malka 02.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Chyba sobie coś urodzę,Tomek bedziesz dziadkiem ? ponoć od przybytku głowwa nie boli, a jak cie w styczniu laurkami zasypia to do czerwca bedziesz czytał moc uścisków slę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Malka, jaki plan Tomku drogi! Zobacz jak Cie kobiety tu zdopingować chcą I rację ma Depsia - święta się zbliżają.. może zrób nam prezent na 6 grudnia? Aniu kochana, pooowolutku do przodu I oby zawsze do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Uwaga - wątek aukcjowy ruszył !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tomek,gdzie masz młotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Pozdrawiam Komtura Naszego Wielkiego!!!! Wracaj szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.12.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czy ja mogę cichutko prosić o kciuki? chodzi o mnie ale nie chcę na forum publicznym pisać co się dzieje... bardzo proszę Tomku bardzo się cieszę że wracasz do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.12.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Sylvia Kciuki mam mocno,mocno zaciśnięte! Niech to wszystko dobrze się skończy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.12.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Sylvia Kciuki mam mocno,mocno zaciśnięte! Niech to wszystko dobrze się skończy! też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czy ja mogę cichutko prosić o kciuki? chodzi o mnie ale nie chcę na forum publicznym pisać co się dzieje... bardzo proszę No jasne, sylvia! Trzymam mocno! Ale nie bądź taka i uchyl rąbka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 witam z rana dalej kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.12.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czy ja mogę cichutko prosić o kciuki? chodzi o mnie ale nie chcę na forum publicznym pisać co się dzieje... bardzo proszę. No jasne, po to jesteśmy. Trzymaj się cieplutko, jak możemy jakoś pomóc to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Tomek .... zobacz: licytacja świąteczna na dniach .... się będzie działo pozdrawiam .... sylvia1 - na priv napisałam ... ten rok Cie nie oszczędzał - mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy ... apel: No , ludziska kofane ... 6 - go w niedziele zaczynamy licytację świąteczną dla Frania ... wklejać, wklejać w wątku fantowym swoje fanty ... http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm kochani : zdjęcia , opisy ..... im więcej tym lepiej - żeby każdy forumowicz mógł znaleźć coś dla siebie i żeby było o co walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.12.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czy ja mogę cichutko prosić o kciuki? chodzi o mnie ale nie chcę na forum publicznym pisać co się dzieje... bardzo proszę Trzymam z całych sił. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 04.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Trzymam za wczoraj i za dziś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 04.12.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czy ja mogę cichutko prosić o kciuki? chodzi o mnie ale nie chcę na forum publicznym pisać co się dzieje... bardzo proszę. Obydwa zaciśnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 I my trzymamy Sylwia..Oby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czy ja mogę cichutko prosić o kciuki? chodzi o mnie ale nie chcę na forum publicznym pisać co się dzieje... bardzo proszę. Obydwa zaciśnięte. ... jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 04.12.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No to dalej trzymamy,te kciuki rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 05.12.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 moc ciepłych myśli ślę wszystkim potrzebującym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Dzień dobry! Kciuki zaciśnięte za Sylvię mocno, oby wszystko się powidło i oby wszystko dobrze było, kochana, nie martw się i miej nadzieję! Aniu, bardzo się cieszę, że Tata powoli zdrowieje i że z kolanem lepiej. Jak po wczorajszej wizycie, napiszesz coś? Tomek, over! Licytacja na Ciebie czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts