Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no jak na abstrakcyjne dowcipy reaguje, znaczy się dobrze będzie :lol: :lol: :lol:

to zależy kto opowiada :roll:

gdyby na moje reagował to byłby to raczej zły znak .... każdy jeden potrafię spalić na starcie :oops: :lol:

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no jak na abstrakcyjne dowcipy reaguje, znaczy się dobrze będzie :lol: :lol: :lol:

gdyby na moje reagował to byłby to raczej zły znak .... każdy jeden potrafię spalić na starcie :oops: :lol:

moje sa tylko i wylacznie abstrakcyjne

pale absolutnie wszystkie !!!! :oops: :lol:

gabrysiu dziekujemy za nowe informacje

caly czas jestesmy myslami z twoim tata i trzymamy kciuki :D

i on, i wy jestescie bardzo dzielni

my zreszta wszyscy tutaj tez :D

razem damy rade !!!!!

ieści są doskonbałe, nie może być codziennie spektakularnych wyczynów, kolejne kilka łyżek do przodu!!! :D :D :D

Jak będzie miał rehabilitację, to dopiero nam pokaże! :D

Ja rosół mogę jutro gotować, kury młode odbieram, to i będzie z czego. 8)

I chciałam jeszcze napisać w imieniu Zeljki, bo ona net ma odcięty, nie wiadomo jak długo to potrwa... :(

Zeljka cały czas bardzo ciepło i serdecznie o Tomku myśli, cały czas się za jego zdrowie modli i cały czas cieszy się postępami naszego Komtura kochanego, więc niniejszym przekazuję od niej: Tomku - jesteśmy z Tobą cały czas, ja i Stefek!!! :D

I oczywiście ja też, DPS znaczy. 8)

a czy Komtur to ma tam radio? Bo wiem że jest słuchaczem Trójki. A jak zagorzały fan tego radia nie ma mozliwości go posłuchać to ..... to niedobrze!

Brrr okropna pogoda ..zmarzłam na kość :evil: a nogi to już lody są zupełne :( ( kto to widział w klapkach w czerwcu paradować :wink: ) już pomijam deszcz i wiatr ........ale rosołek się juz gotuję :D a jak pachnie :)

trochę pózno dzisiaj ciasteczko ( rożki z jabłkami ale może być i konfitura truskawkowa ) ale za to herbata gorąca i aromatyczna .:) ...

http://www.fulereny.blink.pl/mum/gos213.jpg

Najwazniejsze żeby wynik badania wyszedł dobrze ! i o to się trzeba modlić ....bo gdyby nie daj Boże nie , to znowu ból Biedaczkowi trzeba zadawać a przeciez juz dość się wycierpiał :cry:

ps. Jasieczku ..jestem jutro do g.10.15 w domu ...jesli masz ochotę i chęć to wpadnij ..rosołek będzie czekał. Przywież mi też proszę , ten duży kosz co go zostawiłam u Was ostatnio ( w kuchni przy kuchence )

Mam nadzieję, że tym Komtur dostał coś lepszego do zjedzenia :roll:

Ciesze się bardzo, że ciągle do przodu!! Trzymam kciuki za dobre wyniki!!!

Z abstrakcyjnych dowcipów nie palę tylko jednego: tego o agrafkach na pustyni :)

w sumie to nie wiemy jak Tomek reaguje, ważne, że jest reakcja :lol:

Tomku, pozdrawiam wieczorową porą. Po wietrzystym dniu (wichrowatym :o ) nastał cichy i spokojny wieczór. Przesyłam energię i czekam na nowe wieści.

no i co, no i co ja już czekacza włączyłam i nic....znac mi nie daje....wieści brak.....
i co nic się nie dzieje..................orkiestra nie gra, nie ma kto śpiewać , ja sie wić wkoło kogo nie mam, tamburynko przygotowane, koronki na gaciach wykrochmalone sterczą..................ziaba nie ma kota, pewnie kuraka trzepnęła i poszła siedzieć na 48 do wyjaśnienia , Depesia pałkami nie dysponuje .........tylko bonetka zasuwa kulinarnie i sterczy przy garach........zamiast ćwiczyć jakieś partie solowe tudzież inne piruety............do roboty kobity. no, raz, dwa, trzy...............chłopina nam zdrowieje a tu układy nie równo wychodzą.............proszę się ustawić na pozycjach i ćwiczymy..............raz i dwa, raz i dwa..............depesia większe wygięcie w tył, ziaba większa fala walorami przednimi............bonetka, szybciej nogami machaj...........no jeszcze raz............ziaba uważaj nie tak mocno.........omawiane zaraz ze stanika wyskoczą..................depesia nie śmiej się tylko sie wyginaj........i jedziemy..........raz , dwa, trzy, raz................te perkusista, pałką machaj a nie zaglądasz mi pod spódnicę.....rytm chłopie tracisz.......... :lol: :lol: :lol: :lol: [/code]
Witam wszystkich na FM , ktorzy wspierają zacnego Komtura . Jestem mama Asi ze starej stajni. Od początku śledzę Wasze wzmagania o zdrowie Tomka. Nie znam Go osobiście ale wiele slyszałam o Nim dobrego od Asi.(a wkońcu to mój dobry rocznik 1950) .Jest to bardzo budujące, że tyle ludzi modli sie o Jego zdrowie . Ja rownież to robię, ale dziś jescze będę myslami ze szwagrem Maksia, który rownież potrzebuje wsparcia .(Maksia poznałam osobiscie u Asi w starej stajni) Wszystkiego dobrego zyczę najbliższej rodzinie Komtura.

Patusiu :)

jak dobrze że jesteś :D bez Ciebie to Tu sceniczna stagnacja :( ja ciągle gotuję ten rosół .....wiesz myslę że jak się będzie długo gotował to sama kwintesencja zostanie i będzie dobrusieńki :) ( aha zobaczymy ) oby się nie wygotował bo dno będzie .:) ....ale Wam jutro przedstawię no ew. takie próbeczki w pudełeczku mogę dostarczyć ( no wiesz jak do sanpeidu :) ) tylko organoleptycznie musicie być przygotowani i ja wiem ....paseczki lakmusowe mieć ...badać zasadowość itd ...:) :lol: :lol: :lol:

Tomciu :) ...spokojnej nocy , niech Ci się przyśni Komturia i Rodzinka i my oczywiście :) ......taki antrakt przed premierą :)

w nawiązaniu do mojego ostatniego postu jedyne co mogę zrobić

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ciesze się z wieści, że rehabilitacja już tuż tuż :D

Witajcie,

Tomek miał dziś tomografię, jutro na podstawie wyniku zapadnie decyzja o przeniesieniu na oddział rehabilitacyjny. Zależy to od tego czy nie zagraża wodogłowie - wtedy będą wszczepiali zastawki.

Znowu kilka łyżeczek normalnego jedzenia do przodu.

Innych spektakularnych postępów brak.

Ale kontakt jest i nawet trochę Tomek reaguje na abstrakcyjne dowcipy.

To na razie tyle.

Pozdrawiam

To baaaardzo dobre wiadomości. Bardzo.