Chef Paul 24.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ... ... Wierzę jednak niezłomnie, że skoro nie na tegorocznym spotkaniu, to za rok będziemy znów się mogli cieszyć Tomka obecnością wśród nas i Jego niezwykłą osobowością. ... ... bardzo bym chciał do takiego spotkania dołączyć ... może być u DePeSi pozdróweczka cieplutkie i powrotu do dawnej formy (Wszystkim Trzem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 24.06.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja również pozdrawiam bardzo gorąco z pięknie zalanego,deszczowego Wrocławia Zdrowiej, zdrowiej coraz szybciej! Wszyscy tak mocno trzymamy kciuki, że wyjścia i tak żadnego nie masz No i zajadaj ile wlezie Zdaje sie, że kuchnię Ci serwują przewyborną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dobre wieści wszystko powolutku, w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 24.06.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cieplutkie pozdrowienia przesyłam zalana ....wróć z zalanego Wrocławia Tomek teraz jest jak pozytywista -prowadzi cierpliwą,mozolną pracę u podstaw,wspieramy Go w tym ile sił-a nagrodą będzie Jego pierwszy post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 24.06.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 dzięki Kapitanie za wieści, Tomek walczy o zdrowie i my w tej walce Mu kibicujemy... do skutku.... Tomeczku, trzymaj się cieplutko, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.06.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Po całym dniu takie super wieści - brawo Tomku, tak trzymaj, po malutku, po malutku a niedługo posta nam tu machniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.06.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tomek! przytulam Cię w dniu przytulania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 I ja dołączam się do pozdrowień, no i do przytulania też Niech Komturowej rehabilitacji sprzyja wszystko co w niebie i na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 24.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jutro Tatę czeka kolejna podróż (karetką zapewne), do kolejnego, czwartego z kolei szpitala. Będzie to Poliklinika MSWiA, oddział rechabilitacji po udarowej. Wczoraj Tomek wspinał się na szczyty swoich możliwości, wizyta Małżonki naprawdę działa cuda . Dzisiaj budziłem Go tylko na jedzonko, wiedząc ile pracy włożył w poprzedni dzień, nie domagałem się większej aktywności, niech zbiera siły na przeprowadzkę. Kapitanie, wracając do wczorajszych słów Komtura - "dajcie znać jak będziecie w okolicach Grójecka/al. Krakowska", to tłumaczę: chodzi o to, że jest to trasa, którą jedzie się na zlot, Tata troszczy się o Was, żebyście nie zabłądzili. Niestety po całym dniu niesamowitego wysiłku, mówi w mało zrozumiały sposób, dopiero Mama uświadomiła mi o co chodziło w tej wypowiedzi. Świadczy to o tym, jak ważni dla Niego Jesteście i jak bardzo chciał by pojechać na zlot. Zarówno wczoraj jak i dzisiaj Tata (NA WŁASNYCH NOGACH!!!, z delikatną mą pomocą) odbył spacer do "subpomieszczenia" swego pokoju. Jaki był to wysiłek po sześciu tygodniach "leżenia plackiem" (b.t.w. wczoraj rozpoczął się siódmy tydzień pobytu Taty w placówkach polskiej służby zdrowia), niech świadczy fakt, że w pozycji wertykalnej (jak pięknie pisze się to na klawiaturze komputera, może dlatego tak lubię to słowo bieleją mu palce pod paznokciami. Ale dzisiejszą lubość do pozycji horyzontalnej (tego już się tak ładnie nie pisze , można tłumaczyć złymi warunkami biometeorologicznymi. Na koniec napiszę naprawdę pozytywne wieści: Komtur został odłączony od rurek wszelakich! nawet wemflon (przepraszam P.T. czytelników FM, jeżeli pisownia tego trudnego słowa jest inna, lecz znam je tylko w wersji fonetycznej), jest już zbędny, gdyż podawanie antybiotyków i kroplówek zostało zakończone. Postaram się jutro napisać, jak Komtur zaaklimatyzował się w nowych warunkach. Pozdrawiam Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 to tylko "n" zamiast "m" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tomku, zdrowiej , trzymaj sie dzielnie jak na warszawiaka przystalo na tych wszystkich terapiach - na pocztku bedzie ciezko ale pozniej - z gorki . Bedziesz zupelnie Nowym, Pieknym, Sprawnym Tomkiem juz wkrotce - taka mam nadzieje i tego bede sie trzymac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tomuś - nie pisąłem nadrobiłem jestem pozdrawiam i wiedłem że tak będzie.Wracaj jak najszybciej. Pozdrawiam i dalej w ciągłym zacisnięciu mam kciuki za Ciebie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 24.06.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jasiek, dzięki za informacje. Strasznie się cieszę, że Tomka odłączyli od wszystkiego, strasznie niewygodnie być na stałe okablowanym - nawet głupi wenflon potrafi uniemożliwić odpoczynek, kiedy przy każdym ruchu czuje się tą głupią igłę wrzynającą się w człowieka Tomek, od tego trzymania kciuków wrastają mi paznokcie w wewnętrzną stronę dłoni, ale nic tam - przetrzymam Tylko mi tu wróć - kochany Komturku ... (zaraz się rozkleję ... więc kończę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.06.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Tomku.... bardzo dobre wieści przekazał nam tu Jasiek, a ja dla Ciebie też bardzo dobrą wiadomośćChciałbym CI kogoś przedstawić:oto Emilia Anna Sikorska, moja córeczka urodzona 24.06.2009 o godz. 23:58, 3600g, 57cm, 10 pkt w skali Apgarzarówno dziecko jak i mama czują się bardzo dobrzehttp://212.244.189.200/pics/emilka.jpgpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.06.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Maksiu, serdeczne gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.06.2009 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 ... Na koniec napiszę naprawdę pozytywne wieści: Komtur został odłączony od rurek wszelakich! ... ... ufff ... następny kroczek "ku wolności od szpitalnych zależności" ... teraz już "z górki" http://www.chefpaul.net/smiles/hospital_2838.gif ... oto Emilia Anna Sikorska, moja córeczka urodzona 24.06.2009 o godz. 23:58, 3600g, 57cm, 10 pkt w skali Apgar zarówno dziecko jak i mama czują się bardzo dobrze ... Przyjmij moje gratulacje Maximus http://www.chefpaul.net/smiles/good1.gif ... a dla rodzicielki http://www.chefpaul.net/smiles/rose13.gif pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.06.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Maksiu - moje gratulacje - szykuj pomału posag... Tomek - tylko tak dalej Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 ... ... Wierzę jednak niezłomnie, że skoro nie na tegorocznym spotkaniu, to za rok będziemy znów się mogli cieszyć Tomka obecnością wśród nas i Jego niezwykłą osobowością. ... ... bardzo bym chciał do takiego spotkania dołączyć ... może być u DePeSi pozdróweczka cieplutkie i powrotu do dawnej formy (Wszystkim Trzem) Byłabym tak szczęśliwa, że trudno mi nawet opisać, jak bardzo. Póki co, cieszę się dobrymi wieściami, Tomek nam zdrowieje powolutku, ma się coraz lepiej, więc teraz tylko wiara w wyzdrowienie, modlitwa i wsparcie Mu potrzebne. Maksiu - bardzo, bardzo gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.06.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Boże ile dobrych wieści naraz. Aż się serce raduje. TOMKU, jeszcze większe ilości energii porzesyłam. Maksiu --- GRATULUJĘ CÓRECZKI, żonkę ucałuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 25.06.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jasku, wspaniałe wieści przyniosłeś cieszę się bardzo i trzymam kciuki za dzisiejsza podróż - oby Tomek zniósł ją jak najlepiej i szybko przystosował się do nowych warunków... pozdrawiam cieplutko Was wszystkich czuwających przy Tomku... Maksiu gratulacje, śliczności ta Wasza Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts