swojaczka 12.02.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Obecna i energię podsyłająca:)Kciuki trzymam i napar przygotowuję:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 I ja obecna.Z radością czytam dobre wieści od Tomka i dużo energii dla Tomka i Majki a dla Rasi WIELKIE DZIĘKI przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Tomeeeek... A długo tam jeszcze będziesz...? Bo nam się nuuudziiii... Wracaj, Komturze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.02.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kolejna dostawa siły z domieszką humoru:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Słonko zostawiam, bo jeszcze mam! I same dobre anioły dla Was. Majka, pisz, bo nie wytrzymam i zadzwonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.02.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Tomeeeeek, wracaj!!!! bo towarzystwo się nudzi bez ciebie! W dodatku śnieg się topi, dzieci marudzą i nie można z nimi wytrzymać Serdeczności na dzisiejszy dzionek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.02.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wszystkiego dobrego Tomku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.02.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Tomku, dużo uśmiechu i powodów do radości w ten walentynkowy dzień. Gdyby było bliżej, przyszłabym z pudełkiem czekoladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.02.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Walentynkowo wysyłam energię dla Ciebie Tomku i dla Majki. I też czekam na nowe wieści - mam nadzieję, że tak samo dobre jak ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Albo jeszcze lepsze nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 14.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wyszedłem już ze szpitala. Majka z Jasiem przywieźli mnie do Warszawy i nawet sam jakoś wlazłem na 3 piętro. Co pół piętra odpoczynek ale wlazłem! Jestem bardzo słaby ale każdego dnia będzie lepiej. Ściskam Was wszystkich i całuję Walentynkowo Tyle podyktował Tomek a ja dodam że przez te 6 dni szpital w Giżycku bardzo postawił Tomka na nogi, zapalenie płuc wyleczone i oddech znacznie lepszy tylko jelita rozwalone tak długotrwałym leczeniem ale z tym to już dojdziemy do ładu. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No i się doczekaliśmy wieści od Komtura! I to jakich!Gratulacje! Zwłaszcza tego trzeciego piętra gratuluję - Twój prywatny Mount Everest zdobyty! Niedługo pewnie będziesz odpoczywał co całe piętro, potem co półtorej, aż wreszcie wejdziesz bez przystanków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jak nic przychodzi mi do głowy refren piosenki mojego ulubionego zespołu SDM: Dom mój ostatnio ledwo stał na nogachStół nawet przechylał się kiedy jadłem obiadPodłoga grzbiet prężyła klepki aż trzeszczałyJakoś tak nie mogłem złapaą równowagi Przechylił się mrocznie mój dom na chwilęI mieszkałem kątem na równi pochyłej Dobrze że wróciłeś, kwiaty w wazonieZnów oswojone cicho piją wodę Z pozdrowieniami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Brawooooo Tomek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Gratulacje! Zwłaszcza tego trzeciego piętra gratuluję - Twój prywatny Mount Everest zdobyty! Niedługo pewnie będziesz odpoczywał co całe piętro, potem co półtorej, aż wreszcie wejdziesz bez przystanków. No i Tomek zawstydzi malkę ta bez zadyszki na trzecie nie wlezie cudowne wieści - bardzo , bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 :wave: super Tomku - gratulacje!!! Fajnie, że z tym zapaleniem płuc dałeś radę!!! Reszta to już z górki. malka ja też - schodzę po schodach, ale do góry to windą... porażka totalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Tomek - wiedziałąm, że dasz radę, Ty jesteś WIELKI Komtur!!! Fantastyczne wiadomości nam tutaj napisałeś, jestem przeszczęśliwa!!! Buziaki, Kochany, oby jak najszybciej do pełnego zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 15.02.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Tomek, zabraniam Ci chorowac!! Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.02.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wyszedłem już ze szpitala. Majka z Jasiem przywieźli mnie do Warszawy i nawet sam jakoś wlazłem na 3 piętro...... Buziaki Chwała Bogu !!!!! teraz już z górki ....byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ...a wiosną do ukochanej Komturii,winorośl przycinać, coby obficie zaowocowała,i na wino jesienią przerobiona została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts