maksiu 29.05.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Świetne wieści Gabrysiu, teraz już będzie z Tomkiem coraz lepiej, no i tej maszyny pingujacej nie ma dziekuje i pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.05.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Gabrysiu, wspaniałe wieści pozdrawiam serdecznie Waszą Rodzinkę ze słonecznego Trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.05.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 boszszsz....komunikuje, przytakuje .... no po prostu rewelacja TOMEK .... kurrrrde- chłopie , teraz to już koniec obijania .... rehabilitować się trza coby szybko do laptoka usiąść i z nami pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Komunikuje? Przytakuje? Nowe pielegniarki oblookuje! Lecz zaraz się obudzi i ich zaloty w try miga ostudzi. Bo chłop ma staropolskie zacięcie I wie , że przed randką najsampierw flirtów zadęcie... To na wstępne przyjęcie! A potem? Olaboga - zamęczy je - toć kawał rycerza Wie to każda brana przez rycerzy w obrota! Wróci do sił, życia poużywa Takaż to już Jego - Komturska Zgrywa. Tomek przybywaj! Jeszcze niejedną flaszynę mazurskiego winka nalezy osuszyć. Coby zmarnowane nie zostało. I w gardełko solidnie powpadało. Patrzajta ludziska No moje wierszowe wypociny chyba przyszła kryska? Skorom je w necie zaczął pisać Znaczy - kończy się moja wierszowa rola - azalisz trza zmykać. PS - Dżimniaczek w wersji automat to Twójże Waść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tomek opuścił OIOM i jest w tym drugim szpitalu. Jest widocznie lepiej, komunikuje swoje potrzeby (zimno w stopy, uwieranie rurek i aparatury). Trzeba to oczywiście zgadywać, ale potakuje i zaprzecza. Precz z OIOMem! no to bomba morda mi sie cieszy jak kotu po walerianie Pewnie, że bomba wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Suuuuper wieści Pozdrawiam serdecznie i się 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Doskonały krok ze zmianą szpitala. Teraz tylko powolutku i do przodu. Ale z taką Rodziną i zapleczem forumowym inaczej się nie da, prawda Tomku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Piekna wiadomosc! Tomku kazda nowsza lepsza wiadomosc od Ciebie dodaje mi wiary w to, ze milosc leczy wszystko. Uwierz w to, ze z kazdym wysilkiem abys do zdrowia powrocil, leczysz nie tylko sebie ale i nas. Nadziejo Ty nasza kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.05.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tomku świetnie.... tak dalej. Nie masz wyjścia tyle osób się troszczy o Ciebie i dopinguje do walki... Maksiu dzięki za sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 29.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tomeczku ...zimno Ci w stópki ? ...mam coś dla Ciebie na rozgrzewkę dzisiaj pływałam trochę na statku i zobacz , temu Panu chyba nie zimno ....zasuwał jak się patrzy i jeszcze ręką machał było chłodno a i deszcz we wszystkich rozmiarach bezwstydnie sobie padał http://www.fulereny.blink.pl/mum/gos.2.jpg Trzymaj się cieplutko Komtureczku ...gdyby co skarpeteczek jakiś nadzwyczajnych poszukamy , z wełenki , merynosów albo z czegoś magicznego przędzy najcieplejszej na świecie bo utkanej z ciepłych oddechów nas wszystkich moze być ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tomku świetnie.... tak dalej. Nie masz wyjścia tyle osób się troszczy o Ciebie i dopinguje do walki... Maksiu dzięki za sms no problem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.05.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja się bardzo ucieszyć W stópki zimno? To same zdrowe objawy..... Modlimy się z Młodym codzienne za Ciebie.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Z medycznego punktu widzenia jest super. Znakiem jest czucie od czubka nosa po pięty . Fantastyczne wieści !! Jutro ( daj Boże ) uszczypa jakąś pielęgniarkę a pojutrze będzie ganiał po korytarzu.. Czego serdecznie życzę z ziabowatymi całuśkami w ogolone policzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ciśnionko niskie utrzymują, to i w stópki zimno może być... Ale - co za cudne wieści to są! Jak pięknie słyszeć, że komunikuje, że wskazuje na swoje potrzeby, potakuje, zaprzecza... Super!!! Szczęśliwa jestem niezmiernie i wielce - po prostu jak owca po wizycie bacy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.05.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No super wieści. Oby tak dalej . trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jak to przyjemnie takie wieści czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 29.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wczoraj nie było słodko, dzisiaj rano też rozmowa nam się nie kleiła, bałem się, że może zostawią Tatę na OIOM`ie. Na szczęście lekarze znali powód takiego stanu rzeczy, oni wiedzieli coś, o czym ja nie miałem pojęcia. Jak tylko Ojca położyli na nowym oddziale, podpięli do monitora, przyłączyli kroplówkę i jedzenie, okryli cieplutko to zorientowałem się co jest grane. Tata, dowiedziawszy się o przeprowadzce, zbierał siły, aby zrobić dobre wrażenie, w nowym szpitalu, w jednoosobowym pokoju, promieniał, dzisiaj gadka nam się kleiła, jak za dawnych czasów w Komturii (może odrobinkę koloryzuję ale naprawdę jest coraz lepiej). To Tomek wybrał palec, na którym ma być czujnik, to on kazał sobie okryć cieplej nogi (niestety mówi bezgłośnie z powodu rurki w krtani). Neurochirurg, który dzisiaj Go dzisiaj badał, był bardzo zadowolony z postępów. Tata opracował nawet własny sposób wzywania pielęgniarki: Jeżeli mnie niema w pobliżu, to aby włączyć alarm, zaczyna wolniej oddychać, gdy pokoju znajdzie się "odpowiedni personel", tata zaczyna znowu normalnie oddychać, "se chłopak potrafi poradzić w każdej sytuacji" . Opieka w nowym miejscu, jest co najmniej równie dobra jak na OIOM`ie, z tą jednakowoż różnicą, iż "personel pielęgniarski" składa się wyłącznie z płci pięknej . Jeżeli taka kadra (uśmiechnięta i życzliwa) była by w całym kraju, to chorowanie było by znacznie fajniejsze. P.S. Post pojawił by się wcześniej ale właśnie pojechałem do szpitala, gdyż zapomniałem powiedzieć Tacie "dobranoc", przy okazji założyłem na noc skarpeteczki , coby nóżki w nocy nie marzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 P.S. Post pojawił by się wcześniej ale właśnie pojechałem do szpitala, gdyż zapomniałem powiedzieć Tacie "dobranoc", przy okazji założyłem na noc skarpeteczki , coby nóżki w nocy nie marzły. jakie to słodkie ps.... mozemy dzisiaj spokojnie spać -Tomek sobie świetnie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 29.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ha, to ci bestyja z Pana Tomka, tak sobie to sprytnie wykombinował , po takich wiadomościach można spokojnie iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 super ... te skarpetki to bardzo dobrze, że założyłeś , tylko że Ci sie pomelyło, bo DPS prosiła coby majtki ciepłe zaożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts