shell 18.04.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Tomku i Majko, gorąco dziękujemy za życzenia!Shell z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.04.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuję za życzenia. Życzę radosnych,dobrych Świąt i zdrowia Wam obojgu. Serdecznie pozdrawiam-Helena z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.04.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 TOMKU ! Dziękuję bardzo za życzenia ! Składam Wam życzenia radosnych Świąt Wielkiej Nocy, w zdrowiu , radości i spełnieniu tegoczego pragniecie !! Ta wiosna przyniesie wiele dobrego dla Was! Serdecznie pozdrawiam - Danuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.04.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 „Jestem ogromnie wzruszony Waszymi wpisami. Na” -razie doszedłem do strony 30, jeszcze prawie 300 przede mną. W cudzysłowie zdanie napisane własnoręcznie przez Komtura, dokończone przez Jasia. Uwierzcie drodzy forumowicze pisanie na komputerze nie jest prostą czynnością... Tata samodzielnie czyta Forum, ambitnie od pierwszego postu, bez skrótów i uczciwie. Dopiero teraz jest w stanie zapamiętać co przeczytał, poprzednich „sesji z lektorem” nie pamięta ale teraz kojarzy co przeczytał tydzień temu. Naprawdę jest wzruszony Waszymi ciepłymi słowami i z wielkim zainteresowaniem czyta co działo się „ostatnimi czasy”. Co prawda ja wracam do Warszawy ale zostawiam Tacie komputer a Forum ustawiłem jako „startową” Pozdrawiają Tomek1950 & Johnzee Cała Redakcja serdecznie pozdrawiam Tomka i dopinguje w tych jego walce. Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 dołączam do dziękujących za życzenia Wielkanocne, mam nadzieję, że zasiądziemy razem do Specjalnego Tyskiego Żubra Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 21.04.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Serdecznie dziękuję za życzenia:) Bardzo mile mnie zaskoczyły i wzruszyły.Życzę całej Waszej rodzinie zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych:) Alleluja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 21.04.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za życzenia, sprawiliście mi dużą niespodziankę, jeszcze chwileczkę i Tomek wróci na forum Struga-czekamy.Ciepłych i udanych Świąt Wielkanocnych oraz najmilszych spotkań w gronie rodziny i przyjaciółżyczy Całej Rodzinie Jagoda 51 Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez JAGODA 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 22.04.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Tomku nasz kochany! Wczoraj i do nas doszła kartka od Ciebie. Jeszcze dziś łezka w oku mi się kręci ze wzruszenia... Dzięki serdeczne za pamięć i za życzenia! Dla Was również Wesołych Świąt Wielkiej Nocy oraz jak najszybszego powrotu do całkowitego zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.04.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/4/d/4311.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://img39.imageshack.us/img39/2996/forummd.jpg życzy Gosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.04.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Wszystkiego NAJlepszego całej Rodzinie http://images40.fotosik.pl/803/6dece48629267139med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Tomku, bardzo, bardzo dziękuję za wspaniałą kartkę z życzeniami świątecznymi!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Już tylko wypatrywać Cię jak wrócisz do nas na Forum. http://img607.imageshack.us/img607/491/jajo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 23.04.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i51.tinypic.com/nfmyia.jpg Wszystkiego Dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 23.04.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) Kochani,pisałem kartki do tych, których adresy Majka znalazła w wyciągu z konta. Przykro mi bardzo, że wróciły kartki wysłane do Rogoźna Wielkopolskiego, Ostrowa, oraz do Żelki, jestem niepocieszony i gdybyście tak przysłali mi na priva swoje adresy to wysłał bym je jeszcze raz. Dziękuję za tyle pięknych kartek z życzeniami na forum, może niedługo sam takie będę wysyłał a na razie: Drodzy Forumowicze z okazji świąt Wielkiej Nocy życzę Wam wszystkim wiele radości, zdrowia i kondycji i samych życzliwych ludzi w waszym otoczeniu. P.S. Przypominam o zaproszeniu Tomek1950 z Rodziną Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez johnzee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 No patrz, napisałeś ,a ja zrozumiałam, że Ci się nie udało napisać. To nic, teraz będą podwójne życzenia od Tomka! Dziś z Tomkiem rozmawiałam, pięknie się Go słuchało. Wraca Ten Nasz Tomek od zawsze!!! Tomku kiedy ostatnio rozmawiałam z Tobą, to siła głosu i tempo mowy było całkiem inne niż teraz. Będzie dobrze! Jeszcze nas wszystkich przeskoczysz! Jeszcze raz Tobie i Twojej Rodzinie, wszystkiego co najlepsze! Wesołych Świąt! A kartka dojdzie, teraz już masz adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 25.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Dziękuję Tomku za Twoje życzenia. Jestem mile zaskoczony i poruszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alp_22 26.04.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Kochani, pisałem kartki do tych, których adresy Majka znalazła w wyciągu z konta. Mój mąż ogromnie się zdziwił, kiedy otrzymał zyczenia świąteczne od zupełnie mu nieznanego człowieka:) (wysłałam przelew ze wspólnego konta). Ale szybko przypomniałam mu, kim jesteś (bo oczywiście wiedział, kim jesteś, ino nie skojarzył - jak to mąż) Dziękujemy Tomku, za zyczenia. Jestem szczerze wzruszona. Zawitałam na forum niedawno. Ale Twój dziennik przeczytałam jako jeden z pierwszych (i nielicznych) i zauroczył mnie zarówno dziennik jak i jego Autor. Jesteś wspaniałym człowiekiem. Masz taką pozytywną energię. Trzymam kciuki i życzę wszystkiego najlepszego całej Twojej rodzinie. (przepraszam, że dziękuję za kartkę dopiero dziś, ale byłam poza Polską od początku kwietnia, wczoraj dopiero wróciłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 26.04.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Kochani Forumowicze,zapraszamy tych, którzy mają możliwość i ochotę odwiedzić nas w Komturii w długi weekend majowy lub/i w urodziny Tomka 28 maja. Od czasu kiedy odwiedzaliście nas w dawnych, dobrych czasach, przybyło nam powierzchni mieszkalnej i bazy noclegowej. Kto chciałby obejrzeć beatyfikację Papieża to też może.Pozdrawiają:Majka i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.04.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Tomku wczoraj przyszła i do mnie karteczka. Dziękuję! Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 28.04.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Pozdrawiam Was bardzo serdecznie ! Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez babajaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts