ewusia 01.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 energia poooooszła......oby wsparła potrzebujących..... Piąteczko, mam nadzieję że Tato wydobrzeje...czego Wam serdecznie życzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Piątka jesteśmy z Wami i wierzymy że wszystko będzie dobrze z twoim Tatą. Pozdrowienia i moc energii ślemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzień dobry mówię - z nadzieją, że u Taty Piątki jest stabilnie i że niedługo wracać do zdrowia zacznie. Miłego dnia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.07.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Piąteczko - przykro mi, jestem myślą i modlitwą Boże co się dzieje?????? (ciągle jakies tragedie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 02.07.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam Mam nadziieję że wszystko przynajmniej się nie pogarsza . W takich stanach jak u Taty Piąteczki najgorszy jest strach jesli chodzi o zagrożenie życia, pózniej obawa czy wszystko wróci na swoje tory sprzed choroby, zamartwianie się ile czasu będzie to trwało ...człowiek chce szybko ale tu nc się przyspieszyć nie da . Wszystko w rękach Opatrzności i losu . My możemy się modlić i wspierać duchowo . Na ten czas niepewności coś co uspokaja ...przyroda ...czasami dzika nieokiełzana , czasami ukształtowana ręką człowieka . http://www.fulereny.blink.pl/mum/dom047.jpg Dobrego dnia dla Wszystkich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.07.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 02.07.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Bry przyszłam powiedzieć , dziele się moim dzisiejszym dobrym humorem ze wszystkimi potrzebującymi i energię wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Przyszłam się przywitać. Nie mam niestety żadnych wieści od Piątki. A jak tam nasi ozdrowieńcy: Tomek i Artur?? Czy wiadomo coś o Stefku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.07.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Trochę mnie nie było, trochę byłam zajęta i wymęczona (ach te moje brzdące, kiedy wreszcie z tego wyrosną), a tu takie wieści. Dosia w domu z Rodzinką, Tomek na własnych nogach. Oby do przodu. Maksiu- najszczersze gratulacje córci- Emilka śliczniutka, no i imię bardzo ładne. Jakby co, to ja mam 4 synów Piąteczko, trzymaj się dzielnie, będzie dobrze. Wszyscy tu modlimy się za Twojego tatę i ślemy mnóstwo dobrej energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Niestety ... Tata Piąteczki odszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Bardzo mi przykro... Piąteczko trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 02.07.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Piąteczko, trzymam kciuki. Będzie dobrze. Tomek dochodzi do siebie, Dosia już w domu. Trzeba wierzyć, ze Twój tato też wyzdrowieje. Przesyłam dobrą energię dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 02.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Piąteczko OGROMNIE , OGROMNIE MI PRZYKRO Niech Twój Tatuś odpoczywa w pokoju [*] ps. odejście Kogoś najbliższego to olbrzymi szok i nie nic nie da się powiedzieć sensownego , nijak pocieszyć ...wszystkie słowa są puste . Można tylko przytulić i płakać RAZEM .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.07.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Piąteczko, przytulam mooocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.07.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Piątka ... nie wiem co mam napisać .... tak mi przykro strasznie . Trzymaj sie , kochana .... przytulam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.07.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Piąteczko trzymaj się dzielnie ,jesteśmy z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Niestety ... Tata Piąteczki odszedł... http://www.pyrzyce.um.gov.pl/pliki/pyrz/Image/znicz_pamieci.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 02.07.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ps. odejście Kogoś najbliższego to olbrzymi szok i nie nic nie da się powiedzieć sensownego , nijak pocieszyć ...wszystkie słowa są puste . Slowa - tak, takie puste są... Ale Piątka, nieważne co powiemy, pamiętaj, że jesteśmy z Tobą i modlimy się za Tatę. Odszedł do innego świata, do ważniejszych zadań. Kiedys też tam będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 02.07.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Piąteczko niech Bóg czuwa nad Tobą i całą rodziną, a dobre Anioły niech prowadzą Twojego Tatusia Będzie bardzo pusto, a trzeba dalej żyć i wierzyć ściskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.07.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Piąteczko ["] przytulam najmocniej jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts