Agduś 18.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 zdublowało się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.06.2009 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Afrodyta pisz dalej,zupełnie nie mam czasu żeby się przebijać przez tyle postów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzień doberek! Oooo, widzę, że Derekcja i Treserka wyjechane - no to musze przejąć dowodzenie, nie ma rady. Zlezę z tej szmaty, co to na niej wiszę i się wiję... Bacika nie zostawiły, ale ja dam radę i bez tego, zespół cały zaraz przyjdzie. Dziewczyny, chłopaki!!! Szefostwo wyjechało, imprezka będzie!!! Zaczniemy skromnie, jak nasi ozdrowieńcy wstaną, będzie lepszy bankiet. Bez flaszki nie wpuszczam nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witaj Tomku, Byłam na spacerze w lesie, na skraju rośnie jaśminowiec...zresztą przesadzony kiedyś tam z mojego ogrodka, pięknie zakwitł i cudownym zapachem kusi. Nie mogłam się oprzeć, zerwałam dla Ciebie kilka gałązek. Może skusi Cię jego zapach. http://www.swiatkwiatow.pl/galeria/images/jasmin_4738.jpg napewno poczuł piekny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 19.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzień dobry Wszystkim jak dzionek? Depsia Ty w mysl zasady " kota nie ma myszy harcują" i bardzo dobrze ) ....ja odnośnie tych flaszek mogę stać na bramce ( ale co my zrobimy z taką ilością ? ) . Naszym wypoczywającym życzę niekoniecznie takich plaż .... http://www.fulereny.blink.pl/mum/Ch.pps Naszym Chorowikom pogodnego dnia życzę......zapału do ćwiczeń ....radości z osiągnięć ...i wiary w lepsze jutro .... Wszystkim słoneczka przede wszystkim i takiego w sercu i naturalnego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ledwie znalazłam wątek moich równolatków, w którym aktywnie się udzielałeś, ledwie parę zdań wymieniliśmy gdy opuściłeś FM i wylegujesz się gdzieś w szpitalach Cieszę się bardzo że wracasz do zdrowia, bez Ciebie nasz wątek zamilkł jak partyzant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 19.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dziękuję Bonetko za pisanie w moim imieniu, niestety "tatowy komputer" jest mocno "humorzasty" i nie zawsze udaje mi się wynegocjować z nim połączenie z netem. Z nowości o stanie zdrowia: Tracheotomia - "była rurka a jest dziurka" (zaklejona plasterkiem) Tata jest w stanie stać na własnych nogach, przy niewielkiej pomocy w utrzymaniu równowagi. Coraz więcej czynności chce i wykonuje sam, chociażby picie z kubka, choć te plastikowe kubeczki jakoś się tak łatwo zgniatają . Od wczoraj dostaje "normalne szpitalne jedzenie" i o dziwo, spożywa je ze smakiem. Wcześniej Tata dostawał zmiksowane zupki które trzeba było tylko połykać, teraz jest co pogryźć. A z wiadomości technicznych, trwają przygotowania do przeniesienia Taty na oddział rechabilitacji ale to jest kwestia jeszcze, co najmniej tygodnia. Teraz na zakończenie małe ogłoszonko Tata poprosił mnie abym w jego imieniu pozdrowił wszystkich Forumowiczów. Co niniejszym czynię w imieniu Komtura oraz swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dobrze idzie!TAK TRZYMAĆ!Zdrowiej nam Tomku!Czekamy! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.06.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Super nowinki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serce moje wyrwie się chyba z radości, muszę je przytrzymać Jedzonko szpitalne smaczne bo ileż mozna łykać, a człek do gryzienia przyzwyczajony to i je ze smakiem Bardzo dziękujemy za pozdrownia i również jak zawsze slemy je z zwajemnością dokładając soraz więcej pozytywnej energii zwłaszcza że Tomek stoi już na nogach i lada chwila pobryka na nich na rehabilitację dziś koniec roku szkolnego a dla Tomka początek następnyego rozadziału postępów - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Podziękowania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 19.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Pięknie,cudownie tak trzymac /głownie pion ,a od poziomu odchodzic/ nadal tzrymam kciuki,przesyłam moc energii i czekamy na powrólt do domu bo lato,lato czeka la la la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dziękujemy Tomku za pozdrowienia i dalej trzymamy za całą trójkę kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 19.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dziekuję i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Za pozdrowienia dziękujemy, i kciukasy trzymamy za rehabilitację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 19.06.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Tomek jesteś WIELKI cieszę się z postępów jakie czynisz w drodze ku zdrowotności tak trzymać... za pozdrówka dziękuje i wzajemie razem z codzienna porcją energi przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dziękuję Bonetko za pisanie w moim imieniu, niestety "tatowy komputer" jest mocno "humorzasty" i nie zawsze udaje mi się wynegocjować z nim połączenie z netem. Z nowości o stanie zdrowia: Tracheotomia - "była rurka a jest dziurka" (zaklejona plasterkiem) Tata jest w stanie stać na własnych nogach, przy niewielkiej pomocy w utrzymaniu równowagi. Coraz więcej czynności chce i wykonuje sam, chociażby picie z kubka, choć te plastikowe kubeczki jakoś się tak łatwo zgniatają . Od wczoraj dostaje "normalne szpitalne jedzenie" i o dziwo, spożywa je ze smakiem. Wcześniej Tata dostawał zmiksowane zupki które trzeba było tylko połykać, teraz jest co pogryźć. A z wiadomości technicznych, trwają przygotowania do przeniesienia Taty na oddział rechabilitacji ale to jest kwestia jeszcze, co najmniej tygodnia. Teraz na zakończenie małe ogłoszonko Tata poprosił mnie abym w jego imieniu pozdrowił wszystkich Forumowiczów. Co niniejszym czynię w imieniu Komtura oraz swoim. Jejku ty najmilejszy Po takim przedpołudniu jak dziś (dwa zakończenia roku, w dwóch różnych miejscowościach, na tą samą godzinę gdzie obie nauczycielki odchodziły + wizyta u dentysty ) TAKIE WIADOMOŚCI Normalnie aż mi się od razu przyjemniej na duszy zrobiło. Tomeczku.......no słów mi brakło. Trzymaj takie tempo, to za tydzień sam do nas wklepiesz parę słówek /przyjmiemy nawet jedno, byle TWOJĄ RĘKĄ PISANE/ Ps. "Dziennik" uzupełniać będę na nowych stronach Oczywiście za pozdrowienia dziękuję i wysyłam też pozdrowionka od siebie dla Was Tomku, Jaśku i Gabrysiu:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 :D Bardzo się cieszę, że wszyscy nasi Czcigodni Rekonwalescenci wracają do zdrowia i że mają tak dobrą opiekę i tych Najbliższych Bliskich obok siebie.. i dalszych Bliskich troszku dalej a to najważniejsze Tomku.. hmm... smacznego i odezwij się jak już wynegocjujesz połączenie z netem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ależ super wieści Tomku - dziękuję za pozdrowienia :D wiedziałam, że dzisiaj jest super dzień najpierw stolarz skończył robotę a teraz Ty nas pozdrawiasz gorące całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Super wieści. Tomku, tak trzymaj. A ja trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę. A za pozdrowienia dziękuję i również pozdrawiam i nadal wysyłam pozytywne fluidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 19.06.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Tomek Tomeczku NARESZCIE !!! pozdrowienia ? pewnie że 100 krotnie dziękuję i również gorąco pozdrawiam ale najbardziej się cieszę że masz apetyt i podtrzymywany STOISZ !!! to dla mnie jest jak muzyka a Ty jak bohater jak Mistrz który wszystko pokonał , przecierpiał i prze do przodu :D i chwała za to Niawyższemu . Jsieczku Tobie tez dziękuję że napisałeś Dedykuję Wam właśnie tę piosenkę to mój ulubiony zespół Queen i oczywiście sp. Freddego ( zawsze rewelacyjny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts