Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie ma to jak dobre wieści do śniadanka! Od razu dzień się piękniejszym jawi, choć za oknem jakoś tak...

Pogoda się dostosowała, bo kiedy pada i wieje nie ma to jak ciepłe łóżeczko, ciepłe skarpetki, ciepłe słowa i ciepłe uśmiechy. Pewnie lepiej by było we własnym ciepłym łóżeczku z filiżanką czegoś ciepłego pod ręką, ale wtedy mniej ciepłych ciał żeńskiego personelu i ich ciepłych spojrzeń byłoby wokół.

Witam Cię i ja Tomeczku w zimną pochmurna sobotę w kominku trzeba palić taka zimnica za oknem.

A jutro mamy rocznicę, mam nadzieję że moje dziecię nie zamarznie w tej sukni.

Super wieści do nas docierają i oby każdy dzień przybliżał Cię do wyzdrowienia, trzymam za to kciuki cały czas, dobre mysli wysyłam i całuski.

Dzien dobry Tomku!

Chcialam tylko powiedziec, ze wielka odpowiedzialnosc na Ciebie spadla, bo teraz jak chce sie podbudowac psychicznie to do Ciebie tutaj zagladam. :wink:

Czytam te piekne nowosci o tym jak wracasz do zdrowia, jak Twoja wspaniala rodzina o Ciebie dba i zaraz mi sie cieplej na serduszku robi.

I nie mam watpliwosci, ze wywalczysz siebie takiego jakym chcesz byc. Spokojnie, cierpliwie i z wielkim uporem wracasz do nas.

A my tutaj nie tylko czekamy, nie tylko wysylamy dobra energie ale przede wszystkim bardzo, bardzo podziwiamy Cie za to wszystko.

Sciskam mocno waleczna dlon a Stefcio jak zawsze z piatka czeka. :wink:

Jak tam dzisiaj szanowne zdrowie Wielmożnego Pana ? Czy Pan się dobrze czuje od rana ?

Ja z drugim sniadanikiem wpadłam do Jegomości oraz żeby posłuchać bieżących wiadomości :)

Słoneczko przez chmurki zagląda i delikatnemu wiaterkowi bacznie się przygląda . ( 25 * )

http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.33.jpg

Pozdrowionka i miłego dzionka :)

Dzińdybry :p

Tomek! Słyszę, że cfaniaczysz z tym oddychaniem... Dziewczyny mają rację: obyś nie przegiął... :D Ale jak Ci ma to pomóc... :wink:

DPS-sia!

No przestarszyłaś mnie z tym rymnięciem w kręgosłupie... Sama się zastanawiam teraz czy nie spasować w tych ćwiczeniach? Bo jak mnie tyż rymnie?? Kto sie dizatkami memi zajmnie??

Hallo :)

a co tu tak cicho ? ..opalacie się czy co ? ja tu napięta jak cięciwa na wiadomości :) mało łuk nie puści a tu proszę .....

eee tam ...burza idzie ..i aniołowie w kręgle grają byle nie koło mnie u mnie ma być oko ...czyli cisza i spokój :)

Komturku żeby nie było Ci smutno że mało ludków dzisiaj w odwiedziny do Ciebie przyszło to ja deserek przyniosłam :))

http://www.fulereny.blink.pl/mum/gos.jpg

ps. po niedzieli taką do Komturii podrzucę ...( Jasiek tylko biszkopt moze jeść spokojnie bo bez tłuszczu , śmietany , mleka itd ..)

i zrobię biszkopt ( nasączany ) z owocami różnymi i galaretką jak ostatnio.

Gość elutek
Hallo :)

a co tu tak cicho ? ..opalacie się czy co ? ja tu napięta jak cięciwa na wiadomości

też czekamy :) co godzinę sprawdzam, czy nowiny jakieś są...

a jak już Tomek sam będzie odpisywał to dopiero będzie radość :)

Dziewczynki kochane, ja to już prawie wczułam sie w Tomka dolę, bo do łóżka mnie chyba przykuło na kilka dni. :o :lol:

Teraz jak Pani Hrabina leżę, końcem laski wskazuję, co zrobić mają w domu i narzekam, więc całkiem po hrabiowsku się mam. :wink: :lol:

Sąsiadki się dziwują już, że sie tak dobrze urządziłam, niektóre nawet myślą, żeby jakoś mnie splagiatować i sobie pełną obsługę załatwić. :lol:

Tomek, ja tu w Twojej intencji leżę, będę razem z Tobą zdrowiała, na pewno szybciej mi pójdzie!!! 8) :D

No to ja se tez troche pomarudze. :roll: Pogoda dzisiaj do d..., chcialam powiedziec do niczego. 8)

Tomku co nam dzisiaj powiesz? Jak tam nowe miejsce? Pozdrawiamy caly zespol co o Ciebie tam dba. Mam nadzieje, ze staraja sie dobrze, bo "wielki brat patrzy"! :D :wink:

Tomeczku, dzis sobota i dla mnie jedyny dzień żeby wpaść na działkę i "pańskim okiem" sprawdzić i nacieszyć się budową... bo nie wiem czy Ci mówiłam ale już pod dachem moja kaszubska "checz"...

teraz już jestem i zapytuję o samopoczucie....wiem że mogłoby być lepsze ale mam nadzieję że z dnia na dzień będzie coraz lepiej :D

czego Ci z całego serca życzę :D

pozdrówka dla Rodzinki :)

Tomeczku, to naprawdę dobre wieści tej OIOM to nic dobrego, ta zmiana na pewno wyjdzie Ci na dobre. Tylko noś się ciepło, bo obecnie zamiast ku latu być coraz cieplej, to pogoda całkiem powariowała. Żona mówi bo truskawki dojrzewają to leje i tak od kilkunastu lat. W Fakcie napisali, że padać będzie do lipca, lipiec ładny, a sierpień deszczowy i poniżej krytyki.

Ale co ja Ciebie takimi bzdurami zajmuję, zdrowiej nam,

Trzymamy za Ciebie kciuki.

Po takim wsparciu ze foruma to ja jeszcze mogiem i szybciej wyzdrowieć, wszystko jest możliwe. :D

Malka, ja Ci dziękuję, kochana, za ten masażyk, nawet jakby lepiej mi było trochę po nim. :lol:

A co mi tam, najwyżej sąsiadki będa tańczyć, a ja z Tomkiem na fotelu zalegnę... :roll: :lol:

Janie, laska!!! :lol: :oops: :p