zuznka 08.07.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ania - każda poro dobra żeby nawiedzić wątek i Tomka tym samym a ja mam urlop i spię do 10 tej, tylko dziś "ktoś" mnie smsem obudził ale jak sie nie regeneruję wstaję o 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 08.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam , witam i o zdrówko pytam Afrodytko kanapeczki superanckie mniam Depsiunia chyba częsc jest na urlopach i dlatego tak tu cicho ....i rzadko Ktoś coś napisze ...dobrze że Ty zawsze jesteś na posterunku bo inaczej byłoby smutno ..przecież Ktoś tu pownien BYĆ . Nie sztuką jest zryw patriotyczny jednorazowy na krótki czas ...sztuką jest walka podjazdowa tak długo jak trzeba . Mam coś dla tych co Tu zagladają coś ładnego i ciekawego ( 3 MB ) http://www.fulereny.blink.pl/mum/Prach.pps dobrego dnia , pogody ..i ducha i zewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.07.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Z powodu nawału pracy, nawet wieczorem nie mam siły na kompa. Ale i mnie dzisiaj ciągnęło jakoś na forum. Cieszę się, że Dosia i Artur już w domu Dalej będę wspierać dobrymi myślami Tomka, Żelkę i Stefka a teraz jeszcze Pigwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.07.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja dziś tego potrzebuję http://www.kartki.wabi.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg Kawa po turecku. Czarna, parzona, bez cukru. Ktoś chętny? Proszę się częstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja dziś tego potrzebuję http://www.kartki.wabi.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg Kawa po turecku. Czarna, parzona, bez cukru. Ktoś chętny? Proszę się częstować ja chetnie ale z cukrem se dosłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.07.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 zuz@nka, służę cukrem. Śmietankę też mam dla lubiących http://www.stylikomfort.pl/images/max_CUKIERNICA_VINZER.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 08.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam , witam i o zdrówko pytam Afrodytko kanapeczki superanckie mniam Depsiunia chyba częsc jest na urlopach i dlatego tak tu cicho ....i rzadko Ktoś coś napisze ...dobrze że Ty zawsze jesteś na posterunku bo inaczej byłoby smutno ..przecież Ktoś tu pownien BYĆ[/b] . Nie sztuką jest zryw patriotyczny jednorazowy na krótki czas ...sztuką jest walka podjazdowa tak długo jak trzeba . ja JESTEM cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 melduję, że właśnie z pryka się zwlokłem nocą też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.07.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ... ja też się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.07.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja też się melduje... ciągle jestem myślami wieczory niestety odpadają z meldowania się ... sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 08.07.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ojej.... jak miło ... Amoreczki może wyciągnęłam pochopne wnioski , przepraszam .....bo mało było wpisów przez cały dzień ..ale może to też dlatego że są dwa wątki i częśc pisze tylko w jednym , częśc w obu ...a częśc tylko zagląda a nie pisze w żadnym z różnych powodów Na dobe popołudnie ..bez deszczu ( u mnie leje bez przerwy ) różowa ćma ) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/we/wb/ryps/sks4nlnJBpsQ5QLvwB.jpg Afrodytko kawka bardzo smakowita , dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.07.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam , witam i o zdrówko pytam Afrodytko kanapeczki superanckie mniam Depsiunia chyba częsc jest na urlopach i dlatego tak tu cicho ....i rzadko Ktoś coś napisze ...dobrze że Ty zawsze jesteś na posterunku bo inaczej byłoby smutno ..przecież Ktoś tu pownien BYĆ[/b] . Nie sztuką jest zryw patriotyczny jednorazowy na krótki czas ...sztuką jest walka podjazdowa tak długo jak trzeba . ja JESTEM cały czas Ja też jestem, czytam, myślę i przesyłam dobre myśli i modlitwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 08.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jestem i spadam, bo burzysko grzmi za oknem aż strach. Wlecę szybciutko wysłać co nieco choróbkom i nie ma mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja też jestm i wspieram dobrą energią wszystkich potrzebujących niech nam zdrowieją ku radości ich bliskich i naszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 nocny patrol rozpoczęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czuwam przy naszych potrzebujących Żeby dobre, ozdrawiające sny mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2009 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No to ja tradycyjnie przywitam wszystkich z rana. U nas deszczowo na razie, ale mam nadzieję, że się rozpogodzi. Bonetko - ja to chyba z tych długodystansowych właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 09.07.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzień dobry Witam się wietrznie i deszczowo i pozostaje tylko zaśpiewać; latooo ,lato wszędzie..... Bonetka dzięki za fajny link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 09.07.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Wszystkich gorąco chociaż za oknem zimno i wieje duży wiatr i ta szarość .....bez żadnego promyczka Ale cóz nie mamy na to wpływu .... Oglądam zdjęcia i znalazłam moje koteczki czy nie prawie idealna synchronizacja ??? http://www.fulereny.blink.pl/mum/kot.013.jpg dobrego dnia Depsiunia nie mam co do tego zadnej wątpliwości Galeczko cieszę się że się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts