co mi ją BRAMER przypomniał :wink: , i także cały czas myśląć o Tobie cierpiałam 2,5 godziny bez internetu podczas nakładania nowych szponów, o takich:

http://img245.imageshack.us/img245/4079/paznokcie1.jpg

a potem poszłam powyrywać chwasty na skarpie , podlać iglaczki, nakarmić rodzinkę , zołzę i Fidulka .... z teraz jestem tutaj i wspieram z całych sił :D

Tomku, otwórz oczy i spójrz kto na ciebie czeka. Popatrz w te oczęta ...

http://www.jaknet.pl/zuzia/din.jpg

boszszsz.... jaki tęskny wzrok :)

piękny piesio , śliczny .... i na pewno za Toba bardzo tęskni ... :roll: :wink:

Kochani, przed momentem rozmawiałam z Majką Komturową.

Prosi, żeby w Jej imieniu wszystkim nisko się kłaniać, uściskać i tysiąc razy podziękować za wszystkie dobre myśli, fluidy, modlitwy i śpiewy indywidualne i chóralne - co niniejszym przekazuję. :lol:

Tomkowi wyłączono leki powodujące śpiączkę farmakologiczną, ale na razie jeszcze śpi. Nie jest to nic niepokojącego. leki sie skumulowały i mogą jeszcze działać nawet do dwóch dni.

Lekarze nie odłączyli respiratora, ale nasz Tomek próbuje już sam oddychać - chwilami maszyna wcale nie oddycha za niego, on sam. :D

Monitorowane jest Tomkowe serduszko, które umyśliło sobie jakieś dodatkowe uderzenia - zaraz zadzwoniono ze szpitala do kardiologa i włączono odpowiednie leczenie. Leczone jest też opadowe zapalenie płuc - częsty skutek dłuższej intubacji. Tomek dostaje antybiotyki.

Majka mówi, że głęboko wierzy, iż nasze wspólne dobre myśli i modlitwy wyciągną Tomka ze śpiączki i wróci do nas, więc Komturowa cały czas prosi o jak najwięcej tych myśli i tego wsparcia forumowego - trzeba Tomka ciągnąć za uszy do nas... :wink:

Pewnie, że wspieramy, no nie? Mowy nie ma, żeby było inaczej!!!

Tomek - wstawać czas!!! :D :D :D

Gość elutek
Tomciu, właśnie zrobiłam z myślą o Tobie 60 brzuszków i 20 pompek :D

Zlituj się i otwórz oczka :)

Tomku, jak już kropeczka brzuszki i pompki robi /grubas jeden :lol: / to nie masz wyjścia

musisz te ćwiczenia zobaczyć i zaraz potem w wątku o odchudzaniu popatrzeć na

kropkę, jak... pochłania wielkiego gofra z bitą śmietaną 8) :wink: :lol:

/aż sama muszę to jeszcze raz zobaczyć :) /

Wspieramy,wspieramy

A jak potrzebne jeszcze jakieś śpiewy to ja chętnie -choćby sąsiedzi mieli się na mój widok spiesznie oddalać i unikać wzroku

Głosik bowiem u mnie donośny i bynajmniej nie sopranik(raczej sznaps baryton) :D

Tomku, jak już kropeczka brzuszki i pompki robi /grubas jeden :lol: / to nie masz wyjścia

musisz te ćwiczenia zobaczyć i zaraz potem w wątku o odchudzaniu popatrzeć na

kropkę, jak... pochłania wielkiego gofra z bitą śmietaną 8) :wink: :lol:

/aż sama muszę to jeszcze raz zobaczyć :) /

Właśnie Tomeczku, doceń to ;) A jak się obudzisz to też dostaniesz gofra ze śmietaną :)

Dzieki Depsia za wiesci.

Bedzie dobrze. W swoim tempie ale do celu.

Tomek walczy jak na Komtura przystalo a my musimy byc cierpliwy, bo ten dzien kiedy do nas napisze jest coraz blizej.

Tomku kochany bedziemy nadawac az do skutku. Musisz wiedziec, ze nieustannie o Tobie myslimy i tesknimy za Toba.

A najlepsze jest to, ze nadaja nie tylko Ci co Cie poznali. Zagladaja zyczliwy ludzie, czytaja nasze posty, juz dziewiata strona leci i tez Cie polubili.

Mysla sobie, tyle narodu tutaj pisze, ze ten gosc musi byc kims wyjatkowym.

I wiesz, maja racje.

Gość elutek

kropeczka, przemyśl to odchudzanie ;) , zobacz, co Tomek o tym myśli:

Kropeczko, "grubasku", .........................

Musiałem przerwać pisanie bo oplułem dokładnie laptopa.

Nie odchudzaj się zbytnio, bo zatracisz najfajniejsze kształty jakie tylko można sobie wymarzyć. Wiem coś na ten temat.

Tomku u mnie w tej chwili jest burza, pada równy, rzęsisty deszcz (cały dzień było parno i duszno :wink: ), wyobrażam sobie zieleń jutrzejszej trawy, taką nasyconą i głęboką = tą zieleń dedykuję dla Ciebie.

Czekam na wieści o przebudzeniu Twoim Tomaszu

a taka jestem niecierpliwa że aż mnie skręca :roll:

Ale czekać będę na dobre njusy od Ciebie pisane Twoją ręką :D

moja modlitwa i wszystkie dobre myśli płyną do Ciebie i Twoich najbliższych

Trzymajcie się kochani !!!

A ja nie zaśpiewałam. Przecież to ma być przyjemne przebudzenie, a przy wtórze mojego anielskiego głosu na pewno takie by nie było!

Za to burze u nas grzmiały cale popołudnie i nawet one nie pomogły.

Ślę bez przerwy dobre fluidy, czary i inne pozytywne moce.

I dedykuję Ci pierwszą przejażdżkę naszym nowym (starym) samochodem kupionym może z godzinkę temu. Fajna była ta przejażdżka!

I uśmiech Małgosi, która przed chwilą przyczłapała powiedzieć, że kichnęła (w domyśle - "mamo, powiedz: na zdrowie") też Ci przesyłam. A jest to piękny uśmiech! Zresztą miałeś okazję go oglądać w Urzucie, bo ona prawie zawsze się uśmiecha (chociaż pewnie nie pamiętasz krótkiej rozmowy o szczepach winnych na parkingu tuż przed wyjazdem).

A teraz idę wypić lampkę czerwonego za Twoje zdrowie!

Tomek!!!!! Od dzisiaj jestem dumną właścicielką ziemską!!!! O Tobie myślałam podpisując akt notarialny i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! :D :D :D

Widzę, że dziś śpiewacje Tomaszowi.

hmmmmmmmmmmmm, tylko czy Tomasz chce to usłyszeć?

(ps. moje własne kochane dziecię prosi mnie, żebym nie śpiewała :roll: , drugie malutkie 7 mść na szczęście jeszcze uwielbia moje wycie :wink: ).

To my z mężem Tomaszu trochę dla Ciebie powyjemy w tę burzową noc ;)

- jutro pobudka?????