Żelka 28.05.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Tomku nasz kochani, dziś w ten szczególny dzień życzę Tobie dużo zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.05.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 I ja do życzeń serdecznych dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.08.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Co tam słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.09.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Kochani Tomek1950 będzie na Spotkaniu Forum 26 września! W Klubie Dyskusyjnym Majka opowie o Ich trudnych doświadczeniach i realizacji marzenia o domu. Zapraszamy serdecznie, koniecznie bądźcie! Program spotkania, Klubu Dyskusyjnego i Rejestracja jest TUTAJ. Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.09.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 26 września odbędzie się VI Spotkanie Forum. ZAPRASZAMY, zarejestruj się i bądź. Klub dyskusyjny na żywo to klubowa sala na Spotkaniu Forum. Weź udział w tym wydarzeniu. To prawdziwa okazja do dyskusji, a nie tylko wysłuchania prelekcji. TEMATY wystąpień w Klubie dyskusyjnym: AutorusDom kopuła. Marzenie, wyzwanie czy szaleństwo? GreengazNajlepsze ogrzewanie domu! - zdaniem Forumowiczów mwieZbudowaliśmy dom pasywny! Jan SabiniarzCzy dom ma duszę? Henryk KwapiszManna z nieba czyli co możemy mieć w domu za darmo (jak sobie zasłużymy)? DrKubusCzy informatyk może sam zbudować dom? Ja, Samorób budujęŁukasz MaćkowiakMateriały budowlane - kupujesz tanio, czyli drogo? Nelli SzaNasze życie i dom – 2 domy... Tomek1950Jaka jest cena za marzenia o własnym domu? ModeratorzyPodyskutujmy o Forum MuratoraCzy Forum może pomagać? Wystąpienia w klubie, w osobnej sali, co pół godziny. Wystąpienie trwa 8 minut, potem jest czas na dyskusję. PLANOWANE WYDARZENIA w SALI KOLUMNOWEJ: Przedstawiamy różne grupy Forumowiczów Gość specjalny Spotkania Forum Pyszne jedzenie, piwo, muzyka – atmosfera pałacowa w Pałacu Prymasowskim w Warszawie Konkursy, nagrody, upominki No i zwiedzanie Starego Miasta – na zakończenie imprezy Zapraszamy!!! Jeśli możecie kogoś powiadomić o spotkaniu, dajcie mu znać REJESTRACJA TUTAJ!DZIAŁ: SPOTKANIE FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.09.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Tomku, Majko Wielkie dzięki za Wasze przybycie.Jesteście doskonałym przykładem powiedzenia „co nas nie zabije to nas wzmocni”.Śmiejące się oczy Tomka zdawały się mówić „Kochani nic się nie stało…mamjeszcze mały problem, ale jest coraz lepiej. Twoja determinacja jestmobilizująca dla nas wszystkich. Jesteście Kochani wspaniali… wiecie o tymprawda. Mamy wielkie szczęście, że jesteście z nami. Pozdrawiam Was bardzo ciepło i serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Pozdrowienia tylko zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ja też zostawiam pozdrowienia i bardzo się cieszę że choć na chwilkę dane mi się było z Wami zobaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.10.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Drodzy Forumowicze,rozpoczęliśmy aukcję na rzecz Tomka1950. Serdecznie zapraszamy do udziału.AUKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ale Redakcja szybka. Dziękujemy bardzo! Lecę fanty fotografować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.10.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Kochani, już jest - opowieść Tomka1950 i Majki: Zobacz inne filmy murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora- to telewizja poradnikowa o Was i dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Niezapomniani ludzie, niezapomniane emocje.Ciepło, szczerość , normalność. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.10.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Wzruszałem się oglądając Majkę i Tomka. Teraz jeszcze bardziej żałuje, że nie mogłem być z Wami na spotkaniu. Pamiętam dokładnie ostatnie słowa jakie Tomek napisał w swoim dzienniku, "Ja tu wrócę" i widzę, że dotrzymał słowa. Majeczko, jesteś wielka, doskonale o tym wiesz. Pozdrawiam Was serdecznie i cały czas o Was ciepło myślę.Maksiu ps. Toluś - dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.10.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Oglądając ten film przypomniałem sobie, jak wraz z Edzią, Tolą i Tomkiem byliśmy zaproszeni na imprezę z okazji 25 lecia Muratora. Cały dzień dziś szukałem, bo byłem pewien, że mam, i znalazłem zdjęcia z tej imprezy. Mam nadzieje, że nikt sie nie obrazi z to, że tu wrzucę kilka. Wróciły wspomnienia!! Było to dokładnie 17 stycznia 2008r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Maksiu, dziękuję Ci za te zdjęcia, wróciły wspomnienia tamtych chwil I chyba każdy się ze mną zgodzi, że Tomek od tego czasu nic się nie zmienił. Jak to pogoda ducha czyni człowieka wiecznie młodym Teraz zostaje życzyć sobie wzajemnie, byśmy w tym komplecie byli jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 kurteczka Edzi to bym nie poznala, Ty Tola wcale sie nie zmieniasz tylko wlosy dluzsze i bardzo Grazynke Torbicka mi przypominasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Ja Edzię poznałam właśnie w tej wersji kolorystycznej Tola i Tomek zupełnie się nie zmienili. Jedyną zagadką był maksiu. Był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.10.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Ja Edzię poznałam właśnie w tej wersji kolorystycznej Tola i Tomek zupełnie się nie zmienili. Jedyną zagadką był maksiu. Był Malka, to jeszcze wersja z włosami na głowie, teraz niewiele już ich zostało. Przez te 7,5 roku sporo się zmieniło Za to Tomek bez zmian, a dziewczyny jak zawsze piękne i młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.10.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Maksiu i ja dziękuję za tych pięknych wspomnień czar:hug:. A tak w ogóle jak Cię zobaczyłam na forum to jakoś tak ciepło na serduchu się zrobiło, bo z Tomkiem tworzyliście wspaniały duet. TAR - no cóż czas robi swoje, ząb czasu mnie mocno nadgryzł Malka - jaka moja kolorystyka? ja brążowo, beżowo, ecri jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Malka, to jeszcze wersja z włosami na głowie, teraz niewiele już ich zostało. Przez te 7,5 roku sporo się zmieniło Za to Tomek bez zmian, a dziewczyny jak zawsze piękne i młode Oj, tam oj tam, nie włosy czynią mężczyzną PS. myślałam ,że jesteś znacznie starszy Malka - jaka moja kolorystyka? ja brążowo, beżowo, ecri jestem;) Teraz szampańska bym powiedziała ale gdy Cię poznałam byłaś właśnie taka hymmmm czekoladowowiśniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts