malgosia0023 05.07.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Piatka tak mi pzykro Tez niedwano stracilam tate...wiem co czujesz.... trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie wiem, jakie środowisko lubią motylki, ale u mnie w Uroczysku też ich jest mnóstwo wiele - do chyba dobrze Agduś - niezły duet byśmy stworzyły ... odstraszający Witam cieplutko! Za oknem fajny chłodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dzień dobry . zdrowiejących pozdrawiam,wszystkim życzę pięknej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 05.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam Was a wiecie u mnie dziisiaj świeci , no coś takiego , trzeba złotymi literkami gdzieś w księdze zapisać Na wspaniały dzień ......kolorowy świat ..... i motylek http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3047_DSCN0909.jpg ten rosołek z gołąbka:) mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dzień Dobry Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam Was a wiecie u mnie dziisiaj świeci, no coś takiego , trzeba złotymi literkami gdzieś w księdze zapisać Na wspaniały dzień ......kolorowy świat ..... i motylek http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3047_DSCN0909.jpg ten rosołek z gołąbka:) mniam No proszę, zdrzemnęłam się przed południem po nocnych wojażach, budzę się i szum deszczu mnie powitał Witam o poranku!!! Jest piękny świt, niebo błękitnieje, ptaki radośnie świergoczą. Czuć rzeźkie powietrze. Jejku jak pięknie dziś. Pozdrawiam wszystkich i mówię Dzień Dobry Po tak pięknym poranku w życiu bym się nie spodziewała bonetko to moje słonko chyba poszło świecić dziś Tobie Dobrze, niech świeci jak najmocniej wszystkim potrzebującym. Chętnie się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 05.07.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Afrodytko ...chyba tak .....nie chciałam Ci zabierać absolutnie ale ono jakoś samo taki sobie spacerek zrobiło Nie martw się wróci a może będzie świeciło dla Nas obu ? Za Twoje dobre serduszko ...deserek ..nie wymyślny jakiś, ot zwykły z bitą smietanką http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.241.jpg Piękny dzień ...jaka szkoda że już się kończy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.07.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Mniam, mniam....a wiesz bonetko, że te najzwyklejsze rzeczy są najlepsze Jagody i truskawki na śmietanie Jak mawia moja psiapisóła - KALORIEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.07.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam Wszystkich. Dopiero teraz po naszych problemach zebrałem się żeby poczytać i napisać ....... , mam nadzieję że mogę ........ Tomka nie znam jeszcze ale mam nadzieję ze szybko nadrobimy - w końcu Edzia nasz jednym wątkiem połączyła Piątka - wyrazy współczucia , wiem co czujesz ja kilka lat temu straciłem bardzo młodo mamę.... I myślałem przez kilka dni ze stracę również żonę...... Ale jak wiecie CUDA SIE ZDARZAJĄ i z tą mysl chciałem Wam przekazac i nie są to słowa - wiecie że mamy dowody w postaci Dosi. Przesyłam pozdrowienia od Dosi oraz moc energii której tyle dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Myślę, że dziś można już 'wypisać' z naszego 'szpitala' Artura. Od paru dni jest już w domu, otoczony opieką najbliższych dochodzi do siebie dużo szybciej niż w szpitalu. Jego obecny stan jest już na tyle dobry, że lekarze zgodzili sie aby teraz dochodził do pełni sił właśnie w otoczeni najbliższych. Wszystkim, którzy pomagali, przesyłali energie, czy też dobre słowa bardzo serdecznie dziękuje w imieniu szwagra. Jesteście wspaniali, zawsze można na Was liczyćpozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Tomeczku pozdrawiam Cię gorąco jak zawsze, mam nadzieję że dobrze Ci w nowym miejscu. Maksiu super wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 05.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Cudownie, kolejny "wypis" ze szpitala.Takie wiadomosci czyta siewspaniale,Tomek również wkrotce wyjdzie na rekonwalescencje do domu,bedziemy nadal słac energie,potrzymywac na duchu.Arturowi życze dalszego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Maksiu ale fajne wiadomości... Tomciu trzymaj się i walcz do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Tak właśnie myślałam, że z Arturem już wszystko prawie w porządku i że pewnie w domu niedługo będzie. Super! Teraz trzeba mysleć o Tomku, Stefku i Zeljce. A pamiętacie, jak pisałam, że za Tomka zdrowie msza w USA będzie, człowiek, który w ogóle Tomka nie znał, nasz dobry Kolega, zamówił mszę, jak od nas o Tomku usłyszał... No to teraz temu właśnie Koledze pomoc i modlitwa są potrzebne... W ostatnich dniach dowiedział się, że ma nowotwór prostaty. Będzie operowany. Mówią, że rokowania są dobre - więc wierzę, że i on wygra swoją walkę... Pomożecie? Pomyślcie o Pigwie - naszym Zdzisławie i pomódlcie się za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Pozdrowienia dla Artura! Nie ma jak w domu ... teraz to już szybko wróci do siebie Tomek, tez się zbieraj w sobie, czas do domciu, do Komturii!!!! Depsiu, przekaż Zdzisławowi, że myślę o Nim i wspieram Jego walkę!! Będzie dobrze ... musi być!!!! I ucałowania prześlij Zeljce i Stefkowi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 06.07.2009 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dzień dobry Ja też się cieszę ze wszytko z Arturkiem ok Za wszystkich się modlę . Dzisiaj nie było autobusu Gizycko- W-wa o 3 rano ( czekaliśmy 35 minut i inne osoby też ..jakieś jajeczka ewidentne ) i ...musiłam moją drugą połowe podrzucić do Łomży ( stamtąd więcej autobusów i wcześniej ). Miłego dnia i radosci .... http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/5042_Kopia%20DSCN6945.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2009 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dzień dobry! Bonetko, piekny widok nam zostawiłaś, dziękuję! Brazunia, dziękuję za dobre myśli o Zdzisławie i proszę o jeszcze - bardzo mu potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.07.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cieszę się, że z naszymi "podopiecznymi" coraz lepiej. Dosia i Artur już w domach- teraz na pewno szybciutko dojdą do siebie, otoczeni troskliwą opieką najbliższych. Tomeczku, Ty też pewnie niedługo opuścisz szpitalne sale, w każdym razie wszystko ku temu zmierza. Depesiu, wszystko będzie dobrze, szczególnie, że sami lekarze mówią o dobrych rokowaniach. W każdym razie otoczę również Twojego znajomego moją modlitwą.Oczywiście nie zapominam też o Zelijce i Stefku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 06.07.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ojć dawno mnie nie było ale problemy które na chwilę obecną troszkę ucichły , małe serduszka biegające po domku zupełnie mi czas zabieraja, więc PRZEPRASZAM !! że tak mało zaglądam do was. Ale myślami, sercem i duszami jesteśmy z Wami wszystkimi tymi z problemami i bez ..Nasza energia płynie kazdego dnia do każdego z was Tomeczku tobie zdrówka życzymy, za innych rączki wraz z wszystkimi biegającymi po domu łapkami trzymamy .!!! [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 06.07.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Afrodytko no tak kalorie ) poprawiam się w takim razie ....to tylko taki śnieg z cukru http://www.fulereny.blink.pl/mum/ciast.246.jpg Depsiu a dla Ciebie mam coś fajnego ...zobacz srodek tego kwiatuszka ale się ustawił , prawda ? jak do fotografii wiedział gdzie żeby było tam gdzie trzeba .... http://www.fulereny.blink.pl/mum/IMG_0016.JPG miłego wieczoru Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts