Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

http://weronika1000.files.wordpress.com/2009/03/fra-croce.jpg

Agnes od pewnego czasu śledzę Twoje wpisy

i modlę się o zdrowie dla małego Frania

może jego patron szepnie słówko Panu w sprawie Twojego syna ?

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Franiu, myślami dopinguję Cię z całych sił.

Walcz Okruszku, walcz, masz siłę, masz wolę walki, masz wsparcie, masz miłość.

Dasz radę Malutki, tylko jeszcze troszkę powalcz.

Agnes, setny raz powtórzę - będzie dobrze! Ten straszny czas w końcu się skończy. Tylko wytrzymajcie jeszcze troszkę!

Niech dobre Aniołki nad Wami czuwają!

Jest tak: Tomek powolutku, po troszeczkę poprawia się. :D

Oj, dobre wiadomości :-)

Czekam i czekam, żeby mu napisac, że rehabilitant od kręgosłupów, na którego mi podał namiary juz mnie prawie zreperował :-)

Agnes, napisz co u Franusia.

ostatnio zaglądam na forum tylko na ten watek , a tu od 2 dni cisza.

Mam nadzieję, ze brak wiadomości to dobra wiadomość.

Pozdrawiam Wszystkich Wspieranych i Wspierajacych

Dzień dobry.

Musi być dobry dla Franusia i Agusi, dla wszystkich potrzebujących.

Modlę się cały czas, aby było dobrze.

ja wiem, ze trza zakładać że brak wieści to dobre wieści ... i zakładam ...ale czekam bo ta cisza mnie dobija......
Cały czas odświeżam tę stronę z nadzieją, że Agnes napisze. I że będą to dobre wieści. Boże, proszę, spraw, żeby tak było :cry:

I ja dołączam do grona modlących się i trzymających kciuki za maleńkiego Frania i jego rodziców. Głęboko wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Moje okruszki też rok temu walczyły o życie (może nie było aż tak jak z Franiem), ale teraz wyrosły z nich cudowne rozrabiaki. Wcześniaki mają silną wolę walki, a otoczone tak wielką miłością i troską szybciutko dochodzą do siebie. Z Franiem też tak będzie.

Agnes, trzymaj się kochana.

Cały czas odświeżam tę stronę z nadzieją, że Agnes napisze. I że będą to dobre wieści. Boże, proszę, spraw, żeby tak było :cry:

Chyba wszyscy tak mamy...

Jak już wiemy co u Tomka to czekamy na info od Agnes i pozostałych bliskich nam rekonwalescentów i gdzieś w sercu ciągły stres towarzyszy temu oczekiwaniu.

Mało to odkrywcze, ale pewne, że FM to Rodzina przez duże R.

aka

Witam

czy potrzeba czegoś Tomeczkowi ? ... w tym temacie nie mogę się wypowiadać . To co robi tutaj cała Społeczność jest bardzo ważną sprawą a swiadamość gotowości do działania i stawienia się na najmnijeszy sygnał też .

Jak będzie taka potrzeba to sądzę że Majeczka napisze . Na razie spokoju i czasu , wszystko pomalutku idzie ku dobremu .

Na pewno duzo czasu upłynie zanim skojarzy i będzie na tyle manualny że coś napisze . potrzeba cierpliwosci ..z naszej strony też ...dajmy Im

odetchnąć , pożyć swoim życiem w Ich tempie , nie w naszym .

Tak jak słysznie Ktos tu wspomniał to terapia na lata .

Sytuacja z maleńkim Franusiem jest zgoła inna to zagrożnie zycia i tu wszyscy się denerwujemy co z Nim się dzieje .

Agnes wie że jesteśmy z Nią . ..możemy mysleć , czekać i modlić się ....

Pozdrawiam Wszystkich z całego serca .