Majka 29.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 uff, będzie dobrze Martwiłam się tym zapaleniem płuc. Teraz potrzeba tylko czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 29.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nam pozostaje cierpliwie czekać. Pewnie, że szpital to nic przyjemnego, umęczy człowieka i rodzinę ale ze sprawami neurologicznymi nie ma żartów. Siostra mojego mężulka jest w tej chwili po 2 miesiącach szpitala i w ośrodku hipoterapii i ma też inne zabiegi rehabilitacyjne. A w zeszłym roku była zdrowa jeszcze jak tur, tak to jest, ale wychodzi z tego, jest zadowolona i są szybkie postępy. Ważne aby nie przerywać ciągłości leczenia. Czekamy na Ciebie Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 OIOM nie jest fajnym miejscem - wiem coś o tym, bo mój tata spędził na nim 6 miesięcy , dlatego dobrze,że się z niego zmywasz Tomaszu ...będzie spokojniej i bez "pingów' to szybciej do zdrowia wrócisz ... czekamy tu na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 29.05.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tomeczku poduszeczkę piórkami Ci moszczę coby nic nie uwierało w królewkie siedzenie ...pod plecki pledzik miękuchny podkładam ( nie pachnący szpitalem tylko Mazurami i Komturią i bzami i Majeczką .. koła samochodu ustawiam na podusczce magnetycznej abyś nie czuł żadnej wibracji nawet najmniejszej .....skracam czas do minimum aby wszystko odbyło się najsprawniej .jak to możliwe ... .a na drogę coś wzmaciającego ...chociaż zapach ... i drugie śniadanie http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.30.jpg Szcżęśliwej podrózy !!! .... pisałm szybko i jeszcze mi przeszkadzali literówka to jeszcze jeszcze ( u mnie normalka ) ale pneumatyczne napisać ...to już szczyty teraz weszłam dopiero i na szczęscie go przeczytałam jako pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Siemka Tomek jak przeprowadzka ? pogoda się trochę skiepściła no ale chyba wozem drabiniastym Cię nie wieźli więc spoko niech podlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nowy presonel długonogi i falujący górą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nowy presonel długonogi i falujący górą ? o żesz...konkurencje mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.05.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ... ...do innego szpitala. ... Jutro popołudniu Tata pojedzie do szpitala wojskowego ... ... ... szpitalna kuchnia wojskowa (i wszystkie inne kuchnie szpitalne) do najwykwintniejszych nie należą ... dobrze, że Bonetka i Ziaba czuwają ... narazie to dla Tomka "smakołyki wirtualne", ale już niedługo, niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Szefie, a na jakieś skraweczki moja mordka sie załapie ?? ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 jak tam tomus ? juz po przeprowadzce ???? myslami nadal jestem przy tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mam nadzieję, że personel szpitala wojskowego padł z wrażenia, a zaraz potem powstał, aby Komturowi wszystko wymościć i przygotować jak najlepiej. Bo jak nie, to... No!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Cóż.. OIOM juz wiedział z kim nie zadzierać :D teraz czas uświadomić szpital wojskowy.... :D Tomku.. jak po przeprowadzce? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 29.05.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tomek przesyłam pozdrowienia. Straszono Cię wojskowym żarciem? nie będzie tak żle, od 15 maja ten szpital nie jest już wojskowy, tylko uniwersytecki. Co najwyżej młoda kadra medyczna będzie Cię doglądać. Info:http://olsztyn.naszemiasto.pl/wydarzenia/999967.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Hej Tomku! Warszawa od dwoch dni zimna i ciemna, troche pada od czasu do czasu. Trzeba i to wytrzymac, bo deszcz potrzebny roslinkom, a roslinki nam. Maj sie konczy. Dzien dziecka przed nami, potem zakonczenie roku szkolnego.., potem spotkanie forumowych ludkow, bedziesz tam... I tego planu nalezy sie trzymac. Pozdrawiamy Cie najserdeczniej jak sie da. Żelka i Stefek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 29.05.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tomek opuścił OIOM i jest w tym drugim szpitalu. Jest widocznie lepiej, komunikuje swoje potrzeby (zimno w stopy, uwieranie rurek i aparatury). Trzeba to oczywiście zgadywać, ale potakuje i zaprzecza.Precz z OIOMem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.05.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Pozdrawiam całą dzielna Rodzinke i walczącego Tomasza .... i na Opolszczyźnie zimno i pada... jest okropnie zimno ...brrrrrr Dobrze ,że zwiałes z Oiom-u .....teraz w szybkim tempie bedziesz zdrowiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tomek opuścił OIOM i jest w tym drugim szpitalu. Jest widocznie lepiej, komunikuje swoje potrzeby (zimno w stopy, uwieranie rurek i aparatury). Trzeba to oczywiście zgadywać, ale potakuje i zaprzecza. Precz z OIOMem! no to bomba morda mi sie cieszy jak kotu po walerianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wracaj Tomaszu do zdrowia, sil i i nabieraj kondycji - jesli pogoda dopisze gwarantuje na jesieni mala przesylke z organiczna, soczysta i slodka kukurydza Teraz , po 3 dniach deszczu przydaloby sie jej jednak troche slonca . Pozdrawiaja cie serdecznie 3- O czyli Okoliczni Organiczni Ogrodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Gabrysiu dzięki za dobre wieści Tomeczku mam nadzieję że w nowym miejscu będą o Ciebie dbali Wracaj szybciutko do zdrowia Ściskam i pozdrawiam a bardzo zimnych Karkonoszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 29.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tomek opuścił OIOM i jest w tym drugim szpitalu. Jest widocznie lepiej, komunikuje swoje potrzeby (zimno w stopy, uwieranie rurek i aparatury). Trzeba to oczywiście zgadywać, ale potakuje i zaprzecza. Precz z OIOMem! Super, coraz lepsze wieści. Ściskamy kciuki za zdrowie i czekamy na dalsze dobre wiadomości!! Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts