EDZIA 06.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 jestem miedzy.............. burzami dobrze, że u Artura lepiej, teraz kolej na Tomka No ja też, ale zdecydowanie cieplej się zrobiło Może u Tomka też już lepiej takie jakieś mam przeczucie a z poprawy u Artura bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 u nas grad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 taką mam cichutką nadzieję że te burze słońce zwiastują Słyszałam, że dziś przełom w pogodzie i upały nadchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 taką mam cichutką nadzieję że te burze słońce zwiastują Słyszałam, że dziś przełom w pogodzie i upały nadchodzą do mnie właśnie deszcz doszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A od nas właśnie był wyszedł .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A od nas właśnie był wyszedł .. Byłam sprawdzić i..... u mnie dalej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Edzia ....bo to od nas teraz do Was poszło ...specjalnie zaglądałam w którą stronę lezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 U nas dzisiaj znowu zimno i cimno ale na szczęście Tomek i Artur walczą niezależnie od pogody-tak trzymac. A gdyby tak jeszcze jakies dobre słówko od Gabrysi albo Jaśka Depsiu-jesli uważasz ,że wąsy nie pasują Ci do profilu to zgol-to był tylko taki lużny pomysł ale zrób chociaż zdjęcie bo koza ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Edzia ....bo to od nas teraz do Was poszło ...specjalnie zaglądałam w którą stronę lezie Wiem, wiem ale pioruny przeszły bokiem..na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.06.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Tomku buziaki ale u nas leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.06.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 U nas tylko trochę postraszyło, ale nawet mogłoby żabami prać z nieba, byle nasi rekonwalescenci jak najszybciej wrócili na pełne obroty. Trzymam kciuki i posyłam dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Galka - żeby nie koza, to bym nie wkleiła, ale co się dla swoich ukochanych nie robi... Już sobie całkiem ładne zapuściłam, ale zgoliłam i popatrz - zaraz wszyscy przyszli! http://ciummaa.blox.pl/resource/Andhaa_Kaanoon2.jpg U nas wczoraj neta wieczorem na amen zabrało. Ale myslałam o chłopakach, myślałam za siebie i myślałam za Zeljkę, chociaż wiem, że ona to myśli cały czas, tylko też neta nie ma. Ale trzeba chyba zadzwonić do Majki - wczoraj info nie było o Tomku, ja chcę wiadomości... No dobra, nie będę jeszcze teraz dzwonić, dam jej pospać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.06.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Uuuuuuuuuuuuuuu, nic z newsów Zaniedbują nas . Choćby wzmianka " jest b/z", ale żeby nic... Komturowa Rodzino miła. SMS'ik do kogoś z foruma to chyba nie jest rzecz trudna z zezwoleniem na ujawnienie treści tu Przykro mi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODOWO_MI_123 07.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Niech Tomek już zdrowieje , bo opowieści z Komturii ciąg dalszy trza dopisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 07.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzień dobry Wszystkim Depsia ale z Cebie piękna Dziewczyna nawet z wąsami a te oczy ...marzenie ... Wiem że jesteście niepocieszeni że nie ma wiadomości ale może należy to przyjmować w ten sposób że ...jak nie ma nowych wiadomości to nie ma i postów i należy to rozumiec że ...stan jest bez zmian ...jak dzieje się coś cekawego innego na plus czy minus ( nie daj Boze ) to wtedy są . To moze potrwać jeszcze długo ( ze 3 m-ce łącznie z rehabilitacją ?...gdybam oczywiście bo nie wiem ) i ja myślę ze ...moze taki "przymus" codziennego pisania na dłuższą metę jest kłopotliwy. Teraz jest weekend ...więc wyniki mogą być najprawdopodobnej w poniedziałek . Może nwet lekarzy prowadzących nie ma tylko jacyś na dyżurze . Dajmy Rodzinie Tomka tzw. wolną amerykankę , niech piszą wtedy kiedy chcą lub uznają to za istotne i konieczne. Tak mi się wydaje ...moze nie wszyscy podzielają moje zdanie ale tak myślę. Natomiast my tutaj piszmy jak najwięcej do Tomka ...albo Ktoś mu przeczyta albo sam jak wyzdrowieje to będzie sobie czytał i będzie wiedział że byliśmy z Nim w kazdym momencie Jego choroby . Ziabeczko Kochanie , Wesoła Istotko nie smuć się .... przesyłam Ci najcieplejszy promyczek z mojego serduszka ..niech Cię ogrzeje, przytuli i sprawi że na Twojej buzi znowu zagości usmiech Chłopaki trzymajcie się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 piękne słońce, a za oknem 19 stopni ciepła. idzie wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 piękne chmury i za oknem mokro. Idzie jesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.06.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Bonetka , Bonetka.. Ty lato przyprowadzasz zawsze na Forum. ( czyli topless, topless ) Wiemy , że jest trudno Komturowej Rodzinie, wiemy.. Tylko czasem niecierpliwość jest silniejsza. Śniadanko może pomoże. http://szczotkipedzle.blox.pl/resource/sniadanie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 piękne chmury i za oknem mokro. Idzie jesień? ty kurna poczekaj, ona idzie od południa. I na piechotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 piękne chmury i za oknem mokro. Idzie jesień? byle jakie słońce i zimny wiatr IDĘ NA WYBORY, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts