ewusia 09.06.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 wspaniałe wieści bonetka dzieki, malutkimi kroczkami do zdrowia Komtur nam idzie aż sece sie raduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Bonetko, Kochana Dziewczyno, wiedziałam, że nas nie zawiedziesz! I cos na żab pysznego jest i dobre wieści są. Tomku, dbaj o siebie, niech Cię tam za mocno nie męczą, dochodź do zdrówka swoim tempem i rytmem, powoli i spokojnie, my tutaj zaczekamy. Kciuki będziemy cały czas trzymać, dobrą energię wysyłać i szykowac się do wielkiego występu - im więcej czasu, tym bardziej czaderskie numery wyćwiczymy, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dobrze jest. Bonetka czy ja Ciem mogę usynowić .. no ucórkowić ? Twoje blaszki z wypełnieniem są wystarczającą rekomendacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ciesze się jak cholera!!!! Super informacje!!! Komturze staraj się i nie poddawaj!!!! Ziaba, za tę kawę to ja Ci nie wiem jak wdzięczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Brawo Tomku , tak trzymaj Nie daj się za bardzo zamęczać, idź swoim tempem . Wszystko będzie dobrze tylko trzeba na to czasu . Wyjeżdżam na kilka dni i po łikendzie spodziewam się wielkiej porcji dobrych wieści Pozdrowienia dla Twoich Bliskich i calej muratorowej Bandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 09.06.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tomku trzymaj się, szanowna rodzinko Komtura duużo sił życzę. Macie pozdrowienia od moich koleżanek i kolegów z pracy którzy przesyłają silne fluidy wsparcia oraz kibicują ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ... wiem, że nie łatwo ... wiem, że nie szybko Nauczyłem sie jednak cierpliwości ... choć niecierpliwie czekam na pozytuwne wieści ... ... (na temat "obu" oczywizda) pozdrawiam w oczekiwaniu (choć małymi "skokami") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Bardzo sie ciesze z kolejnych dobrych wiesci Mocno trzymam kciuki za rehabilitacje, spokojnie, spokojnie, powolutku, w koncu nie od razu Rzym zbudowano ( w koncu to forum budowlane, nie? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dobrze jest. Bonetka czy ja Ciem mogę usynowić .. no ucórkowić ? Twoje blaszki z wypełnieniem są wystarczającą rekomendacją. Ziaba ja Was obie zaadoptuję, kcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nowe wieści o Arturze Wczoraj było robione badanie tomograficzne, wygląda na to że trzustka będzie w stanie całkowicie wrócić do poprawnej pracy, bowiem nie ma żadnych elementów martwicy. Obecnie Artur nadal przebywa w śpiączce, albowiem po ostatnim wybudzeniu się zaczął lekko 'rozrabiać', wypinał sobie rurki i chciał iść do domu Teraz nabiera sił, bowiem czeka go jeszcze jedna, drobna operacja, trzeba usunąć kamienie, które stały się powodem problemów z trzustką. Wierzymy, że Wasze wsparcie i energia witalna którą codziennie mu przesyłacie bardzo pomogła mu w przezwyciężeniu najgorszego. Oczywiście prosimy o dalsze wsparcie, aż do całkowitego wyleczenia i powrotu do domu maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Maxiu strasznie się cieszę, oj nawet nie wiesz jak. Wiecie co, niby człowieka się nie zna, niby obcy..a przecie swój już jest, NASZ.. Ty , trzustka, jak ci się znów pracować nie będzie chciało , to ci tył skopię JoolaTwoja adopcja była by lepsza od trafienia dużej kumulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Maksiu, świetnie!!!! Ten Twój Artur to niezły jest Pozdrowienia dla Niego serdeczne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jest po prostu super i czadersko! Maksiu - cieszę się niebywale i ogromnie, suuuuuper!!! Gratuluję i nadal obu chłopaków wspieram!!! Joola - weźże te Twoje ucórkowione Ziaby i Bonetki i przyjeźdżaj z nimi na wczasy rodzinne do mnie, mam bardzo dużo atrakcji dla dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 DePSia, to ja poproszę o zestaw : 190/90/32 no ewentualnie 30 . czasami musowo ósemki wyrwać trochę wcześniej niż ustawa przewiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 09.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jestem zaszczycona tą adopcją ja oczywiście nie załuguję na cos tak pięknego ......... ogromnie się cieszę Maksiu bardzo się cieszymy .....Ludzkie zycie jest najcenniejsze na świecie nie ma nic co mogłoby sie równać z tym właśnie . Ból , choroba czasami dotyka człowieka , wtedy nic nie cieszy, największe bogactwa świata ,... przychodzą myśli i co z tego ? .....oddalibysmy wszytko za chwilę bez cieprienia , ogólnie za zdrowie .... Będziemy wspierać naszych Panów oraz Wszytkich tych którzy tej pomocy potrzebują .... Nadzieja , miłość do drugiego Człowieka i wiara w powodzenie ...będzie nam kirunkowskazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jest po prostu super i czadersko! Maksiu - cieszę się niebywale i ogromnie, suuuuuper!!! Gratuluję i nadal obu chłopaków wspieram!!! Joola - weźże te Twoje ucórkowione Ziaby i Bonetki i przyjeźdżaj z nimi na wczasy rodzinne do mnie, mam bardzo dużo atrakcji dla dzieci... To są duże dziewczynki, one potrzebują wyrafinowanych uciech Widzisz Depesia co takiej Ziabie się marzy...1,90 się jej marzy...no nie powiem...ma dziewczyna gust...to po mamie Bonetko skarbie zasługujesz na adopcję. Ziabunia też, tak jak Wy gotujecie No adoptuję Was z całym Waszym talentem kulinarnym Jestem skłonna nawet postulować do pani treserki, coby Was z zajęć z akrobatyki zwolniła na to konto. Ja będę ćwiczyć podwójnie coby nie przytyć za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no tak treserka nie widzi to cuda się dzieją zamiast ćwiczeń.................bacikiem smagnę po dupkach to zaraz się weźmiecie do roboty.......... figury przećwiczone????????????? akrobacje utrwalone????????????? będziecie się tu adoptować, zmawiać jakieś ciacha nie tylko w blaszce ................oj dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!od jutra próby trzy razy dziennie i nie ma , że boli............ziaba kieliszki zorganizować, depesia linę na której będziesz wisieć, bonetka karimatkę której będziesz się gła............... no..............raz .......................świst bacika................i raz i dwa i trzy ..............świst bacika................raz, dwa, trzy perkusista trzymać sztywno pałki i gramy...............ja się wiję...............dalsze rzędy falujemy biustem, wyginamy sie .............nooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wy się tu nie wygłupiajta, bo Komturowi ciśnienie skacze! W kiecki przyzwoite się zaraz przyodziejta, dekolty pozakrywać (chusteczki są w sali prób pod parapetem) i pieśni nabożne, przyśpiewki ludowe (ale te przyzwoite, nie weselne!) ywentualnie patriotyczne ćwiczyć! Melodia ma być spokojna, coby do tempa ćwiczeń pasowała! "Zachodźże słoneczko, skoro masz zachodzić..." Czemu uciekacie? Że co? Że śpiewać zaczęłam? No przeca zawsze mówiłam, że nie umiem. Piejcie same! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No ja to mam w sumie lepiej, bo jak wiszę sobie na tej szmacie to i bacik mnie nie sięgnie. Joola - MAM atrakcje dla TYCH dzieci, słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 09.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Patusiu Ty się tak wijesz i wijesz może jaki ś repertuar na wzór korkociągu do wina byś publiczności zaaplikowała ...bo on też się tak wije ..i wije w korku w szyjce butelkowej .....co Ty na to ??? Jooluś Kotku Ty masz taki zgrabny tyłeczek że niepotrzebne Ci żadne dodatkowe ćwiczenia zupełnie !!! ...ale to że chcesz za nas cierpieć katusze i na rany bacikowe ( tzw. krwawe basaje ) się narażać zasługuje na duuuze uznanie i wielką pochwałę Depsiuniu Ty się tak nie kołysz bo wiadomo jak ta szmata jest umocowana ? ...jeszcze się urwie !...nie mówię że pod Twoim słodkim cięzarem ..absolutnie ..ale mnie kiedyś żyradol spadł na łózko ( poważnie bez jajeczek , w sypialni nawet o dziwo się nie pobił ) taki mocno osadzony miał hak ...a spadł co bardzo dziwne po paru latach ( ale to u mnie ..i tu wszytko jest mozliwe ...albo coś się leje albo co innego ., przyzwyczaiłam się że nie moze być normalnie jak u innych ) Tak , że trzeba poprosić Gwożdzika zeby sprawdziwł co i jak i dla bezpieczeństwa siiatkę pod Tobą rozpiąć Agdusiu Ty byś nie umiała śpiewać??? chyba coś oszukujesz ...... Jak Chłopaczki na drugi boczek się przekręcacie ? a sny jakieś macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts