ziaba 29.06.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Pochwalooony ! Wpierw śniadanko a potem będziemy przeżywać ten gorąc. http://img.ftgroup.pl/45/797/250_185426356148fe59dd0885c.jpg Wiesz Tomku że wszystko powariowało w zieleninie ?? Taka wilgoć a teraz ten żar z nieba powoduje jakieś zadżunglowanie ogrodów. Dziś trzeba dupsko wznieść ku wyżynom i odbyć kolejny etap pielgrzymowania nakolannego ( Mekka czy Częstochowa do wyboru ) przy okazji pozdrawiając sąsiadów a nawet zatrzymując się przypłotnie celem konwersacji.. A z dołu inaczej wszystko wygląda Po etapie pierwszym Wielkiego Skubania ( Tour de Home ) przewiduję rozkosze nawodne i podwodne bo woda w basenie ma na teraz 24 stopnie mniam mniam a zapowiadają 30* na dziś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ziaba, w tropikach jesteś jakowyś U mnie chłodno, ale słoneczko walczy o przedarcie się Pozdrawiam serdecznie wszystkich! P.S. Maksiu, co u Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzień dobry. Dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Braza tropik zaiste. Szklarniowy, taki co gacie skleja z płucami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Braza tropik zaiste. Szklarniowy, taki co gacie skleja z płucami. Odklej natychmiast bo się poddusisz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 U nas w basenie woda taka, że jak ktoś wlezie, to mu jajka albo i biust odpadnie. Na dworze pochmurno, słońca ani śladu... Ale - jak pomyślę, jakie dobre wieści som, to mi lepiej zaraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 29.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Uff urlop się skończył, siedze w pracy to i upał być musi no nic przynajmniej w środku chałupy robiłam a tak by mi było szkoda pogody. Teraz nie ma czym oddychać, powietrze lepkie jak wata cukrowa Chociaż Tomek ma tyle energii, że chce uciekać Nie dziwie mu się tyle czasu w szpitalach, oby jak najszybciej mógł w domu się rehabilitować. Jak pytałam znajomego lekarza, to naprawdę Tomek błyskawicznie się regeneruje, bo ludzie często i po 2 miechy leżą i ledwo oczami przewracają, także mamy wyjątkowego kolegę forumowego, który niedługo po swoich włościach będzie śmigał i trawę ścinał czy co inszego robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mosewa 29.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do Komturii, która czeka. No i oczywiście czekamy na osobiste wpisy Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 No proszę co się porobiło Nie zanm Komtura osobiście i w sumie to mało razem gadaliśmy (ciekawe dlaczego ) ale życzę Jemu i Całej Jego Szanownej Rodzince dużo zdrowia i obyście niedługo byli w komplecie w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 U nas w basenie woda taka, że jak ktoś wlezie, to mu jajka albo i biust odpadnie. Na dworze pochmurno, słońca ani śladu... Ale - jak pomyślę, jakie dobre wieści som, to mi lepiej zaraz! to woda ma jakieś 13 stopni ...... jak więcej to mnie jajka nie odpadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 29.06.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam Wszystkich ja niskociśnieniowiec ( wiecznie mi zimno (( i uwielbiam ciepłą wodę więc w takim basenie byłoby mi wspaniale )) ..... Ziabeczko cudne śniadanie a ile napitków Sylvio Kotku jak dobrze że napisałaś ...ja nie byłam na Zlocie rozmawiałam z Majeczką ale było tyle spraw że nie o wszytko zdołałam zapytać. Tomeczku a w naszym Kościele wczoraj odbył się koncert dwóch sióstr ze Szkoły Myzycznej z Ukrainy ..ładnie śpiewały i grały na bandurze http://www.fulereny.blink.pl/mum/r039.jpg Z ciekawostek ...szukają sponsora na 3 dzwon ( dwa już są jeden 400 kg drugi 350 ...) eee nie mam absolutnie nic przeciwko ..tylko kupowanie dzwonów gdy świątynia jest w opłakanym stanie jest w/g mnie nie najlepszym pomysłem ( najpiew powinno się odnowić , ocieplić , wymienic instalację elektryczną w kosciele a dopiero później dzwony ) .. aaa i jest jeszcze " fundusz organisty " na który wierni wpłacają pieniądze ( nie wiem czy P. O . urzymuje się tylko z tego czy ks coś dokłada ) pierwsze słyszę coś takiego ( znam wiele kościołów ) .....nie wiem czy słyszałeś naszego Pana Organistę ? ....( wiesz ja muzyczka jestem i wolałabym bardziej dobrego organistę niz dzwony ) Ale coż my ....powiem tak jest tu i cerkiew ..i częśc społeczności chodzi tam ze względu na oprawę muzyczną nabożeństw...dobre , nie ??? ps. najlepszy organista był w kościle sw. Anny w Gizycku ..teraz jest nowy i to już nie to ..niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witaj Toemczku Nie ładnie z nowej siedziby zmykać. W tym roku Ty na zlot przybyć nie mogłes ja nie mogłam, ale mam nadzieję ze za rok nadrobimy Pozdrawiam Cię gorąco i całuski wysyłam. Oczywiście rodzinę Tomka też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 29.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Trzymam mocno kciuki za powrót Tomka do zdrowia. Serdecznie pozdrawiam Jego i Jego Rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzejson 29.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 życze rychłego powrotu do zdrowiaAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 29.06.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ... http://www.fulereny.blink.pl/mum/r043.avi http://www.fulereny.blink.pl/mum/r044.avi http://www.fulereny.blink.pl/mum/r.037.jpg Miłego dnia u mnie od g.10 słoneczko ŚWIECI !!!! :D Bonetko! czy wiesz, że na jurospocie pokazywali ten nawrót?!?! niesamowita kobitka jesteś! jeździsz, gotujesz... no i jak tu Tomek ma nie wyzdrowieć przy Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2009 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No Bonetka nasza to w ogóle jest cudna dziewczyna. Dzień dobry przyszłam powiedzieć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.06.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Oj pochwalony, pochwalony ! Zaraz śniadanie przyciągnę, jeno oko muszę zluzować spod okładu z lodu. Było wczoraj poleżenie po pieleniu na materacu w basenie ? było. Był zarąbisty upał i bezchmurne niebo ? było. Poleżało się z piwem w ręku ? ano. No i wyglądam jak zupa pomidorowa bez śmietany Ale jaki brąz kurdebele wyłazi.. Hawajii jak nic . No, to śniadanie http://www.papaja.pl/pliki/image3385.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Też się witam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 30.06.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry )) też się witam ze Wszystkimi miło mi ........ wiecie ja kiedyś kupiłam sobie ( nie było nowy, z komisu ) VW Golf GTI 16V Rally i rzeczywiście jeżdziło się superancko ( co po niektórzy nie mogli na przednim siedzeniu bo szyba jest blisko i szybkośc się widzi ..no czuje może też trochę ) .jak coś się popsuło i rozmontowało się drzwi a tam od wewnątrz był przyklejony nr startowy 12 .. z rajdu ...dopiero wtedy wiedziałam dlaczego lekko nie trzyma toru jazdy mimo kilkakrotnych ustawień ...był przekoszony po prostu .,Ale trochę nim jezdziłam ( był bez spojlerka ) Mam coś dla Was ....z wczoraj ...więc to jak swieży rogalik ( na drugie sniadanko ) ......ładne prawda ??? http://www.fulereny.blink.pl/mum/Dargin.jpg Wspaniałego dnia Wszystkim Ziabeczko nie bój żaby to tylko dziś a jutro bedzie ok! ( mam nadzieję że nie boli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 bonetko piękny widoczek... ja też niskociśnieniowiec na dodatek meteoropata... ziaba kwaśne mleko przyłóż na tę czerwień indiańską zmieniającą się w hawajski brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts