retrofood 07.06.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobry rosół nie jest zły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 07.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam, właśnie dorwałem się, na chwilkę, do komputera.Jako że dziś jest niedziela, wieści od cyrulików nie posiadam nowych, w dniu wczorajszym machina pewna piekielna, tomografem zwana, nakreśliła odraz wnętrza głowy Komtura, druga zaś płuc wizerunek na obrazie utrwaliła. Wątpliwości nie ma: Komtur mózg posiada, goi się on dobrze i jest coraz mniej opuchnięty. Na widok płuc wizerunku żaden ze zgromadzonych cyrulików "oczów" nie wybałuszył, więc i w tej materii źle być nie może.Wczorajszą "gorącość" miksturami magicznymi udało się ostudzić.Komturowi wikt domowy smakuje bardziej niż serwowane w twierdzy olsztyńskiej jadło a i apetyt Mu dopisuje coraz lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 brawona takie wieści warto było czekaćwiara i nadzieja,oraz maaasa dobrej energii potrafią zdziałać cudapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jaśku, wspaniałe nowiny i oby dalej coraz lepiej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 A to radość przy niedzieli pozdrawiam i trzymam kciuki mocno za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Komturowi wikt domowy smakuje bardziej niż serwowane w twierdzy olsztyńskiej jadło a i apetyt Mu dopisuje coraz lepszy. chyba w twierdzy biorą żelazne zapasy pozostałe z ostatniego oblężenia, to i nie dziwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.06.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Hip, hip, hurrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobrze żeś się Waść johnzee, sprawił wiadomością swą, mocny to człek z Twego Oćca i szybko dojdzie On do siebie, otoczon życzliwością wielką i opieką tylu mężów i białogłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 07.06.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Wiadomo domowe "żarełko" zawsze lepiej smakuje, a jeszcze podane przez kochane osoby to już więcej nie trzeba. Idzie ku lepszemu dużymi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Bonetko, jak to dobrze, że masz dla nas takie wspaniałe wieści!!! Cieszę się ogromnie i aż podskakuję mimo moich pleców uszkodzonych letko. Tomeczku, wiedziałam, że walczysz, wiedziałam, że się nie dasz!!! Jupiiiiiiiii!!!! A z tymi fotkami - poszło PW, najprawdopodobniej nie widzisz ich, bo nie ma ich na serwerze, fotosik albo inne względy i są usunięte. Jeszcze raz Ci bardzo, bardzo, bardzo dziękuję, Kochana!!!! O, i od Jaśka takie dobre wiadomości - no pięknie jest!!! Dziękujemy Wam, Kochani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 strasznie (nomen omen hihi) sie ciesze dobre duchy czuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.06.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 idzie ku dobremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.06.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobre wieści ... ... na pewno cały zespół KMF się ucieszył ... i instrumenty stroi... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 07.06.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 oj jak się cieszę dzięki wam za wieści gwożdziku powiedz jeno jak moją diduridę(da) nastroić powiedzmy że ja se wypoleruję instrumenta do połysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 07.06.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Cieszymy się!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobre wieści ... ... na pewno cały zespół KMF się ucieszył ... i instrumenty stroi... ... a co to ja miałam za pamięci? chyba wyć i falować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jesteśmy ukontentowani takimi obrotami spraw. W spokojności ducha można dziś zasnąć. O chwała Wam Niosący Wieści !!!! ( w tle miliony rąk z zapalonymi zapalniczkami i chorus Janielskich Peanów na cześć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 oj jak się cieszę dzięki wam za wieści gwożdziku powiedz jeno jak moją diduridę(da) nastroić powiedzmy że ja se wypoleruję instrumenta do połysku INSTRUKCJA obsługi DIDURIDY: Diduridę ustawić na podstawce. Upewnić się, że jeszcze nie odcięli nam prądu, bo didurida jest na prąd. Zbiorniczek na pieniądze napełnić kilkoma monetami ... aby reszta wiedziała, że warto wrzucać ... Termostatem ustawić pożądaną temperaturę, zależną od didurowanej melodii Przewód diduridy włączyć do gniazdka sieci elektrycznej stroną zakończoną wtyczką ... Zapalenie się czerwonej lampki sygnalizuje pracę urządzenia, a nie alarm. Nie ma sensu uciekać. Sprawdzić poślinionym palcem, czy didurida ma dostatecznie wysoką temperaturę ... i wydaje dźwięki ... Grać. W przypadku oparzenia palca odszukać instrukcję „Pierwsza pomoc przy didurowych oparzeniach”. a co to ja miałam za pamięci? chyba wyć i falować nie zawracaj "gitary" Szefowi ... sprawdź 20 stron wcześniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 No i pięknie! Na takie widomości czekaliśmy Bardzo, bardzo się cieszę!! Tomku, oby tak dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 nie zawracaj "gitary" Szefowi ... sprawdź 20 stron wcześniej ... no właśnie tego chcialam uniknąć ale dobra ... gdzie mnie rzucą i co rozkażą to wykonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts