DPS 05.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzień dobry! Hę? Trenerka chce nas wysiudać? Związki zawodowe załozym! Kto na listę do związku? Jako przewodnicząca będę z trenerką negocjowała, przede wszystkim posiłki regeneracyjne od Bonetki i przydział garderobianych, zwłaszcza do poprawek przy pantalonach. Pani trenerko i jeszcze kciałam powiedzieć, że my dla Komtura naszego to we wszystkie strony się wygniemy i w ogóle, ale jakby Pani pokazała, jak się wije, to my byśmy lepiej wiedziały, jak tańczyć mamy. U nas we wsi na próby naszego zespołu to już cała okolica się schodzi, chłopy mówią, że coś im się należy po ciężkim dniu pracy i robią nowe ławki, żeby nie musieli stać w czasie prób. Wcale się nie dziwię do takiego zespołu sama bym sie zapisała, nie wiem tylko czy sie nadam Uściski i słoneczko (u nas świeci) przesyłam Kimturowi i Arturowi. Jak żem powiedziała, że jest nowa kandydatka do zespołu, to gajowy powiedział, że wreszcie jakaś kobieta tutaj się pojawi , a sąsiad, że jak coś, to on będzie służył pomocną dłonią i nie tylko. Galka, ale te, które mam to nie wystarczą? Bo ja takie dość huzarskie mam, myslałam, że się nadam. W razie czego może posmaruję jakąś maścią na porost, jak się uda, to będe w cyrku na życie zarabiała, a nie każdy ma taką możliwość. Za troskę o wizerunek szefowej związków zostajesz mianowana wiceszefową. Pielęgnuj owłosienie na nogach, żeby poruty nie było. Tomek, Artur - cały czas dla Was i myślą z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.06.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 I ja dobre myśli wysyłam Komturowi Dzielnemu i Arturowi ... siła wiary jest ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 05.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Komtur, ja się dla Ciebie tak poświęcam - znasz mnie, bałaganiara jestem okropna, więc aby cię wesprzeć trochę w twoim mozole uporządkowałam dzisiaj całe repertorium tłumacza (oj było co robić, było, cały maj leżał odłogiem ) i przygotowałam faktury dla klientów - czego nie znoszę robić, wolę pracę tfurczą .... Mama, ty uważaj, bo one ci tak dadzą popalić, że usiąść nie będziesz mogła ! DPS-ia, mianuję Cię pilnowaczem, coby moja mama cała i zdrowa po tych tańcach była ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 05.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Asiu o Mamę bądz spokojna ......ja widzę taki program dowolny dla Twojej Mamy nie na łyżwach oczywiście ( u Komturka chyba nawet sadzawki nie ma , jest jezioro całe ale ciut dalej ) ale do takiej muzyki .....dla mnie piękne ..... to dedykacja dla Twojej Mamy ode mnie z najpiękniejszymi życzeniami , zdrowia , radości i samych słonecznych dni w życiu ..... Przecież nie jest powiedziane że ma być tylko kankan ,,,moze być dowolna liczba bloków tematycznych , prawda ???..... Co u Komturka i Arturka ....jak się czują co słychać ? ciężko ? dajecie jakoś radę ? ...JESTEŚMY Z WAMI też mrugam do Was jak ta tancerka na lodzie na początku do swojego partnera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 05.06.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no mrugnięcie jest bossskie, aż mi ciary przeszły po plecach ... TOMKU, ARTURKU - my do Was mrugamy tak samo jak ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Tomek - w sobotę wieczorkiem , po pracy robimy grilla nad rzeczką. Zdążysz wjechać Jimniaczkiem? Postaraj się proszę! Mięsiwko, piwko i winko... (próbuję kusić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jesteśmy jesteśmy z Wami cały czas nawet jak car zaczyna klekotać jak stado klekotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 05.06.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Komtur, ja się dla Ciebie tak poświęcam - znasz mnie, bałaganiara jestem okropna, więc aby cię wesprzeć trochę w twoim mozole uporządkowałam dzisiaj całe repertorium tłumacza (oj było co robić, było, cały maj leżał odłogiem ) i przygotowałam faktury dla klientów - czego nie znoszę robić, wolę pracę tfurczą .... Mama, ty uważaj, bo one ci tak dadzą popalić, że usiąść nie będziesz mogła ! DPS-ia, mianuję Cię pilnowaczem, coby moja mama cała i zdrowa po tych tańcach była ... Ty się córcia nie boj , siedzieć jak wiesz mam na czym więc damy rade Gorące wsparcie dla panów przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ostatnio częściej czytam niż piszę ale cały czas jestem z Wami i przesylam serdeczne pozdrowienia Maksiu, usciskaj szwagra na misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 05.06.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Trochę gorszy dzień. Tomek dostał gorączki, robią posiewy, bo na razie nie wiadomo z jakiego powodu. Od pielęgniarek przed południem ponoć zjadł coś, ale później od Jaśka już nic nie chciał. I kontakt był mniejszy, zapewne z powodu gorączki, więcej spał i był bardziej zmęczony. Może jutro będzie lepiej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Tomek....Ty sie nie wygłupiaj , tylko szybciutko nam tu do zdrowia wracaj chopie Gabrysiu .... musi być lepiej cierpliwości trza nam wszystkim - a Tomkowi wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 05.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 co się stało i dlaczego ? przecież wszytko było juz ok ! !!!...dobrze że szukają i niech znajdą jak najszybciej ....nie chciał jeść bo miał temperaturę i to akurat jest normalne . Nie trzeba się załamywać ..zebrać się w garść i do przodu ... TOMEK , BIEDACZKU JESTEśMY Z TOBĄ .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Gorączka? a sio a sio a sio...teraz tyle zasmarkanych że każdy mógł co przywlec...Tomku proszę tu nie dać się bakcylom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Gabrysiu, w życiu zawsze są lepsze i gorsze dni...Jutro będzie lepiej Głowa do góry! Tomek, a Ty się nie wygłupiaj, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Tak czasami jest, Tomek jest teraz jak bezbronne dziecko. Tyle dni w bezruchu, o lichym jedzeniu robi swoje. Po dobrych dniach przyjdą też gorsze, ale ich będzie maluśko. Da Komtur nasz radę. Wierzę w to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nio nie dobrze, może przeforsował się rehabilitacją Tomku nie dawaj się , Artur się poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 nie martwta się ludziska, to od pogody (chwilowo do du.y), jutro bedzie lepiej, bo i chwała Panu, kampania się skończyła i spokojniejsze dni nastaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Tomku - czasem bywają gorsze dni, ale wierzę, że jutro będzie lepiej, pewnie się podziębiłeś i teraz masz kłopot z mikrobami. Trzymaj się dzielnie, a ja i Zeljka cały czas o Tobie myślimy i mnóstwo energii wysyłamy. I buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Tomku, Arturze, trzymamy kciuki, wysyłamy dobre myśli i mocno wierzymy, że wszystko będzie ok. Ściskam was bardzo mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 05.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ojojoj, chyba Tomka zmogło jak większość z nas dokoła mnie same smarkatki i kaszlaki chodzą, mnie też coś wzięło i nie puszcza tylko ja ogólnie stanu dobrego jestem a nasz Tomek po takich ekscesach nie bardzo Tym bardziej trzymamy kciuki za chłopaków! Nie dawać się tam choróbskom wstrętnym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts