AgnesK 16.09.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Tomku, Majko, mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku.Usciski dla Was, kochani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.09.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Słonecznej pogody na przedjesienne wędrowanie,pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izzie 25.09.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witam Tomku!Dopiero o Tobie przeczytałam,o Twojej Komturii,o Twojej pasji,wierze,odwadze i jestem zachwycona,że jeszcze istnieją tacy ludzie...Ja również mam swoje marzenie,swoją pasję i dzięki Tobie,dzięki Wam-Majko;) znów mam skrzydła:D Zyczę zdrowia,zdrowia,zdrowia i jak najwięcej miłości!!!!!TRZYMAJCIE SIĘ KOCHANI CIEPLUTKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Piękną złota jesień mamy termometr oszalał -24 stopnie pokazuje U Was mam nadzieję też pogodnie, nie tylko na dworze .... ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Bo może być już tylko lepiej :) Całuję mocno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Kochani, trzymajcie się i dajcie znać kiedy jesteście w Warszawie to może znowu wpadniecie. Bardzo bym się ucieszyła. Buziaki dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.10.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Majeczko, tak miło się czyta o postępach Tomka:) Dla Ciebie i Tomka przesyłamy Ciepłe, słoneczne, jesienne pozdrowienia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 12.10.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Strasznie mnie wycięło, bo ogromnie dużo pracy zawodowej się nagromadziło od września. Wszystkie wolne od pracy chwile dzielę pomiędzy wnuki i Tomka. Ciągnę go za język żeby mówił, mimo niepowodzeń. To musi być strasznie przykre takie trudności w wyrażaniu myśli. Próbowałam z audiobukami ale jakoś najłatwiej docierają treści w połączeniu z obrazem czyli TV. W tę niedzielę zabieram Tomka do Warszawy, pomimo jego protestów bo ma wizytę u neurologa. Planuję wtedy kupić mu elektroniczne pianinko. Kiedyś o tym marzył ale ciągle jakoś się nie składało, były inne priorytety finansowe.Teraz nie pamięta o swoim nie zrealizowanym marzeniu z przed choroby ale wierzę, że na Boże Narodzenie zagra nam kolędę. To może być dodatkowa rehabilitacja a nie tak frustrująca jak próby pisania i czytania bo on doskonale pamięta, że to potrafił. A granie, to bez kompleksów, od początku trzeba opanować. Tomek będzie w W-wie ze mną tydzień lub trochę więcej i możemy pomyśleć o odwiedzinach. Ja w powszednie dni to pracuję od rana do wieczora ale w niedzielę (następną0 i poniedziałek możemy kogoś odwiedzić. Wreszcie może da się zrealizować Twoje Żelko nieustające, gorące zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Majeczko - dobrze czytać, że u Was wszystko (w miarę) ok, a Tomek rehabilituje się. Pozdrawiamy Was oboje najserdeczniej, uściski i buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.10.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Bezstresowej wizyty lekarskiej , pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Kochani dzisiaj dzwonili do mnie Majka i Tomek. Rozmawiałam z Tomkiem. Mówił, że już dużo rzeczy sam jest w stanie zrobić, tylko troszkę dołuje Go to, że wciąż nie może sobie poradzić z czytaniem i pisaniem, to strasznie trudny orzech do zgryzienia. Ale powiedziałam Tomkowi, by się za bardzo nie przejmował tym czego jeszcze nie udało Mu się osiągnąć, bo i tak po tym co Go spotkało i przez co przeszedł osiągnął bardzo dużo i, że my tutaj wszyscy Forumowicze jesteśmy z niego bardzo dumny i, że jest dla nas wszystkich wzorem do naśladowania, że dodaje nam sił w naszym życiu, do walki z naszymi problemami, bo każdy mówi, że jak Tomek się nie poddaje i tak dzielne walczy, to my musimy dotrzymać Mu kroku. I powiedziałam też, że tutaj nikt o Nim nie zapomniał a wręcz przeciwnie, każdy bardzo, bardzo miło go wspomina i czekamy na Jego powrót. Tomek był bardzo, bardzo tym wzruszony i powiedział, że jak tylko będę znowu na forum, że koniecznie mam Was wszystkich pozdrowić i powiedzieć, że Tomek Wam z całego serca dziękuję za Wasze wsparcie i dobre myśli, bo bardzo dużo to znaczy dla Niego. Strasznie brakuje mu tej możliwości by samemu tutaj wejść i z Wami pogadać, ale powiedział, że ma nadzieję, że to też nie długo nastąpi. No to tyle, Kochani, pozdrowienia . Edytowane 21 Października 2012 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.10.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Wielkie dzięki nasz Dobry Duszku, za tak miłe wieści - Majko i Tomku trzymajcie się dzielnie - podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Nie ma za co Gosiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Żelka, bardzo dobrze i mądrze (jak zwykle) powiedziałaś! Dzięki za wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Oj strasznie Tomkowi brakuje Was wszystkich. A jak mówiłam o tym jak pamiętacie o Nim, to był taki wzruszony, że ledwo wydusił z siebie "to bardzo miłe co mówisz, dziękuję", jakby uwiezryć nie mógł. I czułam, że tak bardzo, bardzo chciałby sobie przypomnieć wszystko o Was o forum o tym co było... Eh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 No żebyśmy mogli jakoś naszą zbiorową pamięcią się podzielić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.10.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Maju, Tomku, uściski zostawiam:hug:. Mam nadzieję, że jeszcze jesteście i może uda się nam jakoś zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 22.10.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Pozdrowienia dla Majki i Tomka. Trzymam kciuki cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 25.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Oj strasznie Tomkowi brakuje Was wszystkich. A jak mówiłam o tym jak pamiętacie o Nim, to był taki wzruszony, że ledwo wydusił z siebie "to bardzo miłe co mówisz, dziękuję", jakby uwiezryć nie mógł. I czułam, że tak bardzo, bardzo chciałby sobie przypomnieć wszystko o Was o forum o tym co było... Eh.... Czytam i płaczę Wciąż mam w pamięci ostatnie spotkanie z Tomkiem w Komturii, naszą długą nocną rozmowę, jego mądre rady. Ja chcę jeszcze raz to przeżyć, chcę Tomkowego dobrego humoru, pozytywnego nastawienia do wszystkich, jego spostrzegawczych bystrych oczu i uśmiechu!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Tak jest, ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts