ewusia 02.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Piąteczko, jestem z Tobą ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Piątka trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Chyba nie ma żadnych słów, które by mogły pocieszyć w takiej sytuacji Bardzo Ci Piąteczko współczuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 02.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Strasznie mi przykro, Piątko Mieliśmy wielką nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a tu ... przytulam mocno, jak najmocniej - trzymaj się w tych ciężkich chwilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Oj Piąteczko, a dopiero co widziałam Cię uśmiechniętą...Wiem, że nic nie pomoże Twojej żałobie, więc napiszę tylko, że mocno CIę przytulam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 03.07.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam Wszystkich serdecznie na dobry dzień może ciasteczko z truskawkami i i jagodami ? http://www.fulereny.blink.pl/mum/ciasteczko208.jpg Piąteczko przytulam mocno ...wiem co czujesz mój Tata zmarł ( rak ) jak miałam 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Przywitać się przyszłam... Dawno nie było wieści o Komturze, nie wiadomo co u Artura, nie wiadomo co u Stefcia Zeljki .... coś nam poziom doniesień spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 03.07.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Piąteczko - wczoraj, kiedy pisałam minęła godzina pomiędzy czasem kiedy zaczełam pisać a tym kiedy go wysłałam. Jak zaczynałam,jeszcze nie wedziałm , że Twój Tata nie żyje i mocno wierzyłam w to, ze mu sie uda. Teraz już wiem, ze wysyłana przez nas energia tym razem nie pomogła. Modlę się za Twojego Tatę i za Twoją rodzinę, żebyście potrafili znieść ból po stracie najbliższej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Piateczko mocno przytulam [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 03.07.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 03.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ...cóż mogę napisać...Mój Tatko zmarł, kiedy miałem 18 lat; teraz piąty krzyżyk na kark włazi Bliscy odchodzą, a żyć trzeba dalej tak czy siak...Jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witam porannie. Jeśli chodzi o wieści dotyczące Zeljki i Stefka, to staram się wpisywać na bieżąco to, co wiem, w komenty Zeljki. Piąteczko nasza - z Tobą cały czas jestem, przytulam cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wygląda na to, że mamy lato Ale ciepełko, jak ja to lubię!!! Miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 04.07.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witam Wszystkich U Kogo ciepło u tego ciepło a u mnie i Komturka chłodno i padał deszcz a dzisiaj Noc Kupały w Kruklankach ... http://mazury.info.pl/imprezy/noc_kupaly/ Tutaj Kalendarz imprez na Mazurach ... http://mazury.info.pl/imprezy/ jadąc z Gizycka widziałam I Ogólnopolski Wyścig Kolarski o Puchar Wójta Gminy Kruklanki ( jutro 5.07 ...jest o Puchar Wójta Wydmin ) Coś na dzisiaj uroczego ....na dobry dzień , pełen życzliwości do świata i ludzi http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2733_DSCN8946x.jpg Piąteczko jestem z Tobą myslą i modlitwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 04.07.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A co tu tak cicho , opalcie się ??? ...pewnie tak i na zdrowie ...ale u nas ..nie ma słońca Upiekłam ciasteczko żeby poprawić sobie humor ....pod tytułem " trochę lata jesienią " )) bardzo dobry tytuł prawda ??? http://www.fulereny.blink.pl/mum/ciast.225.jpg szkoda że nie mogę Was poczęstować .... Tomeczku co u Ciebie ? jak się czujesz fizycznie i psychicznie ? co słychać ? czy ćwiczysz chętnie czy trochę mniej ? jaki masz widok z okna ? Arturku a Ty jak tam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 "Biedroneczki sa w kropeczki ...." - dobrze, że fonii nie ma, bo zaraz bym bana dostała Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 U motyyyylka plamek kilkaaaa - dołączam do potencjalnie zbanowanych...A swoją drogą motyli u nas w tym roku zatrzęsienie! To chyba dobrze świadczy o czystości środowiska, no nie? Motylkowo pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam o poranku!!! Jest piękny świt, niebo błękitnieje, ptaki radośnie świergoczą. Czuć rzeźkie powietrze. Jejku jak pięknie dziś. Pozdrawiam wszystkich i mówię Dzień Dobry Piąteczko....tak mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Afrodyta - Ty nocne życie prowadzisz? Bo o mnie tak mówią, jak rano wstaję. U nas niestety, jak u Bonetki, szaro i deszczowo, jakby jesiennie. I burze co chwilę. Dobrze, że chociaż ciepło. Witam wszystkich cieplutko więc, trzymajcie kciuki, żeby znowu burze nas nie nękały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Palmę pierszeństwa w porannych powitaniach to Ty DPS-iu masz na stałe U mnie tylko jednorazowy wyczyn. Teściów z wesela przywiozłam, to mi się kłaść nie chciało, taki piękny ranek się szykował A jak te ptaki dziś świergotały, to aż miło słuchać. Słońce u mnie świeci od 6-tej, znów będzie parówa dzieciakom na radochę. Basen u szwagierki wczoraj rozłożyłyśmy i dziś będziemy się opalać. Rosółek z gołąbka już całkiem dochodzi. Choróbki zdrowiejcie. Podobno z gołąbka rosół jest zdrowszy. Więc NA ZDROWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts