DPS 07.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Bonetko - Ty nie patrz, ja się trochę zamaskowałam, bo jednak wstyd tak z wąsami do wszystkich... Normalnie to ja trochę inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 07.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzień dobry, zaglądam i zaglądam i nic... Też trochę się nieciepliwię ale rozumiem, że każdy chce odpocząć od forum, od myśli... Tomku trzymaj się, jak zwykle przesyłam dobre myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Tomku jak zdrówko ? Taka dzisiaj pogoda u mnie że jeszcze w łózku siedzę ale muszę się ruszyć zagłosować i takie tam Ściskam cieplutko i zostawiam moc pozytywnych fluidów dla Ciebie i Twojej Rodzinki i specjalne fluidki dla Artura Zdrówka chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Bonetko - Ty nie patrz, ja się trochę zamaskowałam, bo jednak wstyd tak z wąsami do wszystkich... Normalnie to ja trochę inna... okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Sie chyba cóś naraziła ... Idę do urny - ale się chmury zakłębiły (czy to a'propos ? ) ....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Sie chyba cóś naraziła ... cheba nie, to tak z czystej sympatii Idę do urny - ale się chmury zakłębiły (czy to a'propos ? ) ....! cheba nie, to tak na przekór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.06.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale jakby nawet - dajemy radę każdym chmurom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale jakby nawet - dajemy radę każdym chmurom Wyszło mi podwójnie (niechcący) - to DOBRY ZNAK! To tak tytułem wzmocnienia efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dziś od rana Dzień Dziękczynienia, zatem DZIĘKUJĘ Tomkowi za jego siłę i chęć do walki, za zmagania, za każdą łychę zupki z koperkiem, za uścisk dłoni, za mrugnięcie okiem, wywijanie kopytkami i dobry sen. I za wszystko inne co czyni go silniejszym. Arturowi za trzustkę, co zamyśla się do pracy porządnie wziąć. Najbliższym tychże dwóch gentelmenów, za wytrwałość i codzienne czuwanie w szpitalach. Wam wszystkim, za to, że wspieracie "choróbki" swoją dobrą energią, dowcipem, dobrym słowem, za to, że po prostu JESTEŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 07.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Tomku ja także zycze szybkiego powrotu do zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Bonetko - Ty nie patrz, ja się trochę zamaskowałam, bo jednak wstyd tak z wąsami do wszystkich... Normalnie to ja trochę inna... okropna No sam się usmiałeś, jakie Ty gupoty normalnie gadasz, aż wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 piękne słońce, a za oknem 19 stopni ciepła. idzie wiosna? chyba już lato, 23 stopnie tylko słońce zmaga się z chmurami, będzie burza a po burzy będzie słońce, Tomek i Artur, bądźcie jak dwa słońca i wygrajcie z tymi swoimi chmurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.06.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Cześć chłopaki u nas kicha, pada i pada, ciśnienie dobre dla żab (sorki ziaba ), więc ziewam i ziewam ... mam nadzieję, że u Was lepiej bo normalnie chciałoby się wyć w taką pogodę Dziecka mi się poprzeziębiały, mnie też głos zabiera, chyba się zamelinuję pod kołdrą lub pledzikiem bo ciężko ze sobą wytrzymać a co dopiero z bliźnim Zdrówka kochani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 07.06.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ziabeczko cieszę się że już lepiej ..... Depsiu Kotku Ty jestes piękna Dziewczynka i ja to wiem ...a sercem i duszą to jedna z najpiękniejszych na swiecie ( chciałam Was kiedyś jakoś podejrzeć w tych zdjęciach ale nie chciało mi się nic otwierać ...co chwila to znaczek .taki x ....ja nie umiem czy co ?? ; a moze to dla wtajemniczonych ?? Afrodytko jak pięknie.... Jemlesik porównanie bajeczne ..... a jak tam Chłopaczki z Naszej Paczki ? .... mam dla Was Wszystkich coś wyjątkowego i radosnego właśnie na dzisiaj ... http://www.fulereny.blink.pl/mum/motyl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Bonetko - Ty nie patrz, ja się trochę zamaskowałam, bo jednak wstyd tak z wąsami do wszystkich... Normalnie to ja trochę inna... okropna No sam się usmiałeś, jakie Ty gupoty normalnie gadasz, aż wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 ( chciałam Was kiedyś jakoś podejrzeć w tych zdjęciach ale nie chciało mi się nic otwierać ...co chwila to znaczek .taki x ....ja nie umiem czy co ?? ; a moze to dla wtajemniczonych ?? Bonetko, kochana, a jakie zdjęcia? Mów, jak coś, to Ci podpowiem może, jakąś sztuczkę zdradzę, żebyś zobaczyła... No i mówię przecie, że ja gangrena jestem! Ale nie taka okropna, jak 1950 gada... Na wieści nadal czekam... Ktoś coś może wie? Bonetko, może coś wiesz (I POWIESZ )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 07.06.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Mam WIADOMOŚCI Jesieczek nie ma kompa i nie moze pisać ale mnie upoważnił na chwilkę Mam nadzieję że niedługo napisze bo tak barwinie jak On przekazywać wiadomości nie potrafię . Tomek już je sam w sensie że nie jest zakładana sonda nawet na noc . Gabrysia ugotowała wspaniały rosół w/g receptury chińskiej i Tomek zjadł bardzo dużo czyli wraca apetyt Temperatura spadła i jest 36,6 .... . Czuje się dobrze , na wszystko reaguje jak trzeba. Depsiu był taki wątek " Forumowiczu przedstaw się " i tam weszłam ale z marnym skutkiem ...są x takie jak dzisiaj rano Ziabka wstawiła śniadanie, dopiero za drugim razem był obrazek . Nie wiem od czego to zalezy ale były i zdjęcia jak najbardziej ale dużo i x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 no rosołek bez koperku to było to czego Tomek potrzebował najbardziej a u mnie też słoneczko górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.06.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Mam WIADOMOŚCI Jesieczek nie ma kompa i nie moze pisać ale mnie upoważnił na chwilkę Mam nadzieję że niedługo napisze bo tak barwinie jak On przekazywać wiadomości nie potrafię . Tomek już je sam w sensie że nie jest zakładana sonda nawet na noc . Gabrysia ugotowała wspaniały rosół w/g receptury chińskiej i Tomek zjadł bardzo dużo czyli wraca apetyt Temperatura spadła i jest 36,6 .... . Czuje się dobrze , na wszystko reaguje jak trzeba. bonetka dzięki za dobre wieści, uspokoiłaś nas i teraz możemy czekać na info od Jaśka lub Gabrysi... pozdrawiam ich serdecznie a Tomkowi ślę duuuużo dobrej energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Mam WIADOMOŚCI Jesieczek nie ma kompa i nie moze pisać ale mnie upoważnił na chwilkę Mam nadzieję że niedługo napisze bo tak barwinie jak On przekazywać wiadomości nie potrafię . Tomek już je sam w sensie że nie jest zakładana sonda nawet na noc . Gabrysia ugotowała wspaniały rosół w/g receptury chińskiej i Tomek zjadł bardzo dużo czyli wraca apetyt Temperatura spadła i jest 36,6 .... . Czuje się dobrze , na wszystko reaguje jak trzeba. No i to są wieści na które warto było tak długo czekać!! Tomku działaj tak dalej, a już niedługo wyjdziesz ze szpitala i wrócisz do Komturii pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts