Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Chyba sobie coś urodzę,Tomek bedziesz dziadkiem ? :wink: ponoć od przybytku głowwa nie boli, a jak cie w styczniu laurkami zasypia to do czerwca bedziesz czytał :D

moc uścisków slę

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka, jaki plan :D :D Tomku drogi! Zobacz jak Cie kobiety tu zdopingować chcą :D :D I rację ma Depsia - święta się zbliżają.. może zrób nam prezent na 6 grudnia?

Aniu kochana, pooowolutku do przodu :) I oby zawsze do przodu.

Uwaga - wątek aukcjowy ruszył !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomek,gdzie masz młotek ?

czy ja mogę cichutko prosić o kciuki? chodzi o mnie ale nie chcę na forum publicznym pisać co się dzieje... bardzo proszę

No jasne, sylvia! Trzymam mocno! Ale nie bądź taka i uchyl rąbka tajemnicy :roll:

czy ja mogę cichutko prosić o kciuki? chodzi o mnie ale nie chcę na forum publicznym pisać co się dzieje... bardzo proszę.

No jasne, po to jesteśmy. Trzymaj się cieplutko, jak możemy jakoś pomóc to pisz

:D

Tomek ....

zobacz: licytacja świąteczna na dniach .... się będzie działo :D

pozdrawiam .... 8)

sylvia1 - na priv napisałam ... ten rok Cie nie oszczędzał - mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy ...

apel:

No , ludziska kofane ... 6 - go w niedziele zaczynamy licytację świąteczną dla Frania ... :roll:

wklejać, wklejać w wątku fantowym swoje fanty ...

http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm

kochani : zdjęcia , opisy ..... im więcej tym lepiej - żeby każdy forumowicz mógł znaleźć coś dla siebie i żeby było o co walczyć :D

czy ja mogę cichutko prosić o kciuki? chodzi o mnie ale nie chcę na forum publicznym pisać co się dzieje... bardzo proszę

Trzymam z całych sił. :oops:

Powodzenia :)

czy ja mogę cichutko prosić o kciuki? chodzi o mnie ale nie chcę na forum publicznym pisać co się dzieje... bardzo proszę.

Obydwa zaciśnięte.

... jak wyżej

Dzień dobry!

Kciuki zaciśnięte za Sylvię mocno, oby wszystko się powidło i oby wszystko dobrze było, kochana, nie martw się i miej nadzieję!

Aniu, bardzo się cieszę, że Tata powoli zdrowieje i że z kolanem lepiej. Jak po wczorajszej wizycie, napiszesz coś? :wink:

Tomek, over! Licytacja na Ciebie czeka! :D :D :D