Paty 08.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A zaczęło się tak niewinnie...od Kankana Nooo dziewczyny, ćwiczcie, ćwiczcie, bo ja widziałam Panią Treserkę z biczem w ręce i wygląda na to, że nie zawaha się go użyć http://www.obmawiamy.pl/hey-dont-laugh-shouldve-seen--large-msg-123620062691.jpg tak potwierdzam to ja ............... strzelać z bacika bede i po dupkach smagać......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Przepraszaaaamm ... czy tu biją ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Przepraszaaaamm ... czy tu biją ... bić będę jak nie będziecie równo ćwiczyć............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Bry wieczór... Wieści o Komturze mocno pomyślne, cieszę się bardzo. Natomiast niepokoi mnie ten pejczyk w rączce Paty... Paty! No ja nie wiem czy my to przeżyjemy... Ten stres - żeby nie oberwać - chyba do dobrego nie prowadzi... PS. Mam nadzieję, że krajanki bić nie będziesz, cooooo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 08.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Patusia a ja mam na Ciebie sposób ...wynajmę sobie kobietę węża i będzie ok no wiesz te Twoje sztuki ...co, chcesz mnie rozedrzeć na amen i jeszcze te kieliszki ...no gdyby chociaż ciasteczko to jeszcze jeszcze . a kto mnie później połata ? hę ? to ja wolę coś innego ...np. TO ...tu bardzo chętnie ..strzelimy zamiankę tylko partnera potrzebuję i ciuchów http://www.fulereny.blink.pl/mum/IMPOSIBLE.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Przepraszaaaamm ... czy tu biją ... bić będę jak nie będziecie równo ćwiczyć............... Ooooooo ... wypraszam sobie .... ja nie ćwiczę bo ja z Komturem w głównej loży pod modrzewiem zasiendem i bendem oceniać ... no jak pragnę zdrowia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dzień dobry! We spa-jacuzzi się z Ziabą wyleżałam, to i lepiej mi. Jak będą bić bacikiem to ja się wypisuję, Sołtys mówi, że brzydko wyglądam, jak się mnie pootłuka, a doświadczenie wielkie ma. Najwyżej na imprezie prywatnej jakies solo dla Komtura odstawię. Tomek, Ty słyszysz i widzisz? Wstawaj, kochany, bo nas tu Treserka zajeździ, jak amen w pacierzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.06.2009 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Przepraszaaaamm ... czy tu biją ... bić będę jak nie będziecie równo ćwiczyć............... Ooooooo ... wypraszam sobie .... ja nie ćwiczę bo ja z Komturem w głównej loży pod modrzewiem zasiendem i bendem oceniać ... no jak pragnę zdrowia ... prawdę prawi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 09.06.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dzień dobry Nareszcie słońce oczy się smiieją, serduszko bije szybciej a dusza podskakuje radośniej Patrzę ze żdziwieniem na piękno tego świata. Czy może być coś wspanialeszego niż ten widok ? .... chyba nawet widok wszechśiwiata z kosmosu nie jest taki ...bo tamten jest piękny ale monotonny a tu tyle barw , zapachów , dzwięków , dynamiki ..... Dedykuję Wam Wszystkim coś, co dziś rano w duszy mi gra ( słowa , muzyka , obrazy , ....... tam są też jeziora z lotu ptaka i .....żabka ) Wspaniałego dnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 http://i95.photobucket.com/albums/l146/komarka/tortilla2.jpg Poooochwalooony śniadaniem ! W takie dni to się powera dostaje. Tomku, jest przepiękniście , z rana trzmiele urządziły sobie zlot na tarasie i naradzają się gdzie by tu bzyknąć. Eh..( tu odgłos trzeszczących stawów w momencie przeciągania ) eh cuudnie jest kurde bele, przecudnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Śniadanie spożyłam, kawa by się przydała, ale trudno ... sama o siebie zadbam... Dzień dobry wszystkim Jak tam nasze chłopaki się czują????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Przepraszaaaamm ... czy tu biją ... bić będę jak nie będziecie równo ćwiczyć............... Ooooooo ... wypraszam sobie .... ja nie ćwiczę bo ja z Komturem w głównej loży pod modrzewiem zasiendem i bendem oceniać ... no jak pragnę zdrowia ... prawdę prawi, Ty Dochtór jak już coś powiesz to sama mądrość!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kawa dla potrzebowalskich. http://chce.to/content/goto/big.10298.2571AAEB-0E57-4938-A6DA-58398C14AE07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.06.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 cześć pozdrowienia zostawiam i czy sa jakieś świeże wiadomośći? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 09.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A ja ciasteczko do kawy gorące z truskawkami wyjęte przed chwilką z piekarnika ... http://www.fulereny.blink.pl/mum/ciast.079.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 u la la ...kawa i ciacho jakie zapachy Tomku jakie dzisiaj wieści dostaniemy od Ciebie ? może skusiłeś sie już na łyk ŻUBRA wczoraj ? z pozytywnymi myślami i uśmiechem życzę miłego dnia -wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tomciu caly czas myslami jestesmy z Toba nadal trzymamy kciuki i mamy nadzieje na calkowity powrot do zdrowia i za Artura rowniez .... z calej sily !!!!! P.S. dziewczyny , nie wywijajcie tak tymi pejczykami , bo jakas krzywda sie komu stanie Maaaatyyyldo !!! dobrze , ze jak tak daleko ....mnie nie dogoniat poza tym dzielnie cwicze pod okiem osobistego trenera , ktory jest bardzo zadowolony z moich postepow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 09.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mam wiadomości Nasz TOMECZEK robi dalsze postępy Podnosi powieki na dłuższą chwilę......logicznie rozmawia ruchem powiek czy ścinięciem dłoni potwierdzając lub negując odpowiedż.. sam potrafi przesunąć troszkę nogi ...( zmienić pozycję ) . Płuca ma czyste tylko w oskrzelach cos tam jest ale to dlatego że jest ta rurka w gardle ...za kilka dni ją wyjmą .... Ma rehabilitację codziennie ale trzeba ją prowadzić bardzo ostrożnie bo jest bardzo słaby i przy większym wysiłku skacze Mu cośnienie Bardzo chętnie je przecierane zupki i mięsa .( ne można solić potraw ze wzgledu na ciśnienie ) . Ma apetyt Najprawdpodobneij potrzeba będzie tylko jeszcze jednej operacji kosmetycznej , druga ( wchłonęło się samo ) jest zbędna Wieści świetne ...dalszy postęp , nabieranie sił , słowem WSPANIALE Moje zdanie jeśili mogę mieć takie to, rehabilitacja jak najbardziej tak ale ostrożnie !!! i rozsądnie !!! bo właśnie czasami bardziej wysiłkowa prowadzi do drugiego wylewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wspaniale. Mam nadzieje, że jedzonko bez botwinki i koperku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 09.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 bonetko - świetne wieści. Tomku - siły do rehabilitacji wysyłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts