jamles 24.07.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Tomku, co tam słychać w Komturii Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.08.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Tomku, Maju, myslimy o Was nieustannie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 10.08.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Jak zawsze serdeczne pozdrowienia od jarkotowych:)I jak zawsze pogłaskania dla czworonożnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.09.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Pozdrowienia dla Tomasza i Jego dzielnej Rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.09.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Tak, tak Dużo ciepła i pozytywnej energii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Tomku,nieustannie myślami jetem z Tobą i Twoją Rodziną,,cieszy mnie każde słowo napisane przez Ciebie, czekam na więcej pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 30.09.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Pozdrowienia z Olsztyna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.10.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Komturze i Majko Komturowa - pozdrawiamy Was z daleka, myślimy i pozdrawiamy bardzo serdecznie!Gagata i Romek1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Tomeczku, Kochany - mam nadzieję, że czujesz się coraz lepiej, że oboje z majką jesteście zdrowi, że dajecie radę i że przed Wami już niedługo cudowne, pełne szczęścia i nadziei święta.Odezwijcie się czasem, czekamy na wieści od Was, nie zapomnieliśmy!!!Uściski i buziaki dla Was obojga przesyłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No właśnie, na sms-a nie odpowiadają. Też mam nadzieję, że wszystko u Nich jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Kilka dni temu śnił mi się Tomek.Siedzieliśmy przy kominku, sauna była nagrzana,rozmawialiśmy, wspominaliśmy pamiętną imprezę w Komturii.Tomek tryskał humorem i tak pięknie się uśmiechał.To był dobry sen. Tomku, Majeczko, pozdrawiam najserdeczniej i czekam na wiadomości od Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No właśnie, na sms-a nie odpowiadają. Też mam nadzieję, że wszystko u Nich jest ok. o ile pamiętam to Tomek miał tak, że nie przyjmował sms na komórkę, no chyba, że Majka Tomek też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My tez pozdrawiamy i ściskamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Wyślę znowu, może teraz w te wolne dni Ktoś odbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 serdeczne pozdrowienia dla Tomka i Małżonki jego Mai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.12.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Tomku i Majko - myślimy o Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 18.12.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witajcie Wszyscy Cierpliwi Towarzysze naszych zmagań !Przewaliło się trochę trudnych spraw związanych z Tomka zdrowiem, domem, moją pracą.Ale nie ma co się nad tym rozwodzić skoro ciągle, mimo zawirowań jest progres. Z Tomkiem da się już pogadać, no nie za długo bo mu się robi tłok na złączach mózgowych ale jednak trochę więcej udaje mu się wyrazić. Kto chce sprawdzić może do niego zadzwonić. Właśnie zaprowadziłam w komturii stacjonarny tel. radiowy 877331586, który sprawdza się lepiej niż komórka zarówno zasięg jak i łatwość obsługi. Tomek odtwarza w pamięci już większość wydarzeń z dawnej przeszłości i potrafi o tym opowiedzieć, ale jak sam mówi, nic nie pamięta od czasu ok 3lat przed wypadkiem i ok. 2 lat po. Ale jakąś ciągłość i chronologię daje się już zaprowadzić i to wielki postęp. Jak zwykle medal ma dwie strony – razem z powrotem pamięci powróciła też namiętność do papierochów i nie pamięta że na miesiąc przed wypadkiem rozpaczliwie rzucił palenie. Jestem w rozterce bo chciałabym, żeby miał możliwie najfajniejsze życie jakie jest możliwe w tych warunkach ale żeby do razu palić! Usiłuję wytargować jak najmniejszą ilość. Stanęło na 5 szt. dziennie. Jeśli chodzi o pisanie i czytanie a także komputer to jakiś jest regres. Chyba coraz większa świadomość własnych ograniczeń i frustracja powoduje u Tomka chęć ucieczki od trudności. Za to zrobił wino, naprawdę w dużej mierze samodzielnie ! No nie jest to takie samo wino jak przed wypadkiem ale naprawdę wino a nie ocet jak się spodziewałam! Pozdrawiam wszystkich, za dwa dni jadę do T. i razem napiszemy do Was życzenia świąteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ależ miło czyta się takie wieści. Dobrze, że odezwałaś się. Gratulacje postępów, aczkolwiek szkoda tej ucieczki od słowa pisanego i komputera. Czy zdjęć też nie ma ochoty oglądać? Może jakieś foty zaczniemy wstawiać, to go do komputera przyciągnie? Gorące pozdrowienia i czekam na łącze z Komturiii Gosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 18.12.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Cieszę się bardzo czytając dobre wieści. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Chyba coraz większa świadomość własnych ograniczeń i frustracja powoduje u Tomka chęć ucieczki od trudności. Za to zrobił wino, naprawdę w dużej mierze samodzielnie ! No nie jest to takie samo wino jak przed wypadkiem ale naprawdę wino a nie ocet jak się spodziewałam! Pozdrawiam wszystkich, za dwa dni jadę do T. i razem napiszemy do Was życzenia świąteczne. To straszna świadomość i na pewno Tomek się wkurza sam na siebie. Wiem- przerabiałam z Teściem. NIech sie nie wkurza - teraz powolutku do przodu. To dobre wiadomości. Pocałuj go ode mnie bardzo mocno. I Majkę też. (niestety zmieniłam telefon i straciłam wszystko od "ł" w dół więc i numer Majki i Tomka , ale widzę , że jest nowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts