Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No dokladnie.

Wczoraj dwa razy wpadlam w dziure na drodze. Jedna omijasz w druga wpadasz. :evil:

Tomku nie uwierzysz ale przeklinalam jak szewc. :oops

I wez tu badz madry i patz na znaki drogowe jak wzroku z asfaltu oderwac nie mozna! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomek, słyszysz? :lol:

Matko, jak ja żałuję, że Zeljki nie słyszałam w roli szewca!!! :lol: :lol: :lol:

Słowo daję, rzadka okazja... 8) :lol:

Tomek, słyszysz? :lol:

Matko, jak ja żałuję, że Zeljki nie słyszałam w roli szewca!!! :lol: :lol: :lol:

Słowo daję, rzadka okazja... 8) :lol:

może na blogu będzie jakiś wave plik :wink:

Tomeeeek!

Ja Cię proszę, każ jej nagrać cos i na bloga rzucić, każ... Ciebie posłucha... :lol:

Kochani

ten nagłówek Tomek napisał samodzielnie! i przeczytał również samodzielnie po jednym zdaniu z każdego z Waszych postów aż zadyszki dostał z wysiłku ale jest bardzo dzielny! Jesteście wzruszający z tą troską o nas. WIELKIE DZIĘKI, Tomek z satysfakcją oglądał forumowe wnuki.

Jest coraz mocniejszy wygrywamy walkę z nadciśnieniem schodzimy na mniejsze dawki leków,

a nawet kawkę pan szanowny popija. Mam info, że na początku marca oddział rehabilitacji określi konkretny termin przyjęcia więc w tym tygodniu Tomek powinien zacząć badania lekarskie typu EKG, krew RTG itd. Bo tam trzeba z wynikami.Trochę jest przerażony perspektywą tego pobytu na oddziale, a kiedy mówię mu, że przebył coś znacznie gorszego na neurochirurgi to mówi, że nic mu na ten temat nie wiadomo. Ale szczęściarz! Zlot w Komturii myślę że w czerwcu całkiem realny bardzo się cieszymy że chcecie ją odwiedzić.Myślimy z wielkim współczuciem o stracie Twojego Taty Aniu Trzymaj się

To ja w takim razie robię wielki porządek pod modrzewiem - a wszystkim sugeruję powrót do prób występów artystycznych ...

Tomku, Majeczko - moc uścisków i buziaków dla Was!!!!!

Kochani

ten nagłówek Tomek napisał samodzielnie!

wspaniale !!!!, tak długo wszyscy czekaliśmy na to, TOMKU pisz, pisz do nas choćby po jednym słówku, to dla wszystkich tu baaardzo wiele znaczy.

Kochani

.... nawet kawkę pan szanowny popija ......

TOMKU

już czas żebyś zażądał szklaneczki złocistego płynu 8)

SPECJALNY TYSKI ŻUBR

Tomku lecą za mną po wątkach i proszą abym napisała Ci co ja mówiłam jak w dziurę wpadłam... :roll:

Kurka woda, jasny gwint.., nie dadzą babie spokoju. :wink: :D

Tomku ja dziż też zaczynam rehabilitacje i też mam stracha tak jak Ty, tak, że to całkiem normalne. U nas to rodzinnie Bracie, no nie? :D

Ale damy sobie rady, lepsze czasy idą to i klnąć nie bedzie już trzeba. :lol: :wink:

Kochani

ten nagłówek Tomek napisał samodzielnie!

Jesteś bardzo dzielny Tomku :D i tak trzymać... myślami jestem z Wami i wspieram Twój bój o normalność każdego dnia.... trzymajcie się cieplutko :)

Tomuś ... słońce moje - wreszcie z nami .....

wiedziałam, ze się doczekam na pierwsze od długiego czasu Twoje litery na forum :D

Tomuuuuś!!!

Ale fajnie, napisałes do nas sam!!! :D :D :D

Wielkie gratulacje!!! :D :D :D

Kochamy Cię i czekamy na Ciebie!!! :D :D :D

Nooo, teraz to na pewno będziesz coraz szybciej zdrowiał!

Buziaki wielkie dla Was obojga!!! :D :D :D :D

nigdzie nie mogę znaleźć wątku z nową licytacją i nie wiem czy mi się terminy pokitwasiły czy jak?

jak już aukcja dla Tomka wystartuje - proszę o linka, dodam fanty :-)