Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Trochę liczyłam na minimalną choć poprawę ale kiedy przed chwilą dzwoniłam do lekarza dyżurnego to usłyszałam, że od wczoraj bez zmian, a wczoraj długo wypytywałam lekarza i dowiedziałam się że jest gorzej niż kilka dni temu. Jest podejrzenie ze jest też zator mózgowy. Kiedy zrobiono próbę wyprowadzenia Tomka ze śpiączki farmakologicznej okazało się że nie jest w stanie samodzielnie oddychać. A ten zator płucny sam w sobie nie powinien powodować aż takiego upośledzenia oddychania. No więc ponownie został zaintubowany. Jutro prawdopodobnie będzie miał kolejną tomografię głowy. Tomek ŻYJE, więc jest nadzieja, jest o co prosić Najwyższe Instancje, jest komu przesyłać dobre energie i siłę życzliwości.
  • Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przesyłamy, cały czas.....

niech szybko znajdą ten cholerny zator, niech udrożnią....

proszę

Edytowane przez malka

Tomku -właśnie się dowiedziałam ............ trzymam kciuki za Twój powrót i pomodlę się do Sił Najwyższych o wspieranie Twojej walki ..............będzie dobrze -musi być !!!!

.

Tomeczku, Kochany - proszę Najwyższego, aby Ci dał siłę, aby sprawił, że wyjdziesz z tego i będziesz długo i szczęśliwie ze swoją Rodziną i z nami.

Proszę!!!

Tyle kciuków zaciśniętych, tyle ust szepczących modlitwy, tyle dobrych fluidów - dla Ciebie, Tomku, więc wróć do nas.

czekam na dobre wiadomości - wspieram Tomka i Jego rodzinę myślami.

Co jakiś czas przechodzimy to samo z moim tata i dopóki człowiek żyje nie wolno tracić nadziei.