nitubaga 23.06.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 I ja też u nas już dawno nie było takiego słoneczka jak dziś... więc promyczkami się dzielę, nich Ci świecą, niech dają ciepło.... i radość.... niech czekają na Twój uśmiech.... na pierwsze w Komutrii spojrzenie na niebiosa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 pozdrowienia i życzenia dalszego powrotu do zdrowia przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 i co tam nowego, co tam...ciekawośc mnie zżera może za tłuszczyk sie weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Czekam też na wieści niecierpliwie... Może już niedługo ktoś się odezwie. Tomku, tak czy siak, kciuki trzymamy cały czas mocno zaciśnięte!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wieści bedą dopiero jak Tomek pierwszą lufę machnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 23.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 W szpitalu to trochę trudno o komputer i internet Myślę, że już niedługo coś tu napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 W szpitalu to trochę trudno o komputer i internet Myślę, że już niedługo coś tu napisze i na tą chwilę czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Może by tak laptopa przemycić Ma ktoś jakiś pomysł Komturze ... ja już sobie wyobrażam co tu się będzie działo, jak własnoręcznie coś napiszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 w temacie pozdrowień regionalnych... to oczywiście pomorze zachodnie bardzo serdecznie pozdrawia Tomka! m. Przyłączam się do pozdrowień !!! Pomorze środkowe również Się przyłączam do pozdrowień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a my z Nadrenii a nawet i z Polnocnej Westfalii .........pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wróciłam na chwilę powiedzieć, że myślę o Was i siły przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.06.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wieści bedą dopiero jak Tomek pierwszą lufę machnie... Piersiówkę w razie czego miałem pod ręką, ale za dużo babów się tam kręciło. Nawet taka jedna biała dama przyszła, kieliszki miała na tacy, myślałem, że już-już będzie można do czego nalać, a tu...pigułki No i johnzee z białogłową na straży stali i baczenie mieli aby bezeceństw przy łożu Komturowym nie wyczyniać Reasumując - Tomek wygląda nad podziw dobrze, warunki ma fantastyczne, a ja chylę czoła przed Rodziną Tomkową, która dzielnie czuwa przy naszym Przyjacielu i nie szczędzi wysiłków ani czasu aby Mu ten powrót do zdrowia jak najmilej upływał. No i tyle z Olsztyna na ten moment p.s. podróż powrotna do Gdyni upłynęła miło w blasku obiektywów miliardów fotoradarów - jejku, ale tego ostatnio nastawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.06.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jeździć się już prawie nie da!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2009 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kubo - a rozmawialiście? Jak ogólny stan Tomka? Jak z ewentualnymi niedowładami i deficytami na ten moment? Czy porusza się już jakoś samodzielnie po oddziale? No, tak w ogóle, opowiadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kapitanie, dzięki za wieści!!!!! Oszczędne, bo oszczędne ale zawsze to coś!! Wietrzne pozdrowienia z Perły Bałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 24.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzień dobry Potrzeba jeszcze trochę czasu ( w/g mnie nie jest samodzielny w poruszaniu się ) ....to niestety nie idzie tak szybko ...żmudna praca , powolne wracanie do tego co było przed tym wypadkiem . Musimy tu wszyscy uzbrioić się w cierpliwość . jak będzie GOTOWY napisze ( to nie kwestia laptopa a raczej powrotu zdolności manualnych i dostępu do internetu ..przecież ma swojego laptopa ) Te fotoradary ...przeciez to częściowo działa odwrotnie do zamierzonego celu . Jak ktos zwalnia to pózniej musi nadrobić ..więc gdy już minie fotoradar to jedzie szybciej ..po drugie jak np. wymija samochód a pózniej dostrzega radar ( nie zna drogi i nie wie że jest w tym miejscu akurat ) to wszytscy jadący za nim nagle hamują albo siedzą mu na dupce prawie i też się denerwują . Ja mam swoją teorię na temat szybkości jazdy .... ale Wam nie przedstawię bo jeszcze mnie tu zlinczujecie i powieceie że zwariowałam .....( samochód jest do jeżdzenia a nie spacerów ( na spacer zupełnie inny srodek lokomocji ) , każdy powienien jechać z taka prędkością z jaką czuje się na siłach ....kto umie szybko niech jedzie szybko ..kto wolno , niech jedzie wolno ...wszyscy mają jechać BEZPIECZNIE dla innych uzytkowników dróg i dla siebie ..i tyle ) ps. często jeżdzę Mazury W-wa ..ale wybieram taką drogą aby te pudełka mnie nie denerwowały ... Drogi powinny być bardziej równe!!! ( mam teraz takie auto gdzie już 3 razy przy prędkości ....wyskoczył mi 5 bieg ) ( nie napisżę prędkości bo "feminiści szosowi " mogliby być lekko zbulwesrowani ) Zyczę wspaniałego dnia Wszystkim i równych , szerokich dróg .....i najmniej zaklóceń na jezdni bo kierowcy nie należy przeszkadzać w prowadzeniu pojazdu ( bo właśnie wtedy popełnia błędy ) może coś zjemy ..w galarecie http://www.fulereny.blink.pl/mum/w.231.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 wspaniałe wieści cieszymy się, życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zyczę wszystkim "szerkosci na ulicach i na waskich szpitalnych korytazach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 24.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Duszne burzowe podkarpacie też pozdrawia zdrowiejącego Komtura.Twoje zdrowie Tomeczku (kawką wznoszę, kawką, wszak to dopiero południe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ...rozmawialiście? Jak ogólny stan Tomka? Jak z ewentualnymi niedowładami i deficytami na ten moment? Czy porusza się już jakoś samodzielnie po oddziale? No, tak w ogóle, opowiadaj! dokładnie tak, jak napisała bonetka: Potrzeba jeszcze trochę czasu ( w/g mnie nie jest samodzielny w poruszaniu się ) ....to niestety nie idzie tak szybko ...żmudna praca , powolne wracanie do tego co było przed tym wypadkiem . Musimy tu wszyscy uzbrioić się w cierpliwość Ponieważ mi się udało tam dotrzeć dopiero dość późną porą, Tomek był już zmęczony po całym dniu. Trochę pogadaliśmy, ale oczywiście kontakt był nieco utrudniony. Z tego co widziałem deficyt jest znaczny w chwili obecnej. Niemniej - jak mi mówiono - mózg ma ogromne właściwości regeneracyjne i przy umiejętnej i stopniowej rehabilitacji możemy się dużo dobrego spodziewać. Zresztą - johnzee jako bliska osoba - jest bardziej uprawniony do szczegółowych informacji, ja byłem zbyt krótko i wolałbym się za bardzo nie wypowiadać. Wierzę jednak niezłomnie, że skoro nie na tegorocznym spotkaniu, to za rok będziemy znów się mogli cieszyć Tomka obecnością wśród nas i Jego niezwykłą osobowością. p.s. Jasiek - nie zapomnijcie o ogórkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts