Żelka 31.05.2016 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2016 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Jak ja żaluję, że na to spotkanie u Edzi nie mogłam dojechać. Maj to jednak "trudny" miesiąc dla mnie i - niestety - nie udało się wymigać od obowiązków Myślami jednak z Wami byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.06.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Majko, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że to spotkanie dobrze wpłynęło na Tomka. To było dla niego duże wyzwanie, podróż , nowe miejsce, ludzie , bardzo dzielnie to zniósł. Super:). No i to spotkanie dwóch Bohaterów i tu podziękowanie dla Maksia,to On podpowiedział Franka i to był strzał w 10tkę. Malka, sprytnie to wykombinowałaś - na piśmie mamy, że Tomek do nas wraca na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.06.2016 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Gratulujemy udanego spotkania w tak niezwykłym gronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 04.06.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Spotkanie było wspaniałe. Edziu dziekuję. Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Cóż ja mogę dodać? Miałam zaszczyt śpiewać "100 lat" Kochanemu Komturowi w Dniu Urodzin Miałam niewymowną przyjemność z uściskania Frania, który wcale tym mocnym uściskom nie był przeciwny Niezwykła gościnność Edzi i Marka zostanie w moim sercu, tak jak i spotkanie ze wszystkimi forumowiczami tam obecnymi. To był cudowny wieczór wpisany do osobistego, sercowego notatnika "Chwil Szczęśliwych". DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 07.06.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Ten krótki wpis powyżej to własnoręczne dzieło Tomka w tajemnicy przede mną. Przyznał się przed chwilą, że zajęło mu to pół godziny, ale najważniejsze, że zupełnie samodzielnie! Mam nadzieję, że to zwiastun nowej ery w naszym życiu! Właśnie minęła siódma rocznica wypadku, może siedem lat chudych mamy za sobą i teraz pora na siedem tłustych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 07.06.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Trzebałoby (taki neologizm używany przez moje 6 - letnie Dziecko) zalogować się właściwym kontem Komturowym i ćwiczyć. Dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.06.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Tomku pięknie! Pisz, pisz, nie ważne ile czasu zajmuje, ważne, że warto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 No witaj Tomku, co tam słychać latem w Komturii, pogoda piękna? jak się czujesz?Wszyscyśmy ciekawi co tam u naszego Tomka się dzieje no i pochwal się jak idą Ci ćwiczenia na nowym komputerze? Majeczko życzę żeby wreszcie z górki Wam było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 A i jeszcze Tomku zerknij na priv Johnzze i proszę zrób wszystkim niespodziankę polisssssssssssssss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.06.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) :) Puk, puk …..Tomku jesteś!!!!!!! Jak się czujesz, co tam słychać w Komturii na Mazurach,jak Ci idą ćwiczenia? Edytowane 29 Czerwca 2016 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 29.06.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Pozdrawiam,życzę pogodnych,słonecznych i pracowitych letnich dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.10.2016 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Hej Tomku - co nowego u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Majko, Tomku, miło było Was znowu spotkać. Dużo sił dla Was i oby tylko ku lepszemu szło! Dziękuję, że byliście na spotkaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Majko trzymam kciuki i ma nadzieję, że wszystko poszło dziś pomyślnie. Tomek a Ty weź się za pisanie na forum od swoim nickiem.... no ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2016 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Majko, Tomku, mam nadzieję, że zdrowie Wam dopisuje i, że wszystko u Was w porządku. Duuużo, duuuużo dobrych myśli ślę! Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.12.2016 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimnym śniegiem dmucha - w serca złamane i smutne, cicha wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu już wieków, pod dachem tkliwej kolędy, Bóg się rodzi w człowieku. Zdrowych i spokojnych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 24.12.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 RADOSNYCH, POGODNYCH, CIEPŁYCH SWIĄT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts