rrmi 02.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Na takie wiesci czekalam .Ucaluj Tate ode mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jasiek aż mi się miska cieszy jak Cię czytam świetne wieści Za buziaki dziękuję i za Twoim pośrednictwem przesyłam w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wspaniałe wieści!! wielkie uściski dla Tomka!!!!!! koniecznie przygotujcie tacie rosołek - to Go postawi na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wspaniałe wieści!! wielkie uściski dla Tomka!!!!!! koniecznie przygotujcie tacie rosołek - to Go postawi na nogi w zupełności się zgadzam i rosołek koniecznie i buziaki od nas też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Czuję się ucałowana Też nie znosze botwinki .... blleeee ... ale do koperku jakiś ansów wielkich nie czuję Tomek, jak się znowu dorwiesz do komputera, to napisz co tak naprawdę zmusiło Cię do zjedzenia tego paskudztwa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nareszcie z jakimś sensem!I wiadomości i ten rosołek! Wcale Mu się nie dziwię, że się krzywił...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja lubię i botwinkę i koperek, ale Komturowi trza było dać Żubra do popicia Całusy Tomku! Zuch i Twardziel z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Koperek Ci dali ło mój bosze....to straszne ......no w głowie mi się to nie mieści, jak oni mogli, o boszeee, mój boszeeee koperek pomszcze Cię. Ziaba - takie lubię...tak mi dobrze -malka właśnie wyciągnęła się na tym wypasionym saco.........mmmmmmmmmmmmm i zamruczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 02.06.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no własnie..gdzie mężczyźnie z takiej drogi koperek i serek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2009 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień dobry! Mam nadzieję, że dzisiaj będzie dobry dzień z dobrym rosołkiem w tle. Tomek, zdrowiej, najwyżej szybciej wyzdrowiejesz i przyjedziesz mi pomagać, bo ja z tą laską jak za karę cały czas... Chyba czas szukać miejsca w Domu Starców. Koza gdzieś poszła i jej nie ma, gacie mi zabrała, ćwiczyć nie mogę, jedynie znajomy hydraulik czasem zajrzy do mnie... Pogoda dzisiaj znowu paskudna, wieje silny wiatr, wiszą nad nami szaroczarne chmury, jest zimno i nieprzyjemnie. Pociesza mnie jednak myśl, że już niedługo zrobi się pięknie, ciepło i słonecznie, a lato w końcu musi przyjść i trochę nas ogrzać. Nie grymaś, Tomek, jak Ci dają jedzonko, to trzeba jeść, choćby i skrzywionym, bo trzeba Ci sił nabierać, wiesz? Buziaki ode mnie wielkie masz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.06.2009 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Doberek. Jedziemy ze śniadankiem, spróbujemy może coś na mleku ? http://zpierwszegotloczenia.pl/galeria/posty/obrazek-32141.jpeg Do tego coś konkretnego : http://www.kaper.com.pl/files/prosiak2.JPG Pogodowo melduję sikawicę drobnistą z gatunku zjadliwych. Mówią, że ciepełko idzie plażowe. mrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.06.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Przekazuję ucałowania wszystkim forumowiczkom i wzajemnie Tomeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja lubię i botwinkę i koperek, ale Komturowi trza było dać Żubra do popicia pierwsza porządna potrawa w tym całym menu, które tutaj przeczytałem ale z tym koperkiem toś Tomku przesadził a za botwinkę to powinieneś zażądać rychłego przeniesienia do komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.06.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień dobry Wieliki Komturze. Jakie dobre wieści dzisiaj od rana sobie poczytałam. Pewnie będę mieć przez to lepszy humor. Myślę że po takiej "uczcie" jaką Ci wczoraj zaaserwowano sił Ci przybędzie ponad miarę (czego z całego serca życzę ) i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.06.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 cześć to ja kurę tę na rosół wypatrzyłam..tylko trzeba ich wiecej, by nie było, że z jednej dla całego szpitala ale ile? dobrego dnia http://www.strykowski.net/hodowlane/Kura_-_zdjecie_kury,_fotografia_kury,_zdjecia_kur_1907.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień dobry Wielki Komturze i Zacna Komturowa Rodzino Dzień dobry damom i dworzanom Wielkiego Komtura ... na przekór pogodzie ... paskudztwo ... i na pohybel wszystkim wirusom!!!!! Jeden taki właśnie się we mnie wczepił ... wredna zmynda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 03.06.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Tomeczku, masz rację, wodnista botwinka jest wstrętna. Ale jeśli ją zjadłeś to oznacza, że jesteś wielki i już niebawem będziesz wcinał karkóweczkę z grila.Całuję ogolone lico i życzę dziś lepszego obiadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no , takie dobre wiesci laduja pozytywna energia moje na caly dzien tylko te buziaki od tomka.....bede chodzila caly dzien zakrecona ja tez Cie pozdrawiam , sciskam i caluje z rosolem bardzo dobry pomysl , bo te "mniam mniamy " to dla anorektykow dobre a nie dla silnego faceta ogolnie przyslowie zab mowi : rosol jest dobry na kazda chorobe i pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 03.06.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień dobry Wszystkim jak Skarbeczku po nocy się czujesz ? tutaj i nas stany srednie i pogodowo i sercowo ( chyba jakich kropli poszukam ) i tak w ogóle . Ale nic to, grunt że Tobie coraz lepiej i tym się cieszmy i niech ta radość właśnie rożświetla nasze serca i dusze a resztę do skrzyneczki włożymy i ..gdzie ? ....ja wiem kiedyś to na wszchód się wysyłało ale robić im czarną robotę nie wypada...to w kosmos ..tak to dobre miejsce Przesyłam Ci dzisiaj prawie Claud `ka ( Monecika na dobry dzień.. to zdjęcie jeziora leżącego u mych stóp http://www.fulereny.blink.pl/mum/mone1.jpg Ziabka przyniosła takie wspaniałości to ja z plackaimi póżniej wpadnę . Rosół ugotuję jutro bo tu u mnie wieś i po jakie ptactwo trzeba do miasta jechać Wspaniałego dnia Wszystkim życzę Brazeczko kuruj się Dziecinko ..kuruj bo teraz chorować to okropne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 03.06.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja chcę jezioro i płasko u mnie nic tylko góry i pagórki, no ileż można Tomek zaproś mnie do siebie prooooooszę nie mogęci obiecać że ci gotować będę bo nie znoszę ale mogę dopieszczać twojego kota i psa , wnuki niańczyć , podbitkę malować ...... ja chcę jeziiiooooroooooo ! o wiem po piwo mogę biegać nie daj sobie rosołku wcisnąć , golonki zarządaj z chrzanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts