Afrodyta 13.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Wiecie co.. dziś zdarzyło się coś dziwnego... otwierałem Dziennik - Mazurską Chałupę Komtura, i pierwszy wpis jaki mi sie pojawił to pierwszy wpis Tomka na piątek stronie: http://forum.muratordom.pl/mazurska-chalupa-komtura,t57217-240.htm przeczytajcie i powiedzcie, czy to nie były słowa prorocze??? m. maksiu najbardziej cieszy mnie "wrócę" galka buziaczek doleciał bonetka - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 maksiu - faktycznie ale wróci ... juz niedługo może sam do nas napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No to i ja się dołożę z wieściami od Artura: Jest już lepiej, dużo lepiej. Artur jest przytomny, świadomy i kojarzący. Co prawda nadal jeszcze na OIOMie, ale to już kwestia najbliższych dni, kiedy opuści ten oddział. Rozmawia już logiczne, wypytuje o dzieciaki. Gołym okiem widać, że jest dużo lepiej. Wszystkim energosłaczą i dobrze życzącym jeszcze raz bardzo dziękujemy oraz prosimy o jeszcze troszkę wsparcia. maksiu Przecudne wieści tego 13-go. Już mi brakło siły aby i Arturowi "kronikę" założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Afrodyto - szacun ogromny!!!! Świetna robota Napisał "wrócę" to i słowa dotrzyma - Komtura słowo cenniejsze od złota Ale coś ucichło o treningach, czyżby nasze kankanistki uznały, że lepiej już być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2009 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ja to już zachwilę będę mogła wznowić treningi pełną parą. Sołtys prześcieradła mi powiązał i pod dachem stodoły przyczepił wysoko, więc mogę ćiwczyć ile wlezie. Nasze jaskółki już wiedzą, że gniazda ich widzę i na inspekcje przychodzę, czy dobrze dbają o pisklęta. Dzień dobry - oby nareszcie słoneczny, ciepły i bez tego wiatru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.06.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 maksiu, to musi być dobra wróżba a Komtur robi co może aby słowa dotrzymać - spójrzcie, on te postępy w ciągu jednego miesiąca poczynił, co przy jego pierwotnym stanie jest niesamowite!!! Brawo Tomciu! A jak widać z wieści maksiowych, Artur bierze przykład z kolegi w niedoli i stara się kroku dotrzymać pozdrawiamy i Artura!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dzielne te nasze chopaki długi weekend mi sie kończy , pogoda do zadka była, ale dziś ..... pięęęęękne słonko , zaraz idę se pysia poopalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ja też się przywitam. Dzień Dobry, oj dobry, dobry. Słoneczko do okien zagląda. Rozjaśnia promieniami zieleń za oknem. Jak pięknie wygląda świat w słońcu skąpany Chłopaki, do roboty, no ruszać się, ruszać, bo nam się pogoda coraz lepsza robi i zachęca do wyjścia na świeże powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Afrodyto w jakim raju mieszkasz, że słonko w okna Ci zagląda w Warszawie zimno, mokro i ................. prawdziwie polskie lato jest Chłopaki, nic to za niedługo słonko i tu świecić będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dzień dobry,witam i pozdrawiam Tomka i Artura. U nas dzisiaj też słoneczko piękne ale leżaczek odpada bo wiatr taki ,że w porywach mógłby mnie sponiewierać razem z leżaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam! grupę taneczno--akrobatyczną widzę , ze Depesia wzięła się do roboty, bonetka pichci i piecze ino Ziaba gdzieś polazła i jej chyba prze łikend nie było...........pewnie falowanie biustem ćwiczy i układanie kieliszków w odpowiedniej pozie......... Wczoraj było tak zimno , że mało mnie szlag nie trafił, lało caluśki dzień, dzisiaj przestało ale zachmurzone i paskudnie...................CZY BĘDZIE CIEPŁO ????????? ileż miesięcy można chodzić w płlaszczyskach.................. Uwaga!!!!Ogłoszenie!!!!! Zgubiłam bacik, uczciwego znalazcę czeka nagroda ( smyrgnięcie owym bacikiem w celach...... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 14.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witajcie! U nas też dzisiaj pięknie słoneczko wstało i ciągle świeci . Nie jest zbyt ciepło, ale po ostatnich dniach ta rześkość jest wspaniała. I właśnie dla WAS CHŁOPAKI to słoneczko, dobre fluidy z ciepłymi promykami i życzenia - coraz więcej sił i szybkiego powrotu do bliskich i do nas na Forum . Pozdrawiam. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 14.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dzień dobrek Wszystkim goście pojechali a tu wiatrzysko , pochmurno i deszczowo ...(( FATALNIE !!! i Kto tam na górze tak rządzi ? ...chyba niegrzeczni jesteśmy i to dlatego a tu przecież u nas widać tyle serc gotowych stanąc w jednym szeregu dla Drugiego Człowieka ..... Trzeba mieć nadzieję że będzie w końcu CIEPŁO !!! i dla Wszystkich nie tylko dla wybranych ..właśnie Ci niegrzeczni potrzebują bardziej troski i opieki . Mam dziś coś dla tych niegrzecznych ...coś ładnego właśnie dla nich ..to przykład jak z czegoś kolczastego moze wyrosnąc coś ładnego i pięknego. Kwiaty dedykuję Wszystkim z zyczeniami pogody ducha i wspaniałego dnia ....z książką, kawką i ciasteczkiem ( tak najbardziej lubię jak za oknem szaraczki -buraczki ) Chłopaczki z Naszej Paczki ...jak tam u Was ???..wszystko co potrzeba macie ? nic nie trzeba ? mam kłopoty z serwerem ..póżniej wstawię, chciałam i szczupaczka na śniadanie ale ......nie da rady:( ...ha ..te techniczności . ( miejsca na serwerze użycza mi mój synek i łaskawca po baletkach nocnych jeszcze śpi ) i jak zawsze później ( on musi odblokować ) ach te dzieci ..wszystko póżniej ..ja byłam tak wychowywana że takie słowo nie istniało w słowniku ..tylko natychmiast ... ale Krzyś jest daleko i nie mogę go dosięgnąć ....( ma szczęście chłopaczyna Patusia Twój pejczyk byłby w sam raz ..no na strach bo bić to ja nie z tych a może troszkę szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 14.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Uff.. przebrnęłam Komturze przez wszystkie /mam nadzieje/ Twoje osiągnięcia. Idę odpocząć AFRODYTO WIELKIE DZIĘKI ZA TO STRESZCZENIE ... Dołączam się do podziękowań - cenne streszczenie - zwłaszcza dla dłużej nieobecnych Miło się czyta ten wątek, ale jakbym musiał teraz przechodzić przez te wszystkie strony to dnia by nie wystarczyło Cieszę się Tomku, że niedługo się zobaczymy, jak nie w Olsztynie, to gdzie indziej I gratuluję powrotu do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.06.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Afrodyto w jakim raju mieszkasz, że słonko w okna Ci zagląda w Warszawie zimno, mokro i ................. prawdziwie polskie lato jest Chłopaki, nic to za niedługo słonko i tu świecić będzie W Polsce, w Polsce! Teraz w południe jest cudnie, słonecznie, cieplutko. Gdyby wiatr przestał tak mocno wiać, byłoby idealnie, na obiad i kawkę na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 U nas wreszcie pięknie i bezwietrznie wreszcie. Pani treserko, cieszę się, że na pochwałę zasłużyłam, a co wystąpi w roli nagrody? Nadieniam, że smagnięcia bacikiem nie są atrakcyjne dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 U mnie też słońce ... że tak nieśmiało nadmienię Pozdrowienia dla naszych obu chłopaków zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 14.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Wielkopolska wita przebłyskami słońca.lekkimi podmuchami wiatru chociaż jeszcze to nie lato ale jest ok.Z latem poczekamy na Chłopaków co by sił nabrali na słoneczku,kości wygrzali.Życzymy zdrowia i czekamy na dalsze cudowne wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Znów kilka dni bez łączności mi minęło, ale dopadłam komputra narażając się na kpiny z mojego rzekomego uzależnienia od foruma i szukam aktualności. A one coraz lepsze (zresztą jakież by mogły być przy takim kibicowaniu?!), co mnie natychmiast w jeszcze lepszy nastrój wprawiło.Chociaż z jednej strony lepsze (z tej najważniejszej), a z drugiej jakby brak wieści! Występ się zbliża wielkimi krokami, a tu o ćwiczeniach i próbach cicho! No jak to tak?Że rosołku nikt nie gotuje, to rozumiem, bo pogłowie kur w Polsce po ostatniej akcji dramatycznie spadło, zostały wciągnięte do Czerwonej Księgi, a forumowicze - ludzie praworządni (no, może czasem z prawem budowlanym lekko na bakier), to i rosołków nie gotują. Zresztą jak często można jeść rosół??? (Ja tam w ogóle nie mogę, bo nie cierpię go od urodzenia szczerze i serdecznie.) A zapasów zamrożonych po ostatniej akcji wystarczy na czas potrzebny dla odbudowania populacji drobiu.Braza, Ty już szykuj jakieś zaprzęgi, bo Komtur się bardziej mobilny zrobił, może zagustować w żywym napędzie tak, że Go wozić będziesz musiała pomiędzy występami wokół modrzewia i dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 14.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Po dłuuuugiej nieobecności wchodzę dziś radosnie na forum, i co czytam??? Tomku, wracaj szybko do zdrowia, wiem, że będzie dobrze. Pozdrawiam gorąco z drugiego końca Polski. Jolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts