Mały 04.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No ! Normalnie PKP! Bonetka - nie dźgaj tych bidnych mięsaków jo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Gabrysiu, wspaniale, metoda drobnych kroczków, a zawsze do przodu Brawo Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 i co nic się nie dzieje..................orkiestra nie gra, nie ma kto śpiewać , ja sie wić wkoło kogo nie mam, tamburynko przygotowane, koronki na gaciach wykrochmalone sterczą..................ziaba nie ma kota, pewnie kuraka trzepnęła i poszła siedzieć na 48 do wyjaśnienia , Depesia pałkami nie dysponuje .........tylko bonetka zasuwa kulinarnie i sterczy przy garach........zamiast ćwiczyć jakieś partie solowe tudzież inne piruety............do roboty kobity. no, raz, dwa, trzy...............chłopina nam zdrowieje a tu układy nie równo wychodzą.............proszę się ustawić na pozycjach i ćwiczymy..............raz i dwa, raz i dwa..............depesia większe wygięcie w tył, ziaba większa fala walorami przednimi............bonetka, szybciej nogami machaj...........no jeszcze raz............ziaba uważaj nie tak mocno.........omawiane zaraz ze stanika wyskoczą..................depesia nie śmiej się tylko sie wyginaj........i jedziemy..........raz , dwa, trzy, raz................te perkusista, pałką machaj a nie zaglądasz mi pod spódnicę.....rytm chłopie tracisz.......... [/code] O kuffa, ja pierdziuł, normalnie ochwaciłam się jak Ziaba! Rano przez to bałam się do kompa podejść, musiałam coś zjeść i jeszcze wypić na odwagę, bo jakby mnie znowu na próbę wciągła, to bym chyba nie zdzierżyła i całkiem się rozłożyła... Ło Jezusicku, pani trenerko, ja nie mogie tak raptownie, słowo daję... Takem się wygła wczoraj, że do dziś mi zostało... No chyba, że jakis dresik nowy zafasuję, najlepiej jakiś z obórką, poczuję się swojsko i pewnie wigor będę wzmożony miała. Dzień dobry Komturowi i Jego Rodzinie oraz wszystkim pozostałym! Mam nadzieję, że wyniki TK będą dobre i już bez żadnych przeszkód Tomek będzie mógł zacząć rehabilitację - trzymam kciuki i w ogóle!!! Maksiu - czy coś nowego może w sprawie Artura? Są jakieś przewidywania, rokowania? Może jakaś chociaż drobna poprawa? Za niego też bardzo kciuki trzymam, bardzo. a co Ty myślisz kochaniutka że puszczę Wam próbę płazem.......aaaaaaaaaaa , znowu nie przygotowane do lekcji..........ziaba znowu zły cyckonosz założyła, bonetka utknęła w kuchni na amen..........Depesia uniki robi ,ćwiczyć nie chce , dywersje uprawia ..............cały pierwszy rząd mnie sie rozwala............gacie się prują, pałki nie stoją, łorkiestra nie gra..................a do duuuuuuuuuuupy z takim zespołem..............idę se browara walnąć z rozpaczy...............jak jutro rano nie będzie Was zwartych i gotowych na próbie to pierwszy rząd wypirzam z zespołu, nowy narybek chętny sie znajdzie i raz dwa przyuczy..................no!!!...........żeby mi to było ostatni raz..................... Komturze ...........przybywamy..............ja zdyscyplinuje te gangryny i taki występ damy ze wszytko zacznie Ci pracować jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 04.06.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Komturze Drogi, zdrowiej bo ani chybi od toastów wznoszonych za Twoje zdrowie wszyscy znajdziemy się na odwyku... W każdym razie mnie niewiele brakuje Pozdrawiam i ściskam kciuki Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2009 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzień dobry! Hę? Trenerka chce nas wysiudać? Związki zawodowe załozym! Kto na listę do związku? Jako przewodnicząca będę z trenerką negocjowała, przede wszystkim posiłki regeneracyjne od Bonetki i przydział garderobianych, zwłaszcza do poprawek przy pantalonach. Pani trenerko i jeszcze kciałam powiedzieć, że my dla Komtura naszego to we wszystkie strony się wygniemy i w ogóle, ale jakby Pani pokazała, jak się wije, to my byśmy lepiej wiedziały, jak tańczyć mamy. U nas we wsi na próby naszego zespołu to już cała okolica się schodzi, chłopy mówią, że coś im się należy po ciężkim dniu pracy i robią nowe ławki, żeby nie musieli stać w czasie prób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Wygodne te chłopy, ławeczek się zachciało, patrzcie państwo Mokro i zimno za oknem ... bllleeeee ... ale ja cieplutko się witam Nieustająco myślami przy Tomku i Arturze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 05.06.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witaj Tomeczku, jak sie czujemy i co ciekawego dziś jeść będziemy Teraz to już z górki ..trochę pracy i wysiłku wymagać będzie ta rehabilitacja . Jest mało komfortowa jak człowiek musi ją mieć a jest zdrowy a co mówić jak wycieńczony i osłabiony jak Ty . My tu wszyscy strasznie Ci współczujemy ale nie ma wyjścia . Biedaczku wiemy że cięzko ale musisz ...dla siebie , dla Rodziny i dla nas . Mam dla Ciebie coś ładnego ..poznajesz co przedstawia , jakie miejsce? http://www.fulereny.blink.pl/mum/d.31.jpg Wspaniałego dnia naszym Chłopaczkom życzę i wszytkim tutaj również radości , uśmechu .i ...pogody w duszy ale i tej realnej na dworze . ps. menażki zakupiłam na te posiłeczki z regeneracją związane ale ja zbytnio nie umiem to Chefa trzeba namówić żeby On gotował a Małego do rozwożenia konecznie przysposobić ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 05.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 To ja dorzucam cały mój dzisiejszy trud tłumaczeniowy i całe moje skupienie - mimo piątku czeka mnie sporo pracy i chciałam ją, trochę jak nasza Żelka, zadedykować chłopakom coby szybko stanęli na nogi i dołączyli do nas Chłopaki! Wstawać, szkoda dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 05.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Tomku dziś znowu wiozę dla Ciebie worek pozytywnej energii i sił do rehabilitacji zebrany po drodze z łodzi do Olsztyna, a że z Twojego "nowego" szpitala do mnie rzut beretem bo dzielił nas będzie jedynie pas lasku miejskiego (od Twojej strony jest fajny park) to będę miała bliżej więc silniejszą energię prześlę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Okulała, ochrypiała, przygłucha i spóżniona - śniadanie niesę. http://www.aakerman.com.pl/images/zalewy/przepisy/99.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 a ja zziębnieta... czekam na naprawę auta w w tej kanciapie zimno. Za to rodochę ze zdanych egzaminów w muzycznej przez moje dzieci przesyłam dla wzmocnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ja też zaś zasmarkana ... masakra z tą pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 05.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 witam, ciagle mysle i trzymam kciuki- no teraz najciezszy etap i ciezka praca- ale z takim wsparciem bedzie dobrze,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 05.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dogrzewając się w pracy klimatyzacją oczywiście ustawioną na odwrót czyli na 30 stopni ale ciepła patrzę na bieżąco na postępy Tomka. Chłop się nie daje, współpracuje a to ważne, także czekamy już tylko na pierwszy wyjazd Tomka (pewnie na razie na wózku ale to się szybko zmieni) na słoneczko, odetchnąć powietrzem, spojrzeć na niebo i przyrodę - takich widoczków mu brakuje pewnie. Od razu zbierze siły na dalsze zmagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No tyle doberego się dzieję. maksiu ciesze się że z Arturem lepiej a i Komtur niczego sobie. Cieplutko się robi na sercu, od dobrych wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witaj Tomeczku w kolejny zimny czerwcowy dzień. Teraz to Ci potrzeba duzo siły bo Ci rehabilitanci to potrafią być bardzo męczący, nie to co My pielegniarki dobre duszyczki oni to z człowieka wszytsko chcą wyssać. Trzymaj się kochany i nie dawaj. Pozdrawiam gorąco choć za oknem zimnica. Wysyłam dobre mysli i fluidy dla chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 bardzo dobre wieści od Gabrysi trzymam kciuki w dalszym ciągu za Tomka i Maksinego Artura również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 05.06.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzień dobry! Hę? Trenerka chce nas wysiudać? Związki zawodowe załozym! Kto na listę do związku? Jako przewodnicząca będę z trenerką negocjowała, przede wszystkim posiłki regeneracyjne od Bonetki i przydział garderobianych, zwłaszcza do poprawek przy pantalonach. Pani trenerko i jeszcze kciałam powiedzieć, że my dla Komtura naszego to we wszystkie strony się wygniemy i w ogóle, ale jakby Pani pokazała, jak się wije, to my byśmy lepiej wiedziały, jak tańczyć mamy. U nas we wsi na próby naszego zespołu to już cała okolica się schodzi, chłopy mówią, że coś im się należy po ciężkim dniu pracy i robią nowe ławki, żeby nie musieli stać w czasie prób. Wcale się nie dziwię do takiego zespołu sama bym sie zapisała, nie wiem tylko czy sie nadam Uściski i słoneczko (u nas świeci) przesyłam Kimturowi i Arturowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Tomka i jego najbliższych cieplutko pozdrawiam z lodowatego Dolnego Ślaska Każdy dzień przynosi coś nowego i pozytywnego ,cieszymy sie bardzo i wyczekujemy na następne dobre wiadomości Serdeczne życzenia zdrowia dla Artura. Depsiu-koza sama za mna polazła , było jej smutno,bo kotecek powiedział .żeby z tego łóżka wy.....szła i nie walała się po chorych niedoszłych tancerkach bo teraz on będzie to robił. Szok jej powoli mija ,piwko stawia ją na nóżki i uczy się stepować. Na powitanie Tomka wystukuje ''cała sala śpiewa z nami ''a poza programem jeden z ostrych kawałków (Metalica) i ćwiczy taniec przy rurze-chwilowo przy miotle Pozdawiam serdecznie zdziesiątkowane kankanówy i wszystkie zachrypnięte przeziębione ,okulałe ,obolałe ,przygłuche i spóżnione. Brać się dziewczyny za siebie ,do zdrowia dązyć uparcie ,bo jak na dzień dzisiejszy ten zespól przedstawia się dość marnie-piewszy rząd zasmarkany a drugi połamany-pozazdrościć Tomkowi grupy powitalnej :lol Depsia-jako przewodnicząca związków musisz wąsy zapuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mamo Asi nadasz się i juz Cię zapraszmy do tego pożal się Boże zespołu ćwicz ile sił ,słuchaj reżyserki ,tylko nie szarżuj bo widzisz sama jaki pomorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts