Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczór wszystkim,

dziś Janek rozmawiał z panią neurolog, która widziła stan Tomka na początku. Powiedziała, że jest ogromny postęp. Jeszcze bardzo długa droga przed nim, ale ma szanse na całkowity powrót do normalnego życia.

Jutro odstawiają już antybiotyk, to też dobra wiadomość, bo bo to było bardzo mocne świństwo.

Tomek coraz lepiej komunikuje swoje potrzeby, dziś "zażądał" zwilżenia warg.

Chwała Bogu!

no nie, czego mu się jeszcze zachciewa, :o :o :o :evil:

a jutro to pewnie będzie chciał żeby mu pomóc wstać,

w głowie mu się chyba poprzewracało :wink: :lol: :lol: :lol:

Gość elutek
Dobry wieczór wszystkim,

dziś Janek rozmawiał z panią neurolog, która widziła stan Tomka na początku. Powiedziała, że jest ogromny postęp. Jeszcze bardzo długa droga przed nim, ale ma szanse na całkowity powrót do normalnego życia.

Jutro odstawiają już antybiotyk, to też dobra wiadomość, bo bo to było bardzo mocne świństwo.

Chwała Bogu!

no nie, czego mu się jeszcze zachciewa, :o :o :o :evil:

a jutro to pewnie będzie chciał żeby mu pomóc wstać,

w głowie mu się chyba poprzewracało :wink: :lol: :lol: :lol:

oj, niech się przewraca :) :wink:

super wiadomości, bardzo się cieszę :D

Wiedziałam, że taka wspaniała wiadomość tu się pojawi.

Dziękuję Gabrysiu :D

Tomku a ja przytargałam Ci kotka.

Ten urodził się 17 maja tuż po 21.30 i tak wyglądał.

http://foto1.m.onet.pl/_m/e0ed18476d7f01835cbcce82b1b5f60d,6,19,0.jpg

Śliczny nie?

Z dagullką ustaliłyśmy, ze Ci go sprezentujemy :D

Chyba, że wolisz któregoś z tych?

http://foto2.m.onet.pl/_m/ca3e06cb7b15662df98487878af57106,6,19,0.jpg

Pozdrawiam Cię serdecznie

Pędzę tutaj, bom zlatała się dzisiaj jak pies po tym przymusowym leżeniu.

Tomku - jestes wielki!!! :D

Ja wiedziała, wiedziałam, że będziesz walczył jak lew o powrót do zdrowia i wiedziałam, że odzyskasz swoją sprawność!!! :D

Z tej radości to nawet kozie, tej cholerze, odpuściłam, że zeżarła mi moje pantalony. :D

Najwyżej drugie uszyję, zresztą nie wiem, czy dam rade tańczyć, ciągle jeszcze nie jestem sprawna... :roll:

Ważne, że dzisiaj już kazałes sobie dać pić - znaczy się, wiesz, co ważne jest i co dobre. 8)

Rodzinko Tomkowa - czyż Wasz Mąż i Ojciec nie jest Wielki??? :D :D :D

Ale tak sobie myślę - nie odpuszczę, MUSI potem przyjechać, najlepiej z Rodziną. 8)

Dobry wieczór wszystkim,

Chwała Bogu!

Wiadomość na jaką wszyscy czekaliśmy. Wspaniała wiadomość! :D

Wiedziałam, że taka wspaniała wiadomość tu się pojawi.

Dziękuję Gabrysiu :D

Tomku a ja przytargałam Ci kotka.

Ten urodził się 17 maja tuż po 21.30 i tak wyglądał.

http://foto1.m.onet.pl/_m/e0ed18476d7f01835cbcce82b1b5f60d,6,19,0.jpg

Śliczny nie?

Z dagullką ustaliłyśmy, ze Ci go sprezentujemy :D

Chyba, że wolisz któregoś z tych?

http://foto2.m.onet.pl/_m/ca3e06cb7b15662df98487878af57106,6,19,0.jpg

Pozdrawiam Cię serdecznie

EDZIU śliczniaste te kocurki, no zakochałam się w tych rudzielcach jak nic :D

Dobry wieczór wszystkim,

Chwała Bogu!

A ja znowu rycze. :oops:

Tomkuno patrz my sie na neurologii nie znamy ale od poczatku wiemy, ze Ty wrocisz do zdrowia. Jak to dobrze, ze Pani neurolog z nami sie zgadza.

Wie kobita jak zasluzyc na nasza milosc. :D

Gabrysiu a co mowia o rehabilitacji, kiedy cos zaczna robic w tym kierunku?

Dzisiaj będzie mała porcyjka i bardziej pożywna :)

Kapkę zioła spadły z ziemniaczka i talerz zabrudziły ....

żle też ułożne , środek cięzkości na lewo trochę przesuniety ..niby zeza nie mam ale widocznie perpektyw walniety :D

http://www.fulereny.blink.pl/mum/obiad.jpg

najbardziej podobają mi sie te ćwiarteczki ogóreczka z zieleninką pośrodku...........jakby w nóżkach ............lekko rozsuniętych........ :oops: 8) :oops: 8) .....................to wszystko przez Depesię i Ziabę, bo one razem dzisiaj spały i bawiły się pałką............ :o :o :o :o

Patyśka, Ty se w papiury robisz! :lol:

To nie była pałka, pałkami to się bawi chyba Nefka, bo ona u Gwoździka za solistkę robi. 8) :lol:

My z Ziabą to laskę sobie wyrywamy, jednak ja ją częściej mam. :oops: 8)

Ziaba - to nie byłam ja, tylko zastanawiam się, skąd Ty wzięłaś to coś, co to mrrrrr robiło. Ty się przyznaj, że Ty kotecka miałaś pod kołdrą i we dwójkę tak mnie prawie z łózka zrzucliście. :p

Wstałam. :o :D 8)

Tomek - tu się dziwne rzeczy dzieją, ja Cię proszę, Ty coś powiedz... :lol:

Depesia papiery to ja mam tak już zafajdane że jedna plama w tom druga w tom nie zaszkodzi...............a wy co z Ziabą nie dość że laski wyrywacie i to jeszcze koty pod kołdrom trzymata żeby was miziały..............

bonetka ogóry układa w pozycjach łóżkowych..........kroczno-rozchylonych....i smętnie się tłumaczy .......... :o 8) :o

Nefer z pałkom Gwoździkowom lata................nie dziwie się że Tomciu kazała wargi zwilżać.............. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tomku

ja tak cichutko z boczku mocno, mocno ściskam kciuki za Ciebie i Twój powrót do zdrowia!

Zuch chłopak z Ciebie i wierzę, że świetnie sobie z tym zadaniem poradzisz :lol:

Gratulacje wielgachne, bo idzie Ci wprost rewelacyjnie :lol:

Gorące buziaki ode mnie i moich chłopaków!

Depesia papiery to ja mam tak już zafajdane że jedna plama w tom druga w tom nie zaszkodzi...............a wy co z Ziabą nie dość że laski wyrywacie i to jeszcze koty pod kołdrom trzymata żeby was miziały..............

bonetka ogóry układa w pozycjach łóżkowych..........kroczno-rozchylonych....i smętnie się tłumaczy .......... :o 8) :o

Nefer z pałkom Gwoździkowom lata................nie dziwie się że Tomciu kazała wargi zwilżać.............. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha, trza wiedzieć, jak sie ustawić, nie? 8) :lol: