bratki 27.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Chefie, cóż powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.05.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dlatego właśnie forum jest fenomenem... Oj jest, jest Tez kiedys juz tu pisalam, ze weszlam na to forum aby szukac wiedzy budowlanej a znalazlam tutaj Czlowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dlatego właśnie forum jest fenomenem... Oj jest, jest Tez kiedys juz tu pisalam, ze weszlam na to forum aby szukac wiedzy budowlanej a znalazlam tutaj Czlowieka. święte słowa mnie też te szczęście i przywilej spotkał - dziękuję Wam za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dlatego właśnie forum jest fenomenem... Oj jest, jest Tez kiedys juz tu pisalam, ze weszlam na to forum aby szukac wiedzy budowlanej a znalazlam tutaj Czlowieka. święte słowa mnie też te szczęście i przywilej spotkał - dziękuję Wam za to A nawet kilku człowieków i człowieczek Kilkunastu... Kilkudziesięciu... Ech, nie ma co liczyć. Komturze, czeka na ciebie cały tłum człowieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 a ja Maksiowi dziekuje że w trosce o mój brak prądu mnie dziś sms doinformowywał.. dzięki temu tylko się cieszę od rana z informacji o postępach zdrowotnych Komtura wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Szefie , nie wiedziałem, że to już dwa lata, smutne to jest bardzo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Tomku, nasz dzielny Komturze, dziś Maksiu był posłańcem dobrych wieści, i SMS-owo powiadamiał mnie o Twoich dokonaniach, o których Pociechy Twoje informowały na forum. Łezka wzruszenia oczy zamgliła, a potem uśmiech szeroki dodał im blasku. Ciesząc się razem z Twoją Rodziną, Forumowiczami i wszystkimi dobrze Ci życzącymi, Żuberka poleję i na transmisję finału Ligi Mistrzów popatrzę. Bo może zechcesz, bym Ci kiedyś o tym finale opowiedziała...przygotowana być muszę. Bezstronna nie jestem, trzymam za Barcelonę i jak widać skutecznie, bo wygrywają z Manchesterem 1:0 Ciekawa jestem czy jakiś wynik obstawiasz? Cierpliwie na odpowiedź poczekam. Serdeczne pozdrowienia ślę Majce, Gabrysi i Jaśkowi, a Bonetce za ten wypasiony tort buziaki przesyłam...Maleńka, jesteś Wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dlatego właśnie forum jest fenomenem... Oj jest, jest Tez kiedys juz tu pisalam, ze weszlam na to forum aby szukac wiedzy budowlanej a znalazlam tutaj Czlowieka. święte słowa mnie też te szczęście i przywilej spotkał - dziękuję Wam za to moje odczucia są bardzo podobne, i ważne, że tyle życzliwości i serdeczności tu znalazłam, i słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 27.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Chefie ja chciałm tylko powiiedzieć że życie niestety nas nie oszczędza, że chociaż nie wiem jak bysmy się starali los potarfi płatać figle i nie zawsze w tym pozytywnym wydaniu Serce na dłoni mozna mieć ale cierpienie nie oszczędza nikogo ból z czasem nie jest tak dotkliwy jak na pocżątku tylko rysy zostawia głębokie na sercu ..na duszy ..... Chefie ja nie wiedziałam ( Wy Tutaj wszyscy się znacie i prywatnie ) bardzo, bardzo współczuję i przytulam jak mogę najmocniej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Wielka radość, chyba gaciami powiewając, na wieś poletę. Tomek, jestem pewna, że chcesxz zobaczyć naszego kankana i jeszcze to Jezioro Łabędzie, inaczej za nic byś tak pięknie nie zdrowiał!!! Pawełku - Ty wiesz, co... Jutro na maila czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 chefie starsznie mi przykro Tomek musza jakos ryczka Ci zalatwic , bo widza , ze zaczynosz juz po leku siedziec raduja sie fest i czekom durs co to Twoja cera abo synek naszrajbujom , cobych mogla sie barzyj radowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ciesze sie tak bardzo z osiagnięc Tomka, że aż łzy popłyneły mi do oczu!do przodu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 27.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jupiiiiiiiiiiiiiii Brawo Tomeczku, otwieraj oczka coraz częściej i na dłużej!! Wspaniałe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Bardzo się cieszę, że Tomkowi coraz lepiej ... choć dziś w wielkim smutku jestem pogrążony. Chefie, pamiętamy ... Jestem rówieśniczką Agi ... Pamięć nie umiera nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Tomku, Widzę, ze wyznajesz zasadę....powolutku aż do skutku.Codziennie dawkujesz nam radość swoimi postępami a ile emocji.Twój Jasiek to już przerósł samego mistrza Alfreda Hitchcocka w budowaniu napięcia. Fajne masz dzieciaki.Trzymaj się cieplutko i budź się powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jakże miło tu wpaść po wieści tak radosne!Najpierw czytam od tyłu do ostatniej wiadomości z kręgów najlepiej poinformowanych, a potem szukam mojego ostatniego wpisu (najczęściej daleko musze szukać) i czytam już spokojnie, cośta ludziw wymodzili. Wyczytałam, że wyprawy krzyżowej nie będzie, a już zaczynałam się zastanawiać, jakim orężem dysponuję (coś by się znalazlo) i czy nie lepiej by było, wobec braku wprawy w posługiwaniu się takowym, użyć mocy tajemnych. Szybko zrezygnowałam z tego pomysłu, bo przecież mam nadajnik nastawiony na fale najbardziej pozytywne z pozytywnych i tak szybko go nie przestroję. Nie przestaję więc słać wszelkich dobrych mocy, którymi dysponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Cudowne wieści...............chcemy takich więcej dzisiaj cały dzień ćwiczyłam wicie się , majtasy przemoknięte do suchej koronki, wiłam sie w deszczu i w słońcu bo wielki dzień występu się zbliża wielgachnymi krokami...........czy instrumenty nastrojone, stoją ładnie w gotowość bo nie znamy dnia a ni godziny...........ja żeby nie wyjść z wprawy cały czas podryguje............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jak to się w życiu dzieje, radość splata z płaczem, uśmiech z łzami...pięknie czytać tak radosne wieści, wyobrażać sobie to, co opisane... zatrzymać i pochylić się nad tymi długimi godzinami oczekiwania Tomkowej Rodziny i Forumowiczów na kolejny etap, na kolejny ruch... oczu, dłoni, warg.....i smutek z drugiej strony, gdy gaśnie życie gdzieś tam na świecie, życie nawet nigdy nie spotkane, a jednak bliskie przez cierpienie kogoś, kto jest tutaj, w tym kręgu kilkuset "człowieków".. Chefie, sił Ci życzę w ten zbyt trudny czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 U jednych radość u innych łzy... Życie nas nie oszczędza i poddaje próbom, których nigdy nie chcielibyśmy przejść. Czas płynie a w pamięci pozostaną nam na zawsze Ci którzy musieli od nas odejść. I choć nigdy nie będziemy mogli zrozumieć powodów dla których ten na górze zabrał ich do siebie, cieszmy się że innym udaje sie pokonać przeciwności i wrócić do tych, którzy z wielkim zniecierpliwieniem na nich czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Tomeczku - jesteś nie do zdarcia Bardzo się cieszę z wieści. Tort piękny i na pewno smakowity - bo widać, że z wielkie serce włożyła w niego Kucharka Wszystko więc na dobrej drodze. Chef - przytulam ---- bo w zyciu najważniejsi są Ludzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts