Nefer 09.06.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Całuję Tomek Tylko powoli :) I pozdrowienia dla Artura Będzie dobrze u obu Panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.06.2009 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nefer naprawdę powoli, bo mu się ciśnienie dzwignie, Panowie jestem pelen uznania, ale przecież nie mogło być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2009 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nabożne pieśni! Nie wiem, jak inni, ale ja uciekam na sam dźwięk tych słów! To już wolę wisieć na tej szmacie. Bonetko, a co mi tam, najwyżej zletę, aż tak wysoko nie jest, a ja gibka jestem to i jak kot pewnie wyląduję. Zawijam się... odwijam... zawijam... odwijam... Bardzo przyjemne zajęcie. Tomek, jak dzisiaj samopoczucie? Na pewno coraz Ci lepiej, kochany, jesz już jakieś jedzenie, a nie sonda i rurka do żołądka, teraz będzoe wciąż coraz lepiej. Dzień dobry mówię i kciuki niezmiennie trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.06.2009 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 No to jadę na wieś, pójdę do sołtysa, może coś ukisił. To jak Tomek wstanie byłoby jak znalazł. Na wzmocnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.06.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Przyszłam się przywitać z raniutka i powiedzieć Dzień Dobry. Dziś dzionek zapowiadają deszczowo - gradowy a mnie się gębula śmieje od dobrych wiadomości Trzymam kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 10.06.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 jesteśmy.. sercami i myślami dzień doberek TOMKU I ARTURZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 10.06.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam Was i cooo ? Kto śmiał przyjśc i słoneczko zabrać ???!!!!! ja się tak nie bawię .....i mi przykro ......co to za lato ??? ale co tam . ..kramik otwieramy i dla Chłopaków gramy mam dla Was dzisiaj ( moze Ktoś widział ale moze nie wszyscy ) Kosmos widziany okiem teleskopu Hubble ..... http://www.fulereny.blink.pl/mum/Hubble.pps trochę długo się otwiera ale chyba warto ..przesyłam Wam słoneczko ..widziane własnie z Kosmosu ..i wszytkie te piękne obrazy ( Jupiter wyglada zupełnie jak ........marmur dobrego dnia i SŁOŃCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 U mnie słoneczko świeci od samego rana! Mogę komuś podesłać kilka promyczków, jeżeli potrzebuje. Bonetka, ja NAPRAWDĘ nie umiem śpiewać. Bardzo nad tym faktem ubolewam. Depsiu, ja też do pieśni nabożnych nabożeństwa jakoś nie mam, ale skoro i tak śpiewała nie będę, to mi tam rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Doobry dzień ! http://th.interia.pl/10,oikuchnia,3ef76bc952512/49f05c301677d_440.jpg http://www.skarbmamy.pl/grafika/127/herbata_0001.gif Rześko na świecie Tomku , jednak sroki nadają deszcz w późniejszym czasie. Truskawki przeżywają swój szczyt formy a czereśnie w tym roku wyjątkowe.. Pachnie jaśminem, peoniami , zaczynają kwitnąć róże. I żeby nie było tak cudnie, mszyce latosie też wypasione . Lato chłopaki, lato zaraz, wracać tu ciupaskiem, brzuszki trzeba opalać , komary bić, zimne piwo żłopać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Tomku, Arturze trzymam nadal kciuki za Wasze ozdrowienie. Słoneczko dzisiaj świeci to dużo ciepełka i energii przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Depsia, weżże podkurcz nogi przy tym wywijaniu, bo mi skalp z głowy zdzierasz A w ogóle to mogłabyś się trochę wyżej podwiesić, ja z metra cięta jestem to jakoś przemknę może, ale tu wyższe ludzie som!!!! Informuję też lojalnie, że przy nabożnych pieśniach jakaś głupawka mnie dopada, to wiecie ... Słońce mam!!! Wydarzenie dnia normalnie !! I wysyłam to słoneczko do chłopaków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Oooo i u mnie słoneczko grzeje i to porządnie! To ja to moje słoneczko też chłopakom ślę (małpując od Brazy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 10.06.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no tak ...oczywiście SŁONECZKO ...tylko do Chłopaków tak???? ...dobrze i pięknie a my to co ? dla nas to już nie przecież my też potrzebujacy jesteśmy ...chociaż odrobinkę Agdusiu Ty o nas myslisz i dla chętnych promyczek przesyłasz ...DZIĘKUJĘ .....a śpiewem się nie martw ...jedni mają tak a drudzy inaczej ..... Ty za to jesteś MISTRZYNI PIÓRA ...i zobacz co z tego że ja umiem śpiewać jak pisać to zawsze coś żle zrobię ..i co z tych pieśni ...tutaj ...do czego się przydają ??? do niczego a pieśni nabożne ....jesli takie w zaczeniu ludowe ..to ja wiem ..ja niekoniecznie ...natomiast piękne w prawdziwym znaczeniu nabożne , pobożne itd niektóre są piękne ....( np. Ave Maria nie jest ??? ) Może macie na mysli moją wczorajszą Bajora? ....mnie się podoba ....... ja z drugim śniadaniem ...wątróbka wieprzowa z cebulką .. http://www.fulereny.blink.pl/mum/ciast087.jpg układ ogórkowy specjalnie dla Kochanej Patusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Tomku troszkę mnie tu nie było (nie miałam dostępu do sieci), ale cały czas trzymam kciuki za Twoje zdrófko Za Artura też trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 w dalszym ciągu mocno zaciskam kciuki za Tomka i Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Wątróbka mniam! Braza, Ty się nie czepiaj, bo ja wysoko wiszę, jak ja będe wyglądała z podkurczonymi nogami? Nóżki to z przeprostem powinny być, paluszki wyciągnięte i obciągnięte - i tak właśnie robię! Poza tym, podobno miałaś siedzieć pod modrzewiem, to czego się po scenie pętasz? Ukłądu nie umiesz i teraz przez to ja o Twój skalp zaczepiam. Kocham piękne pieśni nabożne - prz Ave Maria prawie zawsze płaczę. Uwielbiam śpiewać kolędy. A te "nabożne" to mi się z zawodzącymi babciami kojarzą, każda na swoją nutę... No to nie lubię ich... A te religijne lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nie ma bata, słoneczko musi być u chłopaków, bo u mnie właśnie poszło precz ... znowu qurna grzmi Depsia, się z Ciebie taka pryma baleryna zrobiła, że już nie pogadasz normalnie A po scenie się pętam, bo to moja scena jakby kto nie wiedział i na mnie gromy od Komtura spadną, jak coś będzie nie halo, to wolę uważac na wszystko! Patty ... za słabo tym bacikiem machasz, jak bony dyny, pyskate się zrobiły takie te tancerki, że ło matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Tomciu - zdrowiej nam szybciutko bo Zlot niedługo, a obiecałeś że się na nim spotkamy zupki - no cóż..... teraz już wiesz co jadłeś jak byłeś niemowlęciem zdróweczko dla Artura chłopaki trzymajcie sie cieplutko bo ta pogoda taka zwariowana i uwaga na przeciągi teraz Was dwóch wspieramy , ale mam nadzieję że juz nikt tu nie dołaczy - Zdróweczka dla Wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Tomku korzystam z okazji, ze jest znowu ineternet, choc bedzie na kilka dni tylko. Wciaz mysle o Tobie i przesylam dobra energie. Zdrowiej szybciutko. Nie jestem w toku i nie wiem kto to jest Artur ale widze, ze ktos potrzebujacy naszego wsparcia, wiec zycze wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jestem myślami z Tobą Tomku i z Arturem, fluidy ozdrowieńcze przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts