bonetka 27.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witam Was serdecznie i cieplutko wczoraj mi trochę adrenalinka skoczyła jak pisałam o Cioci , przypomniałam sobie tę całą sytację ..szybko pisałam bo musiałam wyjści i trochę literówek jest w tym tekscie ( sorry ) ale chyba ogólne przesłanie jest czytelne - pacjenta nalezy traktować podmiotowo a nie przedmiotowo . .... Pogoda dziwna ...ciepło ale ani promyczka ...gęste chmury i ani się przebić. ..ale INNi mają katastrofy ..powodzie , podtopienia iitd ..wiec należy być wdzięcznym Opatrznosci że to tylko brak słońca . Grazieczko ja też Cię witam slicznie 1950miło mi bardzo i Dziękuję raz jeszcze Ziabeczko a jak Ty odpoczywasz ? zadowolona jesteś tak ogólnie ? jak humorek ? dobrze że zagladasz tu i kontrolę trzymasz nad całoscią Naszym Chorowitkom dużo zdrówka i dlaszych postepów leczeniu Wszytskim wspaniałego dnia i duuużo radości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 No to Cię witam. I wszystkich pozostałych tez witam. No i z Tomkiem, Zeljką, Stefkiem, Arturem się witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przyszłam donieść uprzejmie, że co niektórzy to teraz spożywają w Urzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.06.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przyszłam donieść uprzejmie, że co niektórzy to teraz spożywają w Urzucie Dawaj Braza będziem spożywać do monitora-może się zebrać większa grupa niż na zlocie-choć może nie tak radosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.06.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Grupa obserwacyjna zwana dalej forum wyraża uznanie za sprawnie przeprowdzoną akcję przemieszczająco-aprowizacyjną a szczególnie pragnie wyrazić uznanie oficerowi Johnsee za talent organizacyjny i determinację w boju.Oczekujemy na dalsze meldunki. z żołnierskim podrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ja z Wami, ja z Wami!!!! ... tez chcę spożywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ja już spożywam, zdalnie i za wszystkie zdrowiejące i całkiem zdrowe duszyczki forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 1950miło mi bardzo i Dziękuję raz jeszcze . nie zawstydzaj mnie Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ja nie spozywam, ja przeżywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przyszłam donieść uprzejmie, że co niektórzy to teraz spożywają w Urzucie ... za dwie godziny, ... również będę spożywał (choć nie w Urzucie) ... no i chlapniem na zdrówko wszystkich "słabowitych z Forumna" cieplutkie pozdrówka (a od słonka to już można pawia puścić ... stale świeci ... tylko czekać aż w nocy jeszcze zacznie świecić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przyszłam donieść uprzejmie, że co niektórzy to teraz spożywają w Urzucie ... za dwie godziny, ... również będę spożywał (choć nie w Urzucie) ... no i chlapniem na zdrówko wszystkich "słabowitych z Forumna" cieplutkie pozdrówka (a od słonka to już można pawia puścić ... stale świeci ... tylko czekać aż w nocy jeszcze zacznie świecić) teraz to my som zdołowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 27.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Myślę , że świetnie się bawią )) i cały Urzut aż huczy ... Są i niespodzianki ...i to duże dla Wszystkich ( myślę że dojechały ))) Ale my też nie gorsi ...to jakie otwieramy? ( ja ciasteczko ale polewać mogę ) http://www.wielkiezarcie.com/zdjecia/wino/lubczyk-wino002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ... teraz to my som zdołowani ... nie dołuj ... wyłaź na górę ... miałbyś codziennie 35 na plusie to dopiero byś dołował Myślę , że świetnie się bawią )) i cały Urzut aż huczy ... Są i niespodzianki ...i to duże dla Wszystkich ( myślę że dojechały ))) Ale my też nie gorsi ...to jakie otwieramy? http://www.wielkiezarcie.com/zdjecia/wino/lubczyk-wino002.jpg ... gdzie ten Urzut ... zaraz przyletę pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ale arsenał Chyba na dłuższą imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Bonetko dojechały niespodzianki i najnowsze informacje Jasiek nam przekazał... Podejrzewam, że większość tak jak ja miała łzy w oczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ha, to za Tomka, Artura, Dosię, Stefka i tych co nimi się z oddaniem opiekują lub zastępują chlup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Można coś bliżej się dowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Co to za niespodzianki, gadajcie, bo mnie skręca z ciekawości!!!! No tak mnie skręca, aż chyba sobie chlapnę.... Chefie ... 35 stopni to z lekka dużo, rozpuścić się mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ... Chefie ... 35 stopni to z lekka dużo, rozpuścić się mozna ... już przyzwyczajony jestem - choć najlepiej mnie pasuje 25-30 ... do kolesia Goście z Niemiec przyjechali ... z chaty nie wyłażą pzdr ps - w nocy jest 28 ... to może wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 27.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Byli ...Majeczka i Jasieczek ( nie wiem czy też Gabrysia ).... Brazeczko ..nalewam ...białe? czerwone ? ..( pijemy tylko w skali 85 -100 pkt Parkera czy inne też ??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts