Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj jeszcze słoneczko, więc można popatrzeć za okno albo i pójść na spacerek.

Dzień dobry, przynoszę uśmiech poranny i dobre myśli na cały dzień! :D

Skuteczna jestem niesłychanie, bo całe słonce od nas do Was poszło, więc korzystajcie na zdrowie!

Tomku, jak tam Twoje postępy, napiszesz coś...? :hug:

Dziń dybry!

Przyszłam posłać świeże anioły wypoczete do Was!

Wszystkie te najepsze! :D

Tomek jeszcze walczy z zapaleniem płuc, ale czuje się już znacznie lepiej:lol:. Wczoraj widziałam się z Tomkiem, gadałam, byliśmy nawet na krótkim spacerku, bo pogoda była jeszcze śliczna:D.

Super, Tomku!!!

I fantastycznie, że jesteś, Rasiu i dobre wieści nam przekazujesz - dziękuję, Kochana!!! :hug:

Dzień doberek, chciałąm od rana dobre anioły wypoczęte i wyspane zostawić, żeby przez cały dzień (i noc też ;) ) pilnowały Ciebie, Tomku!

Zdrowiej nam szybko! :yes: :hug:

Dzień dobry, codzienny obchód poranny! :D

Proszę się uśmiechać i coraz zdrowszym być, takie są zalecenia! :yes:

Wieczorna zmiana dzisiaj moja! :lol:

Tomeczku, napiszcie coś, bo wiesz - my tutaj myślimy o Tobie bardzo ciepło i na dobre wieści cały czas czekamy! :yes: