Ew-ka 19.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Tomeczku -czuje sie pozdrowiona dziekuje.................. i pozdrawiam vis a vis czekam na dalsze dobre wieści z placu rehabilitacji i nadal trzymam kciuki i wysylam dobre myśli do Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.06.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Brawo! Świetnie! Komtur dochodzi do pełni sił z szybkością torpedy Gratuluję i nie mogę doczekać się nowych wpisów w Dzienniku Komturii, którego jestem stałą podczytywaczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.06.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 super informacje !pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Oj jakie super wieści, dzis bardzo fajny dzien i nawet deszcz za oknem i łupnięcie w kręgosłpie nie popsuje mi humoru. Zaczęły się wakacje, dziewczyny ukonczyły rok szkolny z bardzo dbrymi wynikami i matka pęka z dumy Kcikui nadal zaciskam. Oczywiście dziekuje tomeczku za pozdrowienia i czekam jak wszyscy na osobisty wpis. Pozdrawiam Aga z dziewczynami i mężusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 19.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No sama radość, czekaliśmy i się doczekaliśmy!!! Dziękujemy za pozdrowienia i dalej - ciągle kibicujemy . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 I ja też vis a vis pozdrawiam, oczywiście!!! Ło mamuniu, jakie cudowne wieści!!!! Komturze - no kocham Cię za tę Twoją siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No pewnikiem te moje jaśminy Tomku Cię zmobilizowały Cieszę się ogromnie z Twoich wielkich postępów, dziękuję i pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Jaśkowi za wieści dobre dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.06.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Toooomuś, no czas najwyższy żeś się wreszcie do nas odezwał ...mam nadzieję, że teraz to juz kwestia niedalekiej przyszłości a sam do nas napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ho ho ho ho ho Tomek w pionie stoi forumowiczów pozdrawia ku dobremu idzie wielkimi krokami, pozdrawiamy serdecznie i na dalsze dobre wiadomości czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Tomek - jesteś wielki!!! Jasiek, bardzo Ci dziekujemy za takie fantastyczne wieści. Chyba na to konto jakiś mały bankiecik zaczniemy, prosze flaszki przynosić i się częstować! http://imprezasc.webpark.pl/grafa/bankiet_678.jpg Chodzi!!! Pozdrawia!!! Ekstra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No już dawno mnie żadne pozdrowienia tak nie ucieszyły! Bardziej nawet niż nowy storczyk! O wieeele bardziej!Pozdrówka ślę również i biegnę trenować grę na kieliszkach, chociaż o Gwoździkowym zespole coś ostatnio cicho - dyrygent i perkusista w jednym gdzieś się poszlajał w świat szeroki i obowiązki zaniedbał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Tomek - jesteś wielki!!! Jasiek, bardzo Ci dziekujemy za takie fantastyczne wieści. Chyba na to konto jakiś mały bankiecik zaczniemy, prosze flaszki przynosić i się częstować! ...Chodzi!!! Pozdrawia!!! Ekstra!!! Przynoszę wino, wytrawne, czerewone, nasze ulubione Tomek Twoje zdrowie i Dorki i Artura http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.06.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 j na tak radosna nowinę tylko jedna nasza ulubiona flaszka http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpghttp://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpghttp://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg dokupiłem na .... ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2009 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No jasne... Jak zwykle... Pili, pili, popadali, a nad ranem ja samiutka i pół ostatniej flaszki, co to jej nie ma już z kim wypić... Dzień dobry! Ktoś chętny do posprzątania po imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.06.2009 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No jasne... Jak zwykle... Pili, pili, popadali, a nad ranem ja samiutka i pół ostatniej flaszki, co to jej nie ma już z kim wypić... Dzień dobry! Ktoś chętny do posprzątania po imprezie? bardzo fajnie to był mój klinik teraz musisz sama posprzątąć, bo mnie jakieś delirium męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jakie sprzątanie Przyjdzie walec i wyrówna Ja tam jeszcze trzeźwa jestem, o zgrozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 A ja już...Czemu "o zgrozo"? Pada...A ja nie muszę wychodzić z domu!Chociaż pielenie by się już przydało... Pozdrowienia dla ozdrowieńców i kibiców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 hik....troszkę wypiłam...zanim tu weszłam...ale więcej nie piję.....cicho!...to do kota bo tupie....idę stąd na razie...bo mi się troi w oczach ;w poście Jooli widzę flaszkę patrzę niżej-już trzy flaszki... A Tomka i Majkę to ja bardzo pozdrawiam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 20.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jakie super wiesci!!! Bardzo sie ciesze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 se zwrażenia podskoczyłam dziecie spojrzało dość wymownie Tomku...no nie wiem jak wyrazic swą radość, no się chyba napiję Slę pozdrowieniai buziaków moc. o kurde , ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts