Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ania K. - no no, pogratulować formy i kozaczego ducha u Taty! :lol:

Ziabka - czekamy, zwłaszcza na foty Franciszka Walecznego! :D

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pojawiły się kolejne problemy - Franio ma drgawki natury neurologicznej.

To powikłania po wylewach.

Panie Boże.

Coś się na tego dzieciaczynę tak zawziął..?.. :(

Franek.. :oops: ..przybiegam żeby cię championie zdopingować...nie miej drgawek i oddychaj i żyj nasz mały bohaterze....

dobre fluidy lecą..mocno ję wysłałam bo ten wiatr.... :wink:

:(

Mam nadzieję, że to tylko takie epizody, że to nie zostanie na stałe, że wszystkie ewentualne pozostałości po wylewach wchłoną się bez śladu...

Panie Boże, proszę - pozwól temu maluchowi zdrowo rozwijać się i żyć, tyle już przeszedł i jego Mama też... :roll: :(

Jestem w przepięknym Moab. Świat jest taki wspaniały. Dobry Boże, ulżyj cierpiącym, niech i na ich twarzach zagości uśmiech. A to przecież najlepsza zapłata za Twoje miłosierdzie.

Franuś ... słońce Ty nasze ... trzymaj się , kochany ....przytulam mocno....

Agnes .... nadal czasu trza ....czasu..... :roll:

Mocniej ściskajmy kciuki i więcej ciepłych myśli i modlitw, a Franio nie na darmo zwany walecznym i tym problemom da radę. Czas też jest lekiem, byle dobrze działał...

Trzymaj się Aga i wszyscy nasi pododopieczni, wbrew pogodzie więcej optymizmu i siły.

aka

"Franio dostaje leki p.drgawkowe i musi być pod stałą kontrolą neurologa.(..) Bardzo ważny jest ten 1 rok i dobra rehabilitacja(..) "

Uda się.

Tyle rzeczy się udało to i to też .

Idę o gardło. :oops:

Franiu, powalcz jeszcze trochę, Kruszynko. Już tyle przezwyciężyłeś, na pewno teraz też dasz radę. Wszyscy tu gorąco Cię dopingują i czekają na Twój przyjazd do domu.

Będzie dobrze

Agnes, trzymaj się kochana. Jesteście codziennie w moich modlitwach.

Franiu, powalcz jeszcze trochę, Kruszynko. Już tyle przezwyciężyłeś, na pewno teraz też dasz radę. Wszyscy tu gorąco Cię dopingują i czekają na Twój przyjazd do domu.

Będzie dobrze

Agnes, trzymaj się kochana. Jesteście codziennie w moich modlitwach.

Przyłączam się całym sercem - tak samo czuję...

Franio zwany jest wszak też Championem :lol:

Dał chłopina radę. Znam kilkoro dzieci rehabilitowanych z powodów neurologicznych. Po skończeniu 1 roku po kłopotach nie ma u nich ani śladu.

U Frania też będzie wszystko ok!

Dzisiaj nowy dzień, na pewno dobry dzień dla Frania i wszystkich Kuracjuszy.

Aguś, kochana, nie wątpij, że będzie wszystko dobrze, bo na pewno będzie!!!

Z naszym Frankiem to trochę jak jazda pod górkę na rowerze ... najpierw ciężko, ale w środku górki już nikt nie myśli o tym, żeby się poddać? Tyle za nami, damy radę i temu co jeszcze przed, nie Franuś?!? Potem będzie tylko z górki - podziwianie pięknych widoków :D

Odwagi Agnes!!!! i koniecznie ucałuj od nas Franusia!!!!

I ja dobre fluidy przesyłam dla Ciebie Franiu jesteś zuch chłopak i dasz radę wierzę w to baaardzo mocno

Agnes dbaj o siebie i ucałuj syneczka