Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wspaniałe wieści!!

wielkie uściski dla Tomka!!!!!!

koniecznie przygotujcie tacie rosołek - to Go postawi na nogi :wink:

w zupełności się zgadzam i rosołek koniecznie i buziaki od nas też :lol:

Czuję się ucałowana :D

Też nie znosze botwinki .... blleeee ... ale do koperku jakiś ansów wielkich nie czuję :D

Tomek, jak się znowu dorwiesz do komputera, to napisz co tak naprawdę zmusiło Cię do zjedzenia tego paskudztwa?????

Nareszcie z jakimś sensem!

I wiadomości i ten rosołek!

Wcale Mu się nie dziwię, że się krzywił...

Adam M.

Koperek Ci dali :o :o :o

ło mój bosze....to straszne

......no w głowie mi się to nie mieści, jak oni mogli, o boszeee, mój boszeeee

koperek

pomszcze Cię.

Ziaba - takie lubię...tak mi dobrze

-malka właśnie wyciągnęła się na tym wypasionym saco.........mmmmmmmmmmmmm i zamruczała

Dzień dobry! :D

Mam nadzieję, że dzisiaj będzie dobry dzień z dobrym rosołkiem w tle. :wink:

Tomek, zdrowiej, najwyżej szybciej wyzdrowiejesz i przyjedziesz mi pomagać, bo ja z tą laską jak za karę cały czas... :-?

Chyba czas szukać miejsca w Domu Starców. :o

Koza gdzieś poszła i jej nie ma, gacie mi zabrała, ćwiczyć nie mogę, jedynie znajomy hydraulik czasem zajrzy do mnie... :lol:

Pogoda dzisiaj znowu paskudna, wieje silny wiatr, wiszą nad nami szaroczarne chmury, jest zimno i nieprzyjemnie.

Pociesza mnie jednak myśl, że już niedługo zrobi się pięknie, ciepło i słonecznie, a lato w końcu musi przyjść i trochę nas ogrzać.

Nie grymaś, Tomek, jak Ci dają jedzonko, to trzeba jeść, choćby i skrzywionym, bo trzeba Ci sił nabierać, wiesz?

Buziaki ode mnie wielkie masz!!! :D :D :D

Doberek. :D

Jedziemy ze śniadankiem, spróbujemy może coś na mleku ?

http://zpierwszegotloczenia.pl/galeria/posty/obrazek-32141.jpeg

Do tego coś konkretnego :

http://www.kaper.com.pl/files/prosiak2.JPG

Pogodowo melduję sikawicę drobnistą z gatunku zjadliwych.

Mówią, że ciepełko idzie plażowe.

mrrrrrr :oops:

Ja lubię i botwinkę i koperek, ale Komturowi trza było dać Żubra do popicia :lol:

pierwsza porządna potrawa w tym całym menu, które tutaj przeczytałem :lol:

ale z tym koperkiem toś Tomku przesadził :lol:

a za botwinkę :evil: to powinieneś zażądać rychłego przeniesienia do komturii :D

Dzień dobry Wieliki Komturze. Jakie dobre wieści dzisiaj od rana sobie poczytałam. Pewnie będę mieć przez to lepszy humor.

Myślę że po takiej "uczcie" jaką Ci wczoraj zaaserwowano sił Ci przybędzie ponad miarę (czego z całego serca życzę ) i pozdrawiam.

cześć

to ja kurę tę na rosół wypatrzyłam..tylko trzeba ich wiecej, by nie było, że z jednej dla całego szpitala :roll: ale ile?

dobrego dnia :)

http://www.strykowski.net/hodowlane/Kura_-_zdjecie_kury,_fotografia_kury,_zdjecia_kur_1907.jpg

Dzień dobry Wielki Komturze i Zacna Komturowa Rodzino :D Dzień dobry damom i dworzanom Wielkiego Komtura :D

... na przekór pogodzie ... paskudztwo ... i na pohybel wszystkim wirusom!!!!! Jeden taki właśnie się we mnie wczepił ... wredna zmynda :evil:

Tomeczku, masz rację, wodnista botwinka jest wstrętna. Ale jeśli ją zjadłeś to oznacza, że jesteś wielki i już niebawem będziesz wcinał karkóweczkę z grila.

Całuję ogolone lico i życzę dziś lepszego obiadu.

no , takie dobre wiesci laduja pozytywna energia moje na caly dzien :D

tylko te buziaki od tomka.....bede chodzila caly dzien zakrecona :roll: :oops: :lol:

ja tez Cie pozdrawiam , sciskam i caluje :oops:

z rosolem bardzo dobry pomysl , bo te "mniam mniamy " to dla anorektykow dobre a nie dla silnego faceta :roll:

ogolnie przyslowie zab mowi : rosol jest dobry na kazda chorobe i pogode

:wink:

Dzień dobry Wszystkim

jak Skarbeczku po nocy się czujesz ? tutaj i nas stany srednie :wink: i pogodowo i sercowo ( chyba jakich kropli poszukam ) i tak w ogóle .

Ale nic to, grunt że Tobie coraz lepiej :) i tym się cieszmy i niech ta radość właśnie rożświetla nasze serca i dusze :D a resztę do skrzyneczki włożymy i ..gdzie ? ....ja wiem kiedyś to na wszchód się wysyłało ale robić im czarną robotę nie wypada...to w kosmos ..tak to dobre miejsce :lol:

Przesyłam Ci dzisiaj prawie Claud `ka ( Monecika :) na dobry dzień.. to zdjęcie jeziora leżącego u mych stóp :D

http://www.fulereny.blink.pl/mum/mone1.jpg

Ziabka przyniosła takie wspaniałości :) to ja z plackaimi póżniej wpadnę . Rosół ugotuję jutro bo tu u mnie wieś i po jakie ptactwo trzeba do miasta jechać :(

Wspaniałego dnia Wszystkim życzę :D

Brazeczko kuruj się Dziecinko ..kuruj bo teraz chorować to okropne jest :cry:

ja chcę jezioro :D i płasko

u mnie nic tylko góry i pagórki, no ileż można :wink:

Tomek zaproś mnie do siebie prooooooszę

nie mogęci obiecać że ci gotować będę bo nie znoszę :oops: ale mogę dopieszczać twojego kota i psa , wnuki niańczyć , podbitkę malować ......

ja chcę jeziiiooooroooooo !

o wiem po piwo mogę biegać :D

nie daj sobie rosołku wcisnąć , golonki zarządaj :wink: z chrzanem :D