EWA-S 23.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 No ,no no jakie tu wspaniałe wiadomości Franio Waleczny już w domku a w domku to już go Mamcia odchucha,wypieści.Dużo,duzo zdrowia. Teraz czekamy na post TO JA TOMEK pozdrawiam serdecznie. i ile czekalismy na wpis Tomka niecałe 4 miesiace i już do nas pisze,jakże się cieszę byle do wiosny,byle do lata,ciepło słoneczko i ławeczka na świeżym powietrzu zrobi resztę,Dużo zdrowia Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 23.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Licytacja dla Komtura: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-tomka-komtura-mazurskiego,f164.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Tomeczku, ja muszę wyjechać na parę dni, ale jak wrócę, to na pewno tutaj będę! Buziaki gorące dla Was obojga zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Tomku przyniosłam Cio troszkę wiosny bo na opolszczyźnie już ją widać http://www.pip.opole.pl/images/news/tulipany_zolte.jpg Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 GRUPĘ TANECZNO ----WOKALNĄ UPRASZA SIĘ O PRZETRZEPANIE BARCHANÓW, KIECEK, BIUSTÓW.............POWOLI WZNAWIAMY PRÓBY------------BRZDĄKAJĄCYCH NA INSTRUMENTACH ROŻNYCH PROSZĘ O PRZETESTOWANIE PAŁEK : STRUN I INNYCH WAŻNYCH ELEMENTÓW CO BY NIE ZAWIODŁY W TRAKCIE WYSTĘPU...............NADMIENIĘ ŻE ZOSTAŁ ZAMÓWIONY NOWY SKÓRZANY BACIK W KOLORZE RÓŻU WŚCIEKŁEGO.............. PROSZĘ SIĘ MELDOWAĆ TOMKU----------uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Się melduję, struny już drgają Pozdrowienia dla Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 TOMKU Mam nadzieję, że rehabilitacja w Konstancinie coraz bliżej. Zobaczysz, ze Ci się spodoba. Mile Panie będą prosić Cie abyś robił rożne rzeczy. Nie się czego bać, oczarujesz ich tam wszystkich. Najpierw powalisz ich poczuciem humoru a potem podniesiesz osiągnięciami w rehabilitacji. I tak codziennie. Na końcu turnusu to wszyscy będziecie sprawniejszy. Buziaki od siostry i piątka od Stefka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 O ja pierdziuł, Tomek, pani Treserka wróciła! Pani treserko, moje barchany jesienią jeszcze świnie rozwlekli po podwórzu, myśleli widno, że to na kartofle worek, tera za nic nie znajde! Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Szyć nowe! Wyszywać w kwiatki raz na ludowo! Ino szybko, bo inaczej będziesz na golasa tańczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Kurna, żem się aż spociła, bom wzorków na gacie szukała. Nasze świni do tej pory takie zadowolone: http://fotki.sej.pl/pic/cda5b8.jpg A nowe barchany będę miała, bo pożyczyłam od sławnych tancerek. O, te: http://static.koktajl24.pl/img/gallery/321x248/4q846c52qd0fni.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Tomek, Ty popatrz, matko, wszystkie chyba pouciekali na widok tych barchanów! A przecie wyprałam, nie noszę takich używanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 no jestem , jestem .... ino nie pamiętam jaką ja tam funkcje miałam ..... najchętniej to bym nie tańczyła i nie śpiewała, bo ja bardziej statyczne talenty mam .... znaczy gadać dużo potrafię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Treser wrócił, czai się i obserwuje....................barchany luksusowe, proszę ekipę o ćwiczenie do skutku wyżej zamieszczonych "pozycji"...........będę przepytywała w raz z różowym bacikiem............ ........zgłosiła się tylko część ekipy...............wyjazd do Tomka co raz bliżej, układy nie przećwiczone, cycki co niektórym opadły , instrumenty tez.............do końca tygodnia jeszcze luz................ale od poniedziałku stawiają się wszyscy w komplecie i jazda..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No nie wiem, ostatnio się przyssałam do podłogi, jak ćwiczyłam, hydraulik powiedział, że teraz nie przyjdzie mnie odklejać, bo mu żona rozwodem grozi. Sołtys mówi, że może mnie najwyżej szpadlem od podłogi odkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 DPSiu, a tak z innej strony - to kiedy wpadasz do mnie na kawę / herbatę / nalewkę / kompot? OBIECAŁAŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Anuś, ja to choćby zaraz, ale co zrobić, jak życie nie puszcza... Może Ciebie życie w moje strony zagoni chociaż na chwilę...? Bo ja, jak będę w pobliżu, to na pewno, tylko kiedy to będzie - nie wiem, zupełnie nie nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Pomimo, że ostatnio nie mam czasu na FM to cały czas myślę ciepło o Was. Tomeczku wracaj do zdrowia. Majka trzymaj się bo Tobie najwięcej sił potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Tomku, co ja przez Ciebie mam, to Ty nawet nie wiesz! Nastrój mi się radykalnie poprawił, bo Janinki-Amorki zachęciła mnie do ponownego wystawienia chlebków na aukcję (trochę się bałam, że to za skromny i zbyt ograny fant ) i - ludzie chcą kupić! I to dzięki Tobie uwierzyłam, że moje chlebki są coś warte!!! Buziaki dla Was obojga zostawiam, ćwicz, Tomku, pilnie, bo koniecznie chcemy, żebyś już niedługo do nas coś sam napisał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No własnie, Tomku, słonko świeci dzisiaj pięknie tak, że nawet pranie w ogrodzie wysuszyłam. Chyba też czujesz więcej chęci do życia, kiedy wiosenna piękna pogoda jest, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts