aniawmuratorze 30.06.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dorwałam się na chwilkę do internetu w Pasymiu Nie ma to jak wakacje na odludziu w środku lasu świetny odwyk od neta ale stęskniłam się już za Wami i jak tylko mam okazję to przybiegla sloneczne dzien dobry zostawić dla Tomka i wszystkich forumomaniaków Buziaki ale mam zaleglości i na zlocie niebyłam ale myślałam o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dobry wieczór! Bonetko, widoczek cudny - taki, o jakim marzyc tylko mozna. Fajnie, że masz tak pięknie! Ziaba - pokarało Cię chyba za to bezbożne leżenie na materacu i to jeszcze w basenie... Tak ludzi wkurzać, no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 30.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam serdecznie wszystkich wątkowiczów Tomku, rehabilituj się dzielnie, trzymam mocno za Ciebie kciuki i czekam na nowe wiadomości! Dasz radę. Zreszta, jakie masz inne wyjście, skoro wszyscy tu na Ciebie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 eee... sam nie wiem co tu napisać...a w Gdyni będzie zlot żaglowców...a w Warszawie był wielki deszcz...a po zlocie Forumowiczów się zrobił dym...Tomek wracaj już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 eee... sam nie wiem co tu napisać...a w Gdyni będzie zlot żaglowców...a w Warszawie był wielki deszcz...a po zlocie Forumowiczów się zrobił dym...Tomek wracaj już! wracaj kochany, wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tomeczku, dzień dobry! U nas dzisiaj od rana piękne słońce świeci - wygląda na to, że wreszcie zawitało i do nas trochę lata! Baseny już napełnione wodą, nagrzały się trochę, a pogoda nic sobie nie robi z tego, że w TV mówili, że w nocy będą burze i w dzień też. Pracy mamy mnóstwo w gospodarstwie, więc nie ma czasu na forumowanie, tylko wpadam przelotem... Myślimy o Tobie cały czas - i my i Zeljka, która zresztą sama też potrzebuje naszego wsparcia duchowego, bo stara się uchronić Stefka przed operacją skoliozy... Buziaki Ci zostawiam i lecę dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 01.07.2009 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzieńdobrerek Wysyłam energię , fluidy i co kto jeszcze chce. Stawiam wirtualnie ciacho z wiśniami i kruszonką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 01.07.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ja też witam Wszystkich a szczególnie oprócz naszych Bohaterów ....Depsiunię naszego forumowego Skowroneczka Depsiunia ...to ile Ty masz tych basenów ? ..to Polska czy Beverly Hills ??? U mnie na razie ładnie ( popołudniami leje cały czas do wieczora Wiem że rano ale ja mam coś nie rano tylko wieczorem ...coś niezwykłego ( tzn. mnie się bardzo podoba i może sobie takiego awatarka zrobić : ) zdjęcie z wczoraj ) . Na dobry dzień ..na miłość i radosć , na szczęscie , dla Wszystkich Ludzi Dobrej Woli . ( dla tych Innych też oczywiście ) .... ..przesyłam .... http://www.fulereny.blink.pl/mum/wtorek2.JPG Amoreczki to ciasteczko mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzień dobry Tak Komturze, najwyższy czas wrócić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.07.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tomek nie wiem jak Ty sobie dajesz radę w nieklimatyzowanych pomieszczeniach Ta szklarniowa pogoda konia zwala z nóg.. Trzymaj się (" ciepluśko" to już przesada) - rześko brzmi zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzień dobry. Przyszłam się przwitać i o zdrówko zapytać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tomku - ziaba dobrze okresliła pozdrowienia ...rześkiego dnia Ci życzę ,bo ta ostatnia sauna jest przeokropna Widze ,że pomaluśku wracasz do zdrowia -to dobrze ,przeciez nie od razu Komturię zbudowano Wszystkiego dobrego na nowy miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.07.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Serdecznie pozdrawia dla Tomka i Jego RodzinyDużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Bonetko, no są dwa baseny, jeden dla nas, drugi dla Gości. Ten nasz jest mniejszy... Już widać, że po południu będzie pewnie i u nas burza, więc szybko staram się pranie podsuszyć na słonku. A zdjęcie piękne, chociaż mnie bardziej się podobało to pierwsze, z łódką. A Ty żeglujesz, Bonetko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Proszę o uwagę!!!! Przed chwilą odebrałam sms-a od Piątki: "Kochani! Prosze o modlitwę, mój Tata miał rozległy wylew. Zatrzymanie krążenia, nie oddycha sam. Jest na OIOM-ie. Czuwam!!" Myślami jestem z Piąteczką!!!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Piąteczko, kochana nasza, myślami także jestem z Tobą. Będę się modlić, aby Twój Tata powrócił do zdrowia, tak jak powraca nasz Tomek. Posyłam dobre myśli i mnóstwo dobrej energii - niech wraca do Was, niech zdrowieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.07.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ja też będę prosić o powrót do zdrowia dla Taty Piątki i pozostałych rekonwalescentów. Oby to się jak najprędzej ziściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 01.07.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Piąteczko bardzo mi przykro że też muszą dotykać ludzi takie strasznosci ............ Wszyscy tu będziemy wspierać Twojego Tatusia i całą Waszą Rodzinę w tych ciężkich chwilach i modlitwą i myslą i słowem a Bóg da że wszystko będzie dobrze . Depsiunia wstyd się przyznać ale nie .( owszem mam byle jaką łupinkę ale nie mam czasu ..dobre , nie ?) ..bo widzisz u mnie zawsze ktoś jest ....albo dużo ludków albo mało ... trzeba byłoby zostawić kuchnię i sobie popłynąć a tu zastępstwa nie ma ale do mnie przypływają a jakże ( mimo że to trudne bo jezioro nia ma połączenia szerokiego z innymi i jest strefa ciszy ...żadne ścigacze i motorówki tu nie pływają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 01.07.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Zwolniło sie troche energii od Dosi ,to ślemy do Tatowego Piateczki.Po s z ł o!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.07.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja również przesylam pozytywną energię do Tomka, Artura i Taty Piątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts