monia i marek 07.06.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 bardzo dobre wieści niech teraz już będzie z każdym dniem lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.06.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dobre wieści przyniosłeś Johnzee. Tomku super. Popatrz co Ci tym razem przyniosłam, jeszcze ciepłe zdjęcie Piękna tęcza nieopodal mojego domu ...pierwszy raz na oczy widziałam początek/koniec tęczy... http://foto0.m.onet.pl/_m/debd7f41169158d45020f6c9be3d10d4,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Trzeba lecieć z łopatą Edzia. Bo ponoć na końcu tęczy.. Kapselek od piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 07.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Piękny dzień, piękne wieści. Tomaszu zdrowiej szybko i wracaj do sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 no to dziołchy ...................pantalony w ruch, instumenta usztywnić , biusty popoprawiać, zaraz zaczynamy próbę.............perkusista w gotowości, diduride wpuścił do zespołu więc musimy ja wkomponować całość .......wielkim krokami zbliża sie premiera więc zaczynamy............raz, dwa .trzy.........układzik od początku.............lecimy.................depesia pałka za mało sztywna, popracuj nad nią.............i raz i dwa .................bonetka gacie ci sie obsunęły, w kolanach masz................ziaba przestań sie śmiać bo biust ci drga zamiast falować....................i jeszcze raz............raz i dwa..................uwaga wiję się między Wami..................perkusista znowu zagląda mi pod spódnicę.........graj chłopie , graj............tylne rzędy nie rozmawiać tylko podskakiwać..........diduride -----głośniej ....................a teraz nogi , góra , dól i bok, góra , dół i bok............depesia nie trzymaj się ziaby ino sama tańcz.........wyżej nóżki..............synchronicznie, razem, równo...................ciemności, ciemność widzę ciemność.....................i prąd wyłączyli.................następna próba jutro wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 No ja nie mogie, toż tę pałkę usztywnialim dopierutko wczoraj! A Ziaby to ja się nie trzymałam, proszę pani treserki, tfu, trenerki, tylko Ziaba chciała gacie poprawić, to sie na mnie oparła, bo ja jak ta opoka jestem, proszę pani. A perkusista to chciał ze mna pałki wymieniać jeszcze, bo jego miększe jakieś, proszę pani. I jakoś tak szybko się pani wiła, że nie zdążyłam się przyjrzeć. Kuffa, może chociaż Bonetka jakieś żarcie podrzuci...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 07.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 to może ja tej diduridy do pruundu włączać nie będę , tylko wam pod prawe kolanka podłożę i pomogę w synchronizacji wymachów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 No ja nie mogie, toż tę pałkę usztywnialim dopierutko wczoraj! A Ziaby to ja się nie trzymałam, proszę pani treserki, tfu, trenerki, tylko Ziaba chciała gacie poprawić, to sie na mnie oparła, bo ja jak ta opoka jestem, proszę pani. A perkusista to chciał ze mna pałki wymieniać jeszcze, bo jego miększe jakieś, proszę pani. I jakoś tak szybko się pani wiła, że nie zdążyłam się przyjrzeć. Kuffa, może chociaż Bonetka jakieś żarcie podrzuci...? depesia wczorajsze pałki sie nie liczą................mają być świeże ,stojące i dzisiejsze............perkusista za długo swoja moczył to mu zmiękła........ a Ziabę uprasza sie o przyciągnięcie gumy w gaciach co by nie spadały, nich stary jej na guzła zawiąże.....albo nową gumę wciągnie jak stara nie trzyma..........a ja tak szybko się wiję że nie widać.......matkę dyrekcję uprasza sie o nastrojenie diduridy bo fałszywe tony wydaje i się pierwszy rząd bardzo myli............i nie nastawiać tak wysokiej temperatury , bo dziewczyny w drugim rzędzie rozbierają sie do rosołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Paty - zasługujesz nie tylko na tamburyn i wicie się jak piskorz ... ...dzielnie zastępujesz dyrygenta (któremu wybaczamy, bo Ojcem się zajmuje) ... Paty - pięknie rozpisujesz partie dla orkiestry KMF .... .... tylko nie obrażaj perkusisty ... i jego pałek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ekhm, chciałam wypiskać, że ktoś mnie podszczypuje notorycznie . A w ogóle proszę treserki, to co treserka uważa za warkocze , to ten teges chyba męskie są te, no, baletówki z przedłużoną nogawką. A ta dziurka nie służy do podciągania podbródka ino jest elementem wywietrzającym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 07.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jak miło przeczytać dobre wieści, tak trzymać Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 A ta dziurka nie służy do podciągania podbródka ino jest elementem wywietrzającym.. Myć się psia krew, nie wietrzyć Synu Komturowy!!! Radam takich wieści słuchać!!!! Azali wieksza ich ilośc wskazana jest wielce, bo niedosyt czuję ogromny!! Uszanowania dla Rodziciela niniejszym złożyć proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 07.06.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Patusiu Pani Psorko .... .bo mi gumka pękła , widocznie jakasić licha była ...może chińska ? a może ona tak z naprężenia ogólnego pękła a mówiłam że trza mi przeponą oddychać a nie brzuchem ...nie wiem dlaczego ale jak oddycham to mi się brzuszek rusza ..Pani też ???? . ...bo chyba muszę menisk wklesły z brzuszka zrobić i wtedy nie będzie kłopotów bo jak ciut wystaje to sama Pani widzi ....... dobrze ze to na próbie bo co to by było gdyby jakieś rządowe ludki zobaczyły ?.....dosniosłyby komu trzeba i za obrazę moralności by mnie zabrali na 24 h i co byłoby ??? beze mnie występ miałby się odbyć ??? nigdy !!! ... żyłkę sobie wciagnę taką od wędki ( dużo jej na kołowrotku ) ..tylko żeby mnie nie przepołowiła na pół bo strój się zabrudzi a pralni w promieniu 30 km nie ma i co ??? takie wspaniałości w balii prać i kijanką nie uchodzi .....jeszcze by sie falbanecki posuły ..a strój na urodzie stracił .... a czy my mamy jakieś ubezpieczenie od nn ?? na te okoliczności te uszkodzone pałki , połamane laski , uszkodzone brzuszki , nózki , i taki podobny repertuarek ??? Komturku i Arturku dobranoc ...stąpania między gwiazdami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.06.2009 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ... chyba się starzeję i przestałem już być "raptusem" ... "małą łyżeczką - nie chochlą" powoli ... MUSI się udać ... OBA DWA przypadki ... choć oczywizda chcielibyśmy aby to nastąpiło jak najszybciej pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2009 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzień dobry! Rześkie powietrze u nas, słońce już wstało, piękny ranek dzisiaj! Chyba uporczywe treningi skutek dają, kości mnie się przyzwyczajają i coraz mniej bolą. A rozciągnięta to jestem jak stara guma do gaci. I jeszcze się rozciągam. Tomku, kolejny dzień powrotu do zdrowia przed Tobą. Już pieknie sam jesz, to najważniejsze, teraz rekonwalescencja będzie postępowała na pewno bardzo szybko. Kciuki cały czas trzymamy i na każdą wiadomość bardzo czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 08.06.2009 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Tomku - znowu troszkę dobrych wieści od Ciebie - wspaniale.Przesyłam Ci zapach chałeczki, którą wczoraj upiekłam i mnóstwo siły i pozytywnej energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.06.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Przepyszne dzieńdobry ! Na niebie ani chmurki, ptaszory dają ile sił po gardłach, muchi śmigają zadowolone bo ciepło po tyłku, ech , lato w przedsionku . No to jedziemy ze śniadaniem http://maciek.mniam.org/blog/maciek/20070608061943dsc03259.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.06.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 .....i nie nastawiać tak wysokiej temperatury , bo dziewczyny w drugim rzędzie rozbierają sie do rosołu rosół poczszebny, Komtur lubi takie cóś. A rajtuzy się przydadzą do cedzenia wapna na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 08.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witajcie jak tam Skarbeczki ? ee słońca nie ma i co to za porządki Ale co tam . ..ja sobe siadam i śniadanie Ziabki ze smakiem zajadam ...chyba sami wszystkiego nie zjecie? ..mnie okruszek wystarczy malutki, jaki jedzą kasnoludki za to koniec musi być obfity mający takie sobie profity : ciasteczka z miasteczka , pierniki z ameryki , cukiereczki z beczki ( Linda? ) i jakieś groszeczki ( orzechowe , rodzynkowe , migdałowe, ananaskowe ) Kaweczką popijemy i najedzeni bardzo będziemy ) a jaka wtedy adrenalina tylko brzuszek się lekko napina ( nic dziwnego że gumki strzelają ..i to nie na wiwat ) To jak, , muzycznie zaczynamy dzień , prawda ??? może od Bacha ? http://www.youtube.com/watch?v=ENQXK4Ardgg słoneczka i radości , apetyciku na śniadanie a nich tylko Który nie wstanie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 08.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 a u nas na zachodzie pogoda dopisała dzisiaj - słoneczko świeci i od razu łatwiej wierzyć że popisowe ozdrowienie chlopaków przed nami Czuć wakacje w powietrzu ... wciągam haust tego cudownego przedsmaku lata i zaciskam kciuki za zdrowie Tomka i Artura Tradycyjnie - będzie dobrze - MUSI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts