Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

jestem miedzy.............. burzami 8)

dobrze, że u Artura lepiej, teraz kolej na Tomka

No ja też, ale zdecydowanie cieplej się zrobiło :D

Może u Tomka też już lepiej takie jakieś mam przeczucie a z poprawy u Artura bardzo się cieszę

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas dzisiaj znowu zimno i cimno ale na szczęście Tomek i Artur walczą niezależnie od pogody-tak trzymac.

A gdyby tak jeszcze jakies dobre słówko od Gabrysi albo Jaśka :D

Depsiu-jesli uważasz ,że wąsy nie pasują Ci do profilu to zgol-to był tylko taki lużny pomysł ale zrób chociaż zdjęcie bo koza ciekawa :D

Edzia ....bo to od nas teraz do Was poszło ...specjalnie zaglądałam w którą stronę lezie :wink: :lol:

Wiem, wiem ale pioruny przeszły bokiem..na szczęście

Galka - żeby nie koza, to bym nie wkleiła, ale co się dla swoich ukochanych nie robi... :lol:

Już sobie całkiem ładne zapuściłam, ale zgoliłam i popatrz - zaraz wszyscy przyszli! :wink: :lol:

http://ciummaa.blox.pl/resource/Andhaa_Kaanoon2.jpg

U nas wczoraj neta wieczorem na amen zabrało. :-?

Ale myslałam o chłopakach, myślałam za siebie i myślałam za Zeljkę, chociaż wiem, że ona to myśli cały czas, tylko też neta nie ma.

Ale trzeba chyba zadzwonić do Majki - wczoraj info nie było o Tomku, ja chcę wiadomości...

No dobra, nie będę jeszcze teraz dzwonić, dam jej pospać... :wink:

Dzień dobry Wszystkim :D

Depsia ale z Cebie piękna Dziewczyna nawet z wąsami :) a te oczy ...marzenie ... :D

Wiem że jesteście niepocieszeni że nie ma wiadomości ale może należy to przyjmować w ten sposób że ...jak nie ma nowych wiadomości to nie ma i postów i należy to rozumiec że ...stan jest bez zmian ...jak dzieje się coś cekawego innego na plus czy minus ( nie daj Boze ) to wtedy są . To moze potrwać jeszcze długo ( ze 3 m-ce łącznie z rehabilitacją ?...gdybam oczywiście bo nie wiem ) i ja myślę ze ...moze taki "przymus" codziennego pisania na dłuższą metę jest kłopotliwy. Teraz jest weekend ...więc wyniki mogą być najprawdopodobnej w poniedziałek . Może nwet lekarzy prowadzących nie ma tylko jacyś na dyżurze .

Dajmy Rodzinie Tomka tzw. wolną amerykankę , niech piszą wtedy kiedy chcą lub uznają to za istotne i konieczne.

Tak mi się wydaje ...moze nie wszyscy podzielają moje zdanie ale tak myślę.

Natomiast my tutaj piszmy jak najwięcej do Tomka ...albo Ktoś mu przeczyta albo sam jak wyzdrowieje to będzie sobie czytał i będzie wiedział że byliśmy z Nim w kazdym momencie Jego choroby .

Ziabeczko

Kochanie , Wesoła Istotko :) nie smuć się .... przesyłam Ci najcieplejszy promyczek z mojego serduszka ..niech Cię ogrzeje, przytuli i sprawi że na Twojej buzi znowu zagości usmiech :)

Chłopaki trzymajcie się cieplutko :D

Bonetka , Bonetka..

Ty lato przyprowadzasz zawsze na Forum. :D

( czyli topless, topless :wink: :D )

Wiemy , że jest trudno Komturowej Rodzinie, wiemy..

Tylko czasem niecierpliwość jest silniejsza. :oops:

Śniadanko może pomoże.

http://szczotkipedzle.blox.pl/resource/sniadanie.jpg