Gosiek33 14.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Afrodyto w jakim raju mieszkasz, że słonko w okna Ci zagląda w Warszawie zimno, mokro i ................. prawdziwie polskie lato jest Chłopaki, nic to za niedługo słonko i tu świecić będzie W Polsce, w Polsce! Teraz w południe jest cudnie, słonecznie, cieplutko. Gdyby wiatr przestał tak mocno wiać, byłoby idealnie, na obiad i kawkę na dworze. Zgadza się Afrodyto od 10 rano i w mojej okolicy cudnie słońce świeci, a ten wiatr dlatego tak silnie wieje by mokre chmury przegonić Mam nadzieję, że jutro już tak wiać nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Afrodyto - jesteś WIELKA! Gratulacje ogromne dla Artura - cały czas trzymam kciuki za szybciutki powrót do formy! Tomku - rewelacyjny z Ciebie człowiek, dzielny, z wielkim sercem. Czekamy tu na Ciebie wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopek 14.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Tomku, wracaj szybko do zdrowia!! Trzymamy kciuki i cieszymy się że już coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Braza, Ty już szykuj jakieś zaprzęgi, bo Komtur się bardziej mobilny zrobił, może zagustować w żywym napędzie tak, że Go wozić będziesz musiała pomiędzy występami wokół modrzewia i dalej. Jestem dziwnie spokojna, że męska część Forumowiczów na własnych plecach Komtura obwozić będzie i to ze śpiewem na ustach Ta część piękniejsza (i mądrzejsza) będzie kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 braza, Cpt_Q ,Anna Wiśniewska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Afrodyto w jakim raju mieszkasz, że słonko w okna Ci zagląda w Warszawie zimno, mokro i ................. prawdziwie polskie lato jest Chłopaki, nic to za niedługo słonko i tu świecić będzie W Polsce, w Polsce! Teraz w południe jest cudnie, słonecznie, cieplutko. Gdyby wiatr przestał tak mocno wiać, byłoby idealnie, na obiad i kawkę na dworze. Zgadza się Afrodyto od 10 rano i w mojej okolicy cudnie słońce świeci, a ten wiatr dlatego tak silnie wieje by mokre chmury przegonić Mam nadzieję, że jutro już tak wiać nie będzie Niech nie wieje w dzień, bo mam kupę prania do wywieszenia. W końcu długi wekend by, no nie! W nocy może wiać i lać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.06.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Serce się raduje, dziobal cieszy , dusza podśpiewuje. Takie dobre wieści niech się nam klonują w nieskończoność. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Po dłuuuugiej nieobecności ..... Witaj Jolana jak miło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Tomku jeszcze dzis mam mozliwosc do Ciebie napisac, potem bede bez Internetu. Na jak dlugo nie wiem.Ale bede z Toba caly czas w myslach. Stefcio i ja razem.Jak Stefciowi przygotowuje jedzonko, mysle, ciekawe co dobrego dzis Tomek dostanie.Jak spacerujemy po polu z naszym wiatraczkiem i bankami, to wszystkie banki leca do Tomka.Jak rehabilituje Stefka kilka razy dziennie to mysle, jakie postepy robi nasz Tomek. Jak czasami stawy bola od tego wszystkiego, to zaciskam zeby i pcham dalej.., myslac.., ze tylko uparcie i z wiara nalezy isc do celu. I jestem pewna, ze myslimy tak samo. Ty tam i ja tutaj.Wiec jak bedzies walczyl codziennie aby powrocic do zdrowia, pamietaj tez o nas i naszej walce, razem bedzie nam razniej walczyc.Bo my sie nie damy i nas nie pokonaja!!!Sciskam Cie Tomku kochany, dobry czlowieku i z calego serca teraz i codziennie bede zyczyc Ci wszystkiego co najlepsze.Trzymaj sie nasz Komturze i wracaj szybko do nas.Pozdrowienia od nas.Żela i Stefek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Jolana Pyszczaku A wiesz, że nie wiecej jak ze dwa dni temu rozmyślałam o Twojej lwicy ?? Wot mamy efekt myślenia wabiącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyksztalciuch 14.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, trochę spóźniony, ale świetny sms komentujący wybory do PE - co za niedziela, aż 50 trafiło kumulację w Dużego Totka. Z "Menelików"- Panie Zygmuncie, musi pan pić tak codziennie. - Panie Krzysieńku, jakie codziennie? Ja raz się w życiu napiłem... i teraz tylko dolewam. "Limeryki" Do noblistki Szymborskiej Wisławy przyjechał poeta z Warszawy i rzekł: - Przez Twoją Nagrodę Nobla dostałem ciężkiego jobla i emigrował.... do Mławy. Tomku i Arturze, którego nie znam, dacie radę. Pozdrawiam forumowiczów. Pełen szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Tomaszku, no zaprzeg świetny i "klaczka" pewnie tez niczego sobie, co ?? no podoba mi się to co czytam, dwie rehabilitantki męcza jednego Komtura, cud, miód i damskie dłonie Pozdrawiam Cie i ściskam mocno Arturo, Ciebie chłopie także Janku,Gabrysiu - w chwili wolnego czasu prosze o kontakt na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2009 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wieczorem net mi się zbiesił, ale i tak myślami tutaj byłam. Treningi u mnie trwają cały czs, więc jak już wystąpię, to na pewno w całej Polsce słychać będzie, jaki piękny to był występ. Dzień dobry na dzis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 15.06.2009 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dzień dobry a ja nie mam tego serwera ( zmienia się właściwiel czy coś takiego i to dlatego te kłopoty ) i nic nie mogę na razie wkleić i klapka na całej linii Ale jest nareszcie bez deszczu i słoneczko rano ładnie wstało . Tylko pózniej niech świeci a nie lelum polelum Wszystkim słonecznego dnia i radosci i dużo podniebieniowych smakowitości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.06.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dobry dzionek !No to śniadanko. http://republika.pl/blog_fe_3985449/5300756/tr/czeska_jajecznica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dzień dobry wszystkim, Tomku i Arturze słonko świeciiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Tomku miłego dnia Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 TOMKU buziaki i energię jak co dzień wysyłamy ARTURZE do Ciebie też poszło dzień doberek Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Naszymi informatorami, autorami tej historii,są: 1Gabrysia, johnzee, bonetka A zaczęło się tak... kawał dobrej roboty i mam propozycję wzorem rankingu z RW otwierający wkleja historię powrotu Tomka do zdrowia na nowej stronie oczywiście z aktualizacjami, jeżeli takowe będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 15.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Tomku - cały czas ślemy energię. Wspaniale jest czytać o Twoich postępach. Wczoraj cały dzień spędziłam z rodzinką na świeżym powietrzu - przesyłam Ci zapach trawy, śpiew ptaszków i smak pieczonki robionej na ognisku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts