ziaba 01.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Cmokasy w Twoją brodę Tomaszku. Jak widać Twój fanclub ma się wcale dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 cieszę się bardzo dobrze będzie, przecież mówiłam... A co to za lek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A co w tym dziwnego, że pamiętamy? Dziwne by było, gdybyśmy nie pamiętali! Forum niepamiętające o Komturze nie byłoby już tym samym Forum! Będziemy pamiętać, przychodzić, czekać na każdy wpis (dyktowany czy pisany samodzielnie), kibicować, dobrze życzyć, słać energię, tańczyć kankana (póki co wirtualnie), odwiedzać, troszczyć się, cieszyć, wspierać słowem i czynem i w ogóle być razem! Bo dobrą duszą tego Foruma Komturze jesteś! A właściwie to jesteście dwiema dobrymi duszami Foruma razem ze Wspaniałą Połowicą!Pozdrawiam serdecznie i gorąco na przekór pogodzie i nadal trzymam kciuki oraz posyłam dobrą energię na dalsze zdrowienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ja też gorąco pozdrawiam !!! Cholernie się cieszę, że dochodzisz do siebie Komturze, inaczej zresztą być nie może!!!! Pisz, dyktuj a my tu będziemy wzruszać się czytając Twoje słowa!!! Majeczko - niezmienny szacunek i czapki z głów przed Tobą!!!! Trzymajcie się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Pomyślałam nad opieką dla Tomka.Majka idź do MOPSu i poproś o USŁUGI SPECJALISTYCZNE DLA CHOREJ OSOBY często są to dla osób poruszających się na wózkach, lub z zaburzeniami rożnymi. Jest taka ustawa i nie daj się zbyć. One się należą. Są za darmo dla osób z niewielkim/średnim dochodem, jak przekroczy się próg jakiś to jest odpłatność 3%, 6% itd... Wniosek wypisuje lekarz np neurolog. Pewnie wypisze. Poproś o największą możliwą ilość godzin.. np 80-90 godzin miesięcznie.Będzie odwiedzała Tomka pielęgniarka, podczas, gdy Ty nie będziesz mogła być np wówczas z Tomkiem.Taka pomoc się należy i jest taka ustawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Oj Tomek, Tomek! Ty nas jeszcze popamiętasz ))) Ja Twój avatar sprzed kilku lat pamiętam nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Aniołom opiekuńczym pod solidną opiekę oddaję i skutecznego zdrowienia wypatruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 01.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A co w tym dziwnego, że pamiętamy? Dziwne by było, gdybyśmy nie pamiętali! Forum niepamiętające o Komturze nie byłoby już tym samym Forum! Będziemy pamiętać, przychodzić, czekać na każdy wpis (dyktowany czy pisany samodzielnie), kibicować, dobrze życzyć, słać energię, tańczyć kankana (póki co wirtualnie), odwiedzać, troszczyć się, cieszyć, wspierać słowem i czynem i w ogóle być razem! Bo dobrą duszą tego Foruma Komturze jesteś! A właściwie to jesteście dwiema dobrymi duszami Foruma razem ze Wspaniałą Połowicą! Pozdrawiam serdecznie i gorąco na przekór pogodzie i nadal trzymam kciuki oraz posyłam dobrą energię na dalsze zdrowienie! nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.02.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A może Maja wyzna , co najbardziej Tomkowi potrzeba ?? Bo my tu pitu pitu a życie w drzwi skrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witaj Tomku fantastycznie znowu Cię widzieć Nie ma to jak Majka i Komturia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jak co rano i codziennie - jestem i myślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A może Maja wyzna , co najbardziej Tomkowi potrzeba ?? Bo my tu pitu pitu a życie w drzwi skrobie. Co racja, to racja. Tym bardziej, że życiu trzeba te drzwi szeroko otworzyć, coby nie skrobało smętnie, tylko wlazło uśmiechnięte całom gembom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.02.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Tomku, Agduś prawdę napisała. Forum, które nie pamiętałoby o Wielkim Komturze Mazurskim, to byłby jakiś obcy twór, do którego ja już bym ręki, ani klawiatury nie przyłożyła. Każda wiadomość o Twoim lepszym samopoczuciu raduje moje serce i ogrzewa w te mroźne dni. Niech już tylko takie dobre wiadomości Majka nam przesyła. Myślę, pamiętam, uśmiecham i zaciskam nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.02.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No dobra, podchwycę, żeby nie "ugrzęzło", czy poza naszym wsparciem "duchowym i forumowym" możemy pomóc jakoś konkretniej? Tak "całom gębom" jak napisała Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No dobra, podchwycę, żeby nie "ugrzęzło", czy poza naszym wsparciem "duchowym i forumowym" możemy pomóc jakoś konkretniej? Tak "całom gębom" jak napisała Agduś O to samo chciałam zapytać... Fajnie się czyta takie dobre nowiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 02.02.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Do pytania o konkret się przyłączam,bo mieszkam daleko i inaczej nie pomogę chyba że jakaś aukcja???Wtedy chętnie a tymczasem dobrą energię podsyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Trza by chyba do Majki zadzwonić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 02.02.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dołączam się do przedmówców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jeśli ktoś ma bezpośredni kontakt z Komturostwem to dobrze by było zapytać, czego i ile potrzeba. Reszta należy do nas ... Serdeczności zostawiam - Komturze, Ty wiesz, że scena pod modrzewiem cały czas w gotowości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Zadzwonię jutro, zobaczymy, czy Majka będzie miała czas odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts