bonetka 02.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ziabko tak to bywa z tym ptactwem domowym ...chyba tylko jakies zatyczki do uszek bo nawet gdyby dopaść tego kogutka to sledztwo byłoby ..odpada ....jakoś go złapać ( a da się ?? ) i ja wiem strunki głosowe kapkę przykrócić ...ale wiadomo czy jeszcze głośniej by się nie darł ? .....a może tabletki usypiające z karmą przemycić ..o to też jest sposób moze budziłby się około południa .....no chyba że z Depsią zamiankę na miejsca i lóżeczka zrobicie bo u Niej cicho ..... Agduś tylko wózeczek ...nawet dla lalek ale już lżej kapkę byłoby Patusia co tak cicho ???...śpisz jeszcze jak celineczka w kwatuszku ? czy już kwiateczki delikatnie rozchylasz widac Cię już czy nie ??? Śniadanie przyniosłam dziwnie wygląda bo to ...cannelloni ale pionowo cięte ( jak swieże to każdą rureczkę można oddzielić ale jak na drugi dzień to tylko tak można, sos podany jest osobno ) http://www.fulereny.blink.pl/mum/gos.176.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witaj Tomku szklana pogoda za oknem, ale nic to, najważniejsze że czujesz się coraz lepiej i to cieszy najbardziej. Przyszłam pozdrowienia z Podlasia przekazać od nas, naszych znajomych i zaprzyjaźnionych. Uśmiechaj się dziś jak najczęściej, bo to potrzebne jest Twoim najbliższym. Dobrego dnia tola życzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Od wczoraj radośniej mi, takie dobre wieści o Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 02.06.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Tomciu tak trzymaj, a będzie tylko lepiej, trzymamy kciuki aby wszystko poszło jak należy. Zdrowiej nam nie będziemy Cię popędzać bo sprawa poważna i wszystko musi pójść swoim rytmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzień Dobry TOmku Ćwicz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ps. łomatko, co to ten kokot ?? to ten gość co robi ...... kukuryku o 3.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pierwsze co , jak wchodzę na forum to pędzę tutaj Bardzo się cieszę, że jest coraz lepiej, tak trzymać Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.06.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jak to dobrze.... Fantastycznie Bardzo bardzo serdecznie pozdrawiamy Tomka, Majkę, Gabrysię i Jaśka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzień dobry Tomku.... zinmo, ale słonko nieśmiało zerka zza chmur.... czego dziś zażądasz ?? juz mnie ciekawość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.06.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzień dobry. W małopolsce zimno, wieje i pewnikiem lać będzie. Słowem nie ma czego zazdrościć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Tomku żrę właśnie truskawki , pachnące , słodkie , soczyste hmmmm ..... poezja zamiast żreć kroplówki z "bógwiczym" spręż się w sobie i zażądaj blinów z kawiorem albo truskawek z bitą śmietaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.06.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Tomku to bardzo dobre wieści ... czekam, aż zażądasz butów, aby wyjść ze szpitala ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jak tak dalej pójdzie (oby, oby, oby ) to lada moment nam komtur trzaśnie w stół pięścią i powie: piwo dla wszystkich! No przecież nie odmówimy? Tomku, czekamy na to piwo, wino, czy na cokolwiek tam będziesz miał ochotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 02.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 tia... my wszystkopijący ludzie jesteśmy, oby dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witaj dzielny Komturze ! Jak to dobrze, że idzie ku lepszemu , jaka to radość wielka dla Twoich Najbliższych i dla nas - serdecznie Cie pozdrawiam i nie odpuszczam obietnic. Tomku, choć nie dane mi było osobiście Ci ręki uścisnąć, to cały czas mam nadzieję, że szansę takową otrzymam , bo tyle serdeczności od Forumowiczów nasz, że człekiem musisz być niezwykłym. Ludzie, jesteście niesamowici ! I jak tu na Spotkanie Forum nie jechać, to nie mam pojęcia i to już któryś rok z kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witaj Tomeczku w kolejny dzień czerwcowy U nas pogoda nawet, nawet najwazniejsze że nie pada, co jakisczas słonko się wychyla z za chmurek tylko po co ten wiatr Ciesze się że stan Twojego zdrowia poprawia się i dochtory zadowolone. Bo to dla nas wielka radośc, a szczególnie dla Twojej wspaniałej rodzinki Pozdrawiam Cię mocniutko i nadal sle pozytywną górską energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 02.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Tomeczku przyszłam Cię w stópkę połaskotać jak się czujesz ? kiedy odstawią Ci te kroplówki z jedzeniem ...na co miałbyś ochotę ? bo wiesz ja ta mały pikuś jestem i za bardzo gospodyni to nie jestem niestety ale Chef to napewno coś Ci przyrzadzi pysznego a ja za nim garnki będe nosić i podpatrywać bo wiesz na naukę nigdy nie jest za pózno ...tylko że ja nie jestem koneser jedzeniowy .... może Chef by mnie słodkości jakieś nauczył robić ...to, to tak i pewnie w tej dziedzinie postępy bym poczyniła ...... deserek przyniosłam ...sernik z lodami ( trochę nie chciały stać w miejscu ..i orzeszkami posypałam specjalnie dla Ciebie i czekoladą żebyś sił szybko nabrał ) http://www.fulereny.blink.pl/mum/gos204.jpg Uwaga ..uwaga ....Patusiu gdzie jesteś ? ( ...bo matwica mnie ogarnia ( idzie od nóg ) jak ślicznej laleczki nie widzę ....odezwij się bo W11 trzeba będzie wezwać ...no chyba że ...ach te koteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 02.06.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kolejny krok w drodze do Komturii.Tomkowi wyjęli dziś rurkę z nosa i pielęgniarka nakarmiła go kilkoma łyżkami zupy. Normalnej szpitalnej, a nie papki Nutricii. Ale pokarało Komtura za tak długie leżenie, bo to była zupa botwinkowa, której nigdy bardzo nie lubił. Jeśli jeszcze nie daj Boże była doprawiona koperkiem, to grób mogiła, bo koperku od urodzenia nienawidził szczerze. Krzywił się, ale zjadł. Na noc znowu dostanie sondę, ale to i tak jest postęp. Współpracował z Jaśkiem przy goleniu.Uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.06.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Gabrysiu, dziękujemy za wspaniałe wieści, pozdrawiamy i jesteśmy z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.06.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pyszne nowinki Pokarało..pokarało, od razu by się chciało schabowy, młode ziemniaczki z kapustką zasmażaną dwukrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts