Gosiek33 25.06.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Od rana mam dobry humor... johnzee takie wieści nam przynosi. Jak ten czas leci, to już sześć tygodni walki o powrót do żywych Najważniejsze, że ku dobremu idzie i Komtur o zlocie pamięta i pilotować będzie Maksiu gratulacje pięknej dziedziczki. Jak to forum, się rozrasta Secam i Dosia syna mają, Maksiu córę to morze zrękowiny jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 świetne wiadomości Tomku - cały czas ciepło myślę o Tobie Wracaj do nas maksiu - gratuluję Śliczne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Pomimo deszczu i wiatru za oknem mam dobry humor A to dzięki wieściom o dzielności naszego Komtura i pojawieniu się na świecie drugiej dziedziczki Maksiowych włości Komturze, oby tak dalej!! Powoli, nie przemęczaj się, a dojdziesz daleko Maksiu ... gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 25.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam ale dobre wiadomości ...tak lubię )) Jasieczku ...ja tylko nie wiem że to MSWIA to nadal w Olsztynie czy np. w W-wie ?...( są i tu i tu ale chyba Olsztyn bo taką duża zmianę jak miejsce pobytu byś zaakcentował ) Ogromnie się cieszę że na właśnych nogach ( wiem ze takie króciusieńkie spacery już były ) . W takim razie bez żadnej pomocy i asekuracji tylko zupełnie sam to kwestia dni ) Tomeczku ...zdrowiej Nareszcie bez tych kabli i wszytko samodzilenie ( funkcje życiowe ) to bardzo dobra wiadmość!!!! ( nawet kroplówek wzmacniających nie bo by zostawili wenflon ) Maksiu Gratuluję przeogromnie http://www.fulereny.blink.pl/mum/k.095.jpg Wszystkim życzę słoneczka ( u mnie tak sobie ...słońca zero ale nie pada ), humoru i radosci Może pooglądamy jak jest we Włoszech i na okolicznych wyspach od razu będzie lepsze samopoczucie ...przynajmniej oczka popatrzą na słońce http://www.fulereny.blink.pl/mum/I.pps ( troszkę się ciąga ..ale chyba warto ...no chyba że Ktoś nie lubi Pavarottiego ...to najwyżej wyłączy dzwięk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Maksiu - Mega Ogromne Gratulacie !!!!!!!!!!!!! niech Ci malutka pociecha zdrowo i szybko rośnie a dla naszych rekonwalescentów - Zdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Maksiu - gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 25.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Maksiu! Gratuluję córeczki. Pozdrowionka dla żony! Tomku! Bardzo się cieszę z Twoich postępów! oby tak dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Maaaksiu ... GRATULUJĘ z całego serca ... boszsz, jak się cieszę że wszystko w porządku .... nieco po terminie ,ale sie udało i wszystko dobrze .... super wieści Tomek - no i co ja mam Ci napisać? identyfikator zlotowy dla Ciebie zrobiłam , aż mnie w seduszku kłuje , że sie na zlocie nie spotkamy .... ale obiecuje, ze bede go trzymac dla Ciebie i oddam przy możliwie najbliższej okazji Seboo8877 - dla Ciebie tez zrobiłam, więc se nie żartuj ino na zlocie sie widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Janek, super wiadomości!Tomek, życzę spokojnej podróży i następnych postępów.Maksiu, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 ....zarówno dziecko jak i mama czują się bardzo dobrze... I moje! I moje GRATULACJE!! No i świeci to Twoje Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Tomku życzę teraz coraz dłuzszych spacerów i cudownej pogody żeby posiedzieć sobie gdzieś pod drzewem i sił nabierać maksiu no moje gratulacje, możesz mi wierzyć że tego dnia przychodzą na świat super kobitki i powiem jak to powiedziała moja mama przed xx lat, kolejna wiedźma na sabat przybyła, bo ja też z tego dnia pamiętaj że w wigilę Jana się zbierają i cudne czary odczyniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 25.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 maksiu, cuuuudna Emilka (imię ma godne - moja kochana Babcia a mama Mamy Asi takie miała też ) gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 25.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Maksiu g r a t u l a c j e dużo zdrowia dla obu dziewczyn Mamy i Córy i dla całej Rodzinki uffff można puscić kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 25.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Maksiu GRATULACJE!!! Tomku zdrowiej i fruuu do domu. Super wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Bardzo, bardzo się cieszę czytając dobre wiadomości o naszym Komturze. Pozdrawiam najserdeczniej całą Komturową Rodzinę od wszystkich Podlasian. Maksiu, gratulacje, niech zdrówka nie zabraknie wszystkim Twoim Dziewczynom, a Tobie życzę przespanych, spokojnych nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Prosi się o zaglądnięcie tu:http://forum.muratordom.pl/najlepsi-doradcy-na-tym-forum-kandydatury,t39529-1560.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Tomeczku Super wieści od Ciebie napływają Kciuki nadal zaciskam i wierze że bedzie coraz lepiej. Spokojnej podróży. Maksiu ogromne gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Maksiu, ogromne gratulacje !!!! niech córeczka zdrowo się chowa Gratulacje również dla dzielnej mamusi Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości i ciągle przesyłam dobrą energię dla naszych chorowitków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.06.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 MAKSIU - fantastyczna MINIdziewczynka Gratulacje ! Tomku, Tomku - bądź dzielny, wszyscy tu czekamy....![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Maksiu gratuluję. No na prawdę córcia śliczniutka Mamusię tego Cudeńka pozdrów i życz wszystkiego dobrego. Zwłaszcza zdrowia dla obu Dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts